Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דוחה למה? דוחים אלו האנשים שמבצעים את העברות האלו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

נהייתם לי שופטים. וידאו אפשר לערוך. אפשר לייצר מניפולציות. ובכלל לפרסם בלי לתת מראש למצולם זכות תגובה זה משפט שדה. מקווה שאנחנו לא שם.

פורסם
נהייתם לי שופטים. וידאו אפשר לערוך. אפשר לייצר מניפולציות. ובכלל לפרסם בלי לתת מראש למצולם זכות תגובה זה משפט שדה. מקווה שאנחנו לא שם.

מישהו באמת יבזבז את הזמן שלו כדי להוסיף עברה-שלא-נעשתה בCGI לסרטונים האלה רק כדי לבזות את מר מיץ פטל?

מכיר מישהו שיש לו את היכולת והחומרה לעשות דבר כזה בכלל?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מבורך לחלוטין,אם כי מה תכלס יעשו מזה חוץ מלשבת ולהתעצבן על אותם אנשים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איזו הגזמה! משפט שדה? כולה העלו תמונה של העבירה לאתר.

איזה עריכה ואיזה מניפולציות? אתה לוקח מקרה קיצון של אנשים משועממים שאין להם מה לעשות בחיים אלא לזייף עבירות תנועה של אנשים?

לדעתי זו יוזמה מבורכת. לא חושב שהיא תעזור במשהו אבל היא מבורכת.

פורסם

היום בתוכנית הבוקר, הראו רכב שבכביש 6 ממש דוחק רכב אחר (מתוכו צולם האירוע) לכיוון שול הכביש.

לאחר ששני הרכבים נעצרו, רואים שמהרכב הראשון (זה שדחק את הרכב השני) יורדים אנשים בשביל... לקחת ילד שישתין.

כמעט תאונה וכל זאת בשביל להשתין?

חבל שטשטשו שם את מספר הרכב ואת פני האנשים, להם בטוח היה צריך לעשות שיימינג, ממש רוצחים בפוטנציה.

פורסם

אולי נהיינו שופטים.

זה חלק מהתפוררות מוסדות המדינה. בהעדר רווחה, יש עמותות. בהעדר בטחון, יש חברות שמירה פרטיות. חינוך פרטי משלים את הציבורי. וכן, בהעדר אכיפה ראוייה על העבירות הנכונות (ז"א כל העבירות בספר, מלבד "מהירות"), הציבור לוקח לעצמו את תפקיד השוטר והשופט.

הלוואי שזה יהיה אפקטיבי יותר מהמשטרה ומערכת המשפט הכושלים.

והלוואי שתכניות טלויזיה ישדרו קטעים נבחרים בפריים טיים (בלי לטשטש לוחיות!). (עריכה: נכתב במקביל לקודמי)

מיץ פטל, אתה יכול להמנע מלהיות מצולם. מבטיח לך שאם תנהג כראוי, שום עריכה מגמתית לא תוציא אותך רע (ואף אחד לא ינסה).

:turn-l:
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

יש הבדל בין שיימינג כמו בפייסבוק שאנשים כותבים את דעתם השלילית על מישהו ומוציאים לו שם רע בלי להוכיח כלום ולתת לו הזדמנות שווה להגיב, לבין פרסום סרטון שמראה את המציאות כמו אותם ערסים שהשתוללו בבית מלון והגברת שאהבה שוקולד.

רוצה להתנהג כמו בבון מיוחם? זכותך. רק קח בחשבון שאתה לא בטבע, אלא בגן החיות. אח"כ אל תתפלא שמצביעים וצוחקים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יוזמה מבורכת, מעתה כל סרטון שאתם מעלים לשרשור סרטונים של דבילים, ראוי לפרסם אותו גם שם.

זה בדיוק כמו מקרה השוקולד, רוצה להתנהג כמו קופה? צפי לתוצאות.

דווקא בכביש, איפה שהכי מסוכן, אני רואה גם אנשים נורמטיביים עושים מעשים פסולים כי אין דין ואין דיין.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...