Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברה טובה שלי ( מפ"ת ), יש יונדאי גטס אוטומטית 2003 עם קרוב ל 200,000 ק"מ. סכ"ה משרת אותה מעולה.

בשבוע האחרון הרכב התחיל להגיב בקושי בתחילת הנסיעה, כאילו מתחיל משני ( צריך לתת הרבה גאז ), עד שצובר מהירות אבל לטענתה גם בכביש המהיר ( מכבית לדוגמא) באזור 80, 90 הרכב מתאמץ ולא סוחב כמו עד לפני כמה ימים.

שני דברים שנבדקו -

שמן גיר יש.

אין "נעילת שלג"

אני יודע שיש את ספי גירים בפ"ת. השאלה, האם שווה להשקיע בשיפוץ/תיקון גיר לרכב בשנתון הזה? האם יכולה להיות תקלה פשוטה אחרת שגורמת לבעיה כזו?

תודה לעונים

פורסם
מתי הוחלף שמן גיר לאחרונה?

שאלתי. היא לא זוכרת. הרכב אצלה מ 2007. השאלה אם שמן גיר ישן יכול לגרום למה שתיארתי וכדי להתחיל קודם כל להחליף שמן לפני שפותחים גיר...

פורסם

בהחלט, שמן גיר ישן עשוי לגרום לבעיה שכזו.

שים לב שהחלפה רגילה של שמן לא מרוקנת את כל תכולת הגיר אלא מחציתו.

יש מקומות בהם מבצעים החלפה מלאה עם מכשור יעודי.

הכי נכון להתיעץ עם ספי מסגולה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מקווה בשבילכם שיש עוד מה להציל. בכל מיקרה והגיר נחוץ שיפוץ ישנם גירים כאלה כמו זבל בפירוקיות במחיר של 1000-1500 שח כך ששיפוץ יהיה יקר יותר משמעותית.

פורסם

מאור וסולל הדרך

סוף הסיפור. הרכב נלקח לספי. הוא ביצע נסיעת מבחן ופתאום הכל היה בסדר. הרכב חובר למחשב ונרשמו התקלות כפי שמצוין למעלה.

איני יודע אם הוצע לה להחליף גיר מפרוק, בכל אופן

בוצע שיפוץ גיר בעלות 4000 !!! שקל. לי נראה ששיקולי עלות תועלת לא נלקחו כאן ושחבל על הכסף, אבל זה הרכב והכסף שלה

פורסם

אכן בזבוז כסף ועלות שעוברת את חצי מעלות הרכב. גיר מפירוק לרכב שכזה לא היה עובר את ה 1000 שח ואני מאמין שהיה מחזיק יופי. בכל מיקרה את שלך אתה עשית וניסית לעזור. היא את השיקולים שלה עשתה ואם מישתלם לה אז מה טוב. העיקר שהיא מרוצה זה הכי חשוב.

פורסם

מאור, אני מתפלא ומאוכזב שלא הציעו לה גיר מפרוק, או שאולי הפחידו אותה שגיר כזה לא יודעים את ההיסטוריה שלו, כאמור איני יודע ואין טעם לשאול אותה זה רק יוסיף שמן למדורה ( היא כרגע מובטלת). חבל שלא הצטרפתי אליה למוסך.

בכל אופן את הנעשה אין להשיב וכפי שאמרת, היא זאת שצריכה להיות מרוצה ושלמה עם ההחלטה שלה.

תודה בכל אופן

פורסם

יכול להיות שאולי הפחידו אותה כפי שאמרת. אבל כפי שאמר מאור - אתה את שלך עשית והעיקר שהיא תהיה מרוצה.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

אני מאמין שספי בחור ישר מאוד וכן הציע גיר מפירוק אבל כמובן שהסיכון בגיר כזה קיים אין מה לעשות. פעם הבאה רק כדאי להתייעץ פה לאחר הצעת המחיר לפני שנעשה התיקון.

פורסם

היא עשתה את הצעד הנכון.הגירים האלו מפירוק,מתחילים לעלות 1500 לפני מעמ.שלא נדבר שכימעט רובם,שחוטים כבר שמגיעים לפירוק.תעשה חשבון פשוט שעבודה,זה לא פחות מ1000 אם לא יותר.אז היא שילמה בפועל,אולי עוד 500אבל, קיבלה גיר אחרי שיפוץ. ולא גיר שלא ניתן לדעת את מצבו.שבעוד שנה יתחיל לעשות לה בעיות.(לא הכול כסף יש גם ייחס תועלת)

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

• תוכן חדש...