Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הי, לפני כ-14 חודשים רכשתי כיריים SAUTER ste975x ב"מחסני חשמל",

אחד המציתים האלקטרונים, שבק חיים, כחודש לאחר סיום האחריות.

רציתי לרכוש את החלקים באי-ביי (לגשת לטכנאי גז מוסמך על מנת שיבצע את ההחלפה של המצית התקול).

כמה תובנות:

*לא הצלחתי למצוא חלפים באי-ביי - לא מצאתי אזכורים או ספרות טכנית בחו"ל למוצר הנ"ל.

*הלקוחות - אחראי בשירות הלקוחות של "אלקטרה", טען כי המוצרים מיוצרים בארצות שונות.

פניתי במקביל לשירות הלקוחות של סאוטר (הפנו אותי שוב למפיץ בארץ - אלקטרה).

*הכיריים אינן מופיעות באתר החברה הרשמי - מחיפוש קצר במרשתת עם הערך SAUTER ste975x, הדגם מופיע רק בארצנו.

*הכירים מיוצרות ע"י יצרן בשם "מולטי פרוג'ט" באיטליה - צירפתי תמונה של גב הכיריים.

20150429_085337-1.jpg

*הכתובת שמופיעה על הכיריים שרכשתי - 7 Rue Henri Becquerel, 92500 Rueil-Malmaison (הלינק לחיפוש בגוגל מפות). לא הצלחתי להבין מה הקשר לסאוטר.

20150429_085333-1.jpg

זו התמונה של גב הכיריים:

20150429_090621.jpg

מה דעתכם?

עריכה אחרונה על ידי BEEKER

-

פורסם

לא בדיוק, אבל בערך. מותג מדבקה מתייחס למותג שמאחוריו אין כלום (מלבד המדבקה שמדביקים על המוצר). חברת סאוטר הצרפתית בהחלט קיימת, אבל בארץ אתה מוצא מדבקת סאוטר על מוצרים שיובאו מיצרן אחר.

:turn-l:
פורסם (נערך)

תודה על הקישור yuvk.

אני ביקשתי לבדוק מקוריות:

I bought "SAUTER" gas stove in Israel,

I purchased it at an authorized retail "SAUTER" store.

The product is not working well, the specific model: SAUTER ste975x,

I tried to look for the product specifications, and I couldn't find it in

your website.

I suspect that this model is not genuine "SAUTER",

I 'm afraid that I bought a cheap counterfeit imitation that can be mistaken

for authentic "SAUTER" product. .

If I can provide further information, I will be glad to do so.

I am willing to send pictures of the defective product.

Thank you for understanding.

Regards,

זה בהחלט מסביר את המייל שקיבלתי משירות הלקוחות שלהם:

Bonjour Monsieur ,

Nous accusons réception de votre demande et des informations concernant votre four.

Cette référence ne fait pas partie des appareils vendus en France, et nous sommes au regret de ne pouvoir vous aider davantage.

Nous vous invitons à contacter le représentant de notre marque dans votre pays.

Très cordialement,

Service consommateurs.

תודה eyali23, אני אבדוק.

-

פורסם (נערך)

זו תופעה נפוצה. אני מניח שכשרכשת את התנור חשבת שאתה קונה את המוצר מהיצרן המוכר והמכובד ששמו התנוסס עליו. מעצבן, אבל חוקית, אין פה שום בעיה.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
פורסם (נערך)
לא בדיוק, אבל בערך. מותג מדבקה מתייחס למותג שמאחוריו אין כלום (מלבד המדבקה שמדביקים על המוצר). חברת סאוטר הצרפתית בהחלט קיימת, אבל בארץ אתה מוצא מדבקת סאוטר על מוצרים שיובאו מיצרן אחר.

זו בדיוק ההטעיה.

אני רכשתי כיריים של סאוטר, בידיעה שהחברה המקורית עדיין קיימת (ומייצרת מוצרים איכותיים).

זה הקישור באתר אלקטרה:

http://www.electra-trade.co.il/sauter

הקישור מוביל לאתר סאוטר בצרפת.

-

פורסם (נערך)

מה ההטעייה? זה נכון - החברה קיימת ומייצרת כיריים. יש לה גם זכות לקנות כיריים ולהדביק עליהם מדבקת "סאוטר". יש לה גם זכות למכור לאלקטרה את זכות השימוש בשם בישראל (כלומר לקנות כיריים ולהדביק עליהם את השם סאוטר, למכירה בישראל).

אני רכשתי כיריים של סאוטר, בידיעה שהחברה המקורית עדיין קיימת (ומייצרת מוצרים איכותיים).

ולכן חשבת שהמוצר שקנית הינו איכותי. זוהי הסיבה שאלקטרה שילמה כסף טוב לסאוטר על השימוש בשם המותג.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
פורסם (נערך)

אני מניח שכשרכשת את התנור חשבת שאתה קונה את המוצר מהיצרן המוכר והמכובד ששמו התנוסס עליו. מעצבן, אבל חוקית, אין פה שום בעיה.

אם הבנתי אותך נכון yuvk, גם אתה מסכים שיש כאן הטעיה מסויימת?

-

פורסם

אלקטרה רכשה את הזכויות על מותג האפייה סאוטר

תודה, זה מסביר תעלומה דומה שהייתה לי עם המיקרו סאוטר שלי. לא הצלחתי למצא עד היום שום מידע טכני עליו. כשניסיתי לברר עם איש מכירות הוא טען בתוקף שהמותג סאוטר הוא לא מותג מדבקה, הוא צדק חלקית.

• תוכן חדש...