Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הרעידות הם לא קבועות יכולה להיות נסיעה עם רעידות ויכולה להיות בלי,הרעידות מתחילות מעל מהירות 60 ונפסקות בירידה למהירות 40 בערך.

אם שמים את ידית ההילוכים על הילןך שני אז אין רעידות.

חשוב לציין שאלו לא רעידותרגילות של חוסר איזון ב100 קמ"ש אלא כל האוטו ממש רועד ברמה שזה מפחיד ואי אפשר להחזיק את ההגה,אבל האוטו לא סוטה לצדדים ונראה כאילו הגלגלים ישרים ומה שרועד בעצם זו כל שילדת הרכב.

זו תקלה שאין לה כל כך פתרון בצבא למרות שניסו להחליף כמה חלקים כמו מוט פרנייט,בוכנת הגה ומוטות מייצבים,

אולי מפה יבוא איזה רעיון מעניין.

תודה לעוזרים

פורסם

ישנם עוד מספר רכבים עם סרנים חיים שסובלים מתופעות דומות, אם כי אולי לא באותה עצימות.

אם אני לא טועה בג׳ימני פותרים בעיה דומה על ידי הוספת שימסים לבושינגים של מוטות אורך

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

ברוב המקרים זה קורה מתנאי הדרך תקן אותי אם אני טועה

הרעידות מתחזקות כשברכב רגיל זה נחשב רעידה קלה

התקלה ככל הנראה זה בבולמים אני לא יודע מה הקשר לך ולסופה צבאית אבל תקלה כזאת של רעידות בשלדה בזמן נסיעה

במהירויות גבוהות וכמו שאתה מתאר לנו זה בולמים גמורים שצריך להחליף,

זה יכול לקרות גם במהירות 40 קמש כשפתאום יש לך איזה בור קטן בכביש שמקפיץ מעט את הרכב ואז שוב כל האוטו רועד.

זה קורה מסיבה פשוטה שבזמן נסיעה הרכב נוסע בכביש הקפיץ ''קופץ'' הבולם במקום לבלום את זעזועי הקפיץ

לא עושה זאת וכך נוצר רעידות בכל הרכב והשלדה במהירויות גבוהות.

עריכה אחרונה על ידי Suchkes
פורסם
ברוב המקרים זה קורה מתנאי הדרך תקן אותי אם אני טועה(אין קשר לתנאי הדרך זה קורה על כביש ישר)

הרעידות מתחזקות כשברכב רגיל זה נחשב רעידה קלה(בשום מצב זה לא יחשב כרעידה קלה זה רעידה מפחידה קשה לתאר)

התקלה ככל הנראה זה בבולמים אני לא יודע מה הקשר לך ולסופה צבאית(אני בקבע בצבא) אבל תקלה כזאת של רעידות בשלדה בזמן נסיעה

במהירויות גבוהות וכמו שאתה מתאר לנו זה בולמים גמורים שצריך להחליף,

זה יכול לקרות גם במהירות 40 קמש(לא קורה,זה מתחיל ב60) כשפתאום יש לך איזה בור קטן בכביש שמקפיץ מעט את הרכב ואז שוב כל האוטו רועד.

זה קורה מסיבה פשוטה שבזמן נסיעה הרכב נוסע בכביש הקפיץ ''קופץ'' הבולם במקום לבלום את זעזועי הקפיץ

לא עושה זאת וכך נוצר רעידות בכל הרכב והשלדה במהירויות גבוהות.

זה לא קורה כל הזמן אפשר לנסוע באוטו חודש וזה לא יקרה,אני נסעתי באוטו את כביש נחל עוז לכיכר סעד למי שמכיר זה כביש ישר, עשיתי את זה כמה פעמים בהתחלה היו רעידות ופתאום בלי שום סיבה הפסיקו ולא הצלחתי לגרום שיחזרו.

פורסם

נסה להתמקד ביחידות העברת הכוח, אולי יש שם חופש או אי איזון.

סע ברכב כאשר ההנעה קדמית מחוברת, שחרר וסע רק עם אחורית ובדוק את התוצאות.

אם בהילוך שני אין את הבעיה, אולי כי המנוע מגביל את תנועת מעבירי הכוח .

בדוק את הדיפרנציאלים, אם חסר שמן , או להחליף שם שמן.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
שלום לכולם

הרעידות הם לא קבועות יכולה להיות נסיעה עם רעידות ויכולה להיות בלי,הרעידות מתחילות מעל מהירות 60 ונפסקות בירידה למהירות 40 בערך.

אם שמים את ידית ההילוכים על הילןך שני אז אין רעידות.

חשוב לציין שאלו לא רעידותרגילות של חוסר איזון ב100 קמ"ש אלא כל האוטו ממש רועד ברמה שזה מפחיד ואי אפשר להחזיק את ההגה,אבל האוטו לא סוטה לצדדים ונראה כאילו הגלגלים ישרים ומה שרועד בעצם זו כל שילדת הרכב.

זו תקלה שאין לה כל כך פתרון בצבא למרות שניסו להחליף כמה חלקים כמו מוט פרנייט,בוכנת הגה ומוטות מייצבים,

אולי מפה יבוא איזה רעיון מעניין.

תודה לעוזרים

אם רק בהילוך שני אין רעידות אז הביה בגיר נקודה. יש לפתוח ולראות מה קרה שם.

פורסם

שים את הרכב על ליפט, ותנהג בו כשהוא למעלה. תשלב ותשחרר 4*4, בדוק הילוך הילוך בסל"ד שונה וכו'.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

יכול להיות שזה Death Wabble?

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...