Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה אחרי כמה חודשים של חיפושים מצאתי את הרכב שעונה על הקריטריונים שלי.

ההתלבטות הייתה 1600 ידני לגבי סוג דגם לא קריטי/ 1400 ידני הכי מפואר.

עקב הביקוש הגדול שיש ל1600 לא מצאתי אחת עם קמ ויד נמוכים במחיר נורמלי.

ולבסוף מצאתי ביד 2 פיגו 206 דגם מפואר מנוע 1400 ידני ,עם 160קמ על השעון, יד 2 הכל ,במוסך מורשה הלכתי לראות מדובר בבן אדם נשוי התחייב לי בבדיקה סיפר על הבעיות ועל היסטורית יום למחרת בדיקה והרכב אצלי .

סכה עליות

12900 הרכב.

450 שקל בדיקה.

220 העברת בעלות.

60 שקל בדיקת שעבוד+ קיבלתי מתנה בעקבות בדיקת השעבוד טיפול שמנים ופילטרים.

הרכב במצב סביר מבחינה קוסמטית שטיפה ידנית אחת לכמה חודשים ושאיבה פעם ב.. כמו כל משפחה נורמטיבית.

מה שלא מצא חן בעיני ולא התחלתי בטיפול....

פירקתי את כל חלקי הפלסטיקה ניקיתי, שטפתי ,apc ונטורל שיין להברקה.

מבחוץ פלסטלינה על כל הרכב שטיפה יסודית שלייף סבון בחלק מהמקומות , חידוש פלסטיקה וכו..

את כל המנורות החלפתי ללד ועוד המון לדים בדרך[emoji3]

מתזים החלפתי למתזי ניקל וכו...

יהיה המשך כמובן פוליש ווקס , חידוש פנים שלם ועוד כל מיני שטיות שאני מתחנן בדרך.

לפניuploadfromtaptalk1432459858472.jpguploadfromtaptalk1432459873863.jpguploadfromtaptalk1432459892665.jpguploadfromtaptalk1432459916368.jpguploadfromtaptalk1432459927274.jpguploadfromtaptalk1432459949129.jpguploadfromtaptalk1432459892665.jpg

uploadfromtaptalk1432459831020.jpg

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש! אל תגזים עם התוספות :)

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני מניח שזה מעיד על אופי וטיב הקנייה.

אם אציין שקניתי רכב מרופא אלמן בן 78 לעומת אם קניתי מערס רווק עם כובע מצחייה של קאפה, מה נשמע כמו קנייה מוצלחת יותר?

פורסם
אני מניח שזה מעיד על אופי וטיב הקנייה.

אם אציין שקניתי רכב מרופא אלמן בן 78 לעומת אם קניתי מערס רווק עם כובע מצחייה של קאפה, מה נשמע כמו קנייה מוצלחת יותר?

אתה מדבר על הגיל, שזה עוד אפשר להבין. למרות שלא חסר ילדים בני 18 שהשקיעו אלפי שקלים ברכב הראשון שלהם ומוכרים בגלל גיוס\שדרוג, או לחילופין בני 30/40/50 שמעניין להם את התחת מה קורה עם האוטו כל עוד הוא נוסע ועובר טסט כשורה.

אותי מעניין למה מציינים את מצבו המשפחתי ואת כמות הילדים (לא במקרה הזה, אבל הרבה מצויינים גם את הפרט הזה).

פורסם
1400 ידני הכי מפואר.

תתחדש.

העברתי את השרשור לפורום קוסמטיקה.

תיקון קטן: אין לפיג׳ו דגם מפואר, בטח לא בגרסת 206 1.4.

פיג׳ו לא מתיימרת לייצר דגמים מפוארים, בטח לא בסגמנט הספרטני הזה.

גרסאות מפוארות אפשר למצוא בבראבוס וכו׳ לא בפיג׳ו סטנדרטית.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אתה מדבר על הגיל, שזה עוד אפשר להבין. למרות שלא חסר ילדים בני 18 שהשקיעו אלפי שקלים ברכב הראשון שלהם ומוכרים בגלל גיוס\שדרוג, או לחילופין בני 30/40/50 שמעניין להם את התחת מה קורה עם האוטו כל עוד הוא נוסע ועובר טסט כשורה.

אני דוגמה מצוינת לכך.

מטפל במורשה יבואן,שוטף ידנית,שומר כל הרכב קוסמטית,משקיע באודיו,קונה צמיגים ממותגים ובטיפול דורש רק חלקים מקוריים. אבל די הרבה נרתעו ממני כששמעו שאני בן 19 שמוכר לפני הגיוס את האוטו, אמרו לי "אתה לא מבין כלום", "ואתה מפריז במחיר", "והרכב שווה מקסימום 30", "אנחנו יודעים ואתה עוד לא כי אתה צעיר". הרבה אהבלים שמעתי בטלפון.

עד שמגיע בן אדם שמעלים את העובדה שאני סה''כ ילד, לוקח לבדיקה וקונה. הכי פשוט שיש.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

גבי אני יכול להבין אותך, אני שומר על הרכב יותר טוב מכל צעיר כמעט ויותר טוב מהרבה מבוגרים,

הרכב אצלי עובר טיפולים לפני הזמן, צמיגים טובים, אני שוטף אותו עם חומרים איכותיים.

למרות שאני גדול ממך ב3 שנים, כנראה שגם עליי יגידו "עוד צעיר שקורע את הרכב", למרות שהרכב משמש אותי לנסיעות מנהלתיות בלבד, לקליאו הזאת אין שום קשר לגרסת הRS, למעט העובדה שההתנהגות שלה לא רעה, המנוע די חלש.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...