Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מאמין שספי בחור ישר מאוד וכן הציע גיר מפירוק אבל כמובן שהסיכון בגיר כזה קיים אין מה לעשות. פעם הבאה רק כדאי להתייעץ פה לאחר הצעת המחיר לפני שנעשה התיקון.

כאשר אני הייתי אצל ספי יותר משנה וחצי, ספי הסביר לי את המשמעות של גיר מפירוק- לוטו- יכול להיות שיעבוד או יכול להיות שלא יעבוד כי כמו מנוע שמחליפים מפירוק לא ניתן לדעת בידיוק מה עבר עליו. כאשר ההפרש במחיר הוא 1500 ש"ח אצל ספי, אני גם הייתי הולך על שיפוץ.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

מאור 30 מאיפה אתה מנפיץ את המחירים ההזוים האלו?

גיר אוטומטי ב 1000 והרכבה ב 500 יש רק ברש"פ וגם זה לא בטוח.

הגברת עשתה את ההחלטה הנכונה.

פורסם
מאור 30 מאיפה אתה מנפיץ את המחירים ההזוים האלו?

גיר אוטומטי ב 1000 והרכבה ב 500 יש רק ברש"פ וגם זה לא בטוח.

הגברת עשתה את ההחלטה הנכונה.

תבוא לחדרה נלך ביחד לקנות לך. גם אסדר לך מוסך שירכיב לך פה בסביבות ה 500 שח או שאם תרצה נרכיב אותו יחד, לא מסובך. רק הבחורה יודעת אם היא עשתה את ההחלטה הנכונה ורק הזמן יגיד.

פורסם

מאור, ברשותך:

גיר אוטומטי הוא חלק מתבלה. יש בפנים מצמדים רטובים שמתבלים עם צבירת קילומטרז', יש עוד רכיבים שמתבלים אבל לא נכנס לזה.

בשיפוץ גיר המינימום שמחליפים זה את דיסקיות החיכוך של המצמדים.

גיר אוטומטי שירד מרכב מודל 2008 או 2005 נגיד הוא גיר שעשה בערך 150.000 ק"מ כלומר גם אם הוא עכשיו תקין, הוא בלוי במידה כזאת או אחרת ואי אפשר להשוות אותו לגיר משופץ בו כל החלקים המתכלים הוחלפו לחדשים.

זה פשוט השוואה לא נכונה. לא אותו מוצר בפחות כסף, אלא מוצר משומש במצב לא ידוע אבל רחוק מאוד ממצב חדש מול מוצר שעבר ניקוי, בדיקה, החלפה של חלקי בלאי, שמן גיר חדש ואחריות יותר ארוכה.

לא אותו דבר ואין טעם להשוות.

שנית, כמה שעות עבודה לוקחת החלפת גיר? כולל מילוי שמן גיר, נסיעת מבחן והכל?

נגיד שעתיים וחצי שלוש במקרה הטוב?

500 ש"ח תוריד מע"מ - נשאר 400. תוריד מחיר שמן גיר נשאר 300 או 250

לא מאמין שיש מוסך שלוקח 300 שקל על 3 שעת עבודה בה בחלק מהזמן צריך שני מכונאים.

אין מצב.

פורסם

תאמת בוקי שאני לא ניכנס לשיקולים הכספיים של מוסך כי זה באמת לא ממש מעניין אותי. לעניין הגיר לפני שנה בערך הוא היה של גטס שנת 2008 עם בערך 80 אלף קילומטר.

פורסם

ע"פ 4000 ש"ח זו הוצאה די כבדה לרכב שכזה.

אם הכוונה שלה היתה להמשיך להחזיק ברכב לעוד מספר שנים, אזי אני מניח שהיא תזכה לשקט מהגיר ולמרות המחיר זאת האופציה העדיפה.

אם היא מתכוונת למכור.... אז רק מפירוק ע"מ להוזיל עלויות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...