Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא קיבל הצעות מאירופה כולל מבאזל.

אחת הסיבות שגרמו לו להשאר זה ההריון של אישתו ומעבר לזה הוא נמצא במועדון שעזר לו להפוך לכוכב שהוא היום, הוא מקבל הערכה מהמועדון שגם באה לידי ביטוי בשכר שמעולם לא שולם עבור שחקן ישראלי ויש לו מעמד של כוכב על (ובצדק).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפעמים טוב להיות ראש לשועלים ולא זנב לאריות

כאן הוא מלך מכל בחינה בפלרמו ישב רבות על הספסל.

מניח שאם יישאר עם ביצועים כאלה תבוא הצעה מספרד או מאירופה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה,

כתבת דברים נכונים בהחלט.

הסיבה שערן זהבי הגיע למעמד שהוא הגיע זה שמעבר להיותו שחקן באמת מעולה הוא גם מאוד אינטיליגנט וזה בא לידי ביטוי על המגרש וגם מחוצה לו.

בתור אוהד מושבע של מכבי יהיה לי חבל מאוד אם הוא יעזוב אבל אני יודע שהוא יזכה לפירגון מלא מהאוהדים שישמחו לראות אותו מצליח, גם אם לא במכבי.

הסיפור של פלרמו אגב קצת יותר מורכב כי הוא חווה שם פציעה שהשביתה אותו להמון זמן, מה שבוודאי לא תרם להצלחה שלו.

אני בטוח שהוא יוכל להצליח בליגות הבכירות באירופה, הוא מוכשר מאוד וסקורר\ווינר בצורה יוצאת דופן.

אני חושב שמעולם לא היה בישראל שחקן שכל כך רעב לכבוש ולהגיע לתארים כמו ערן זהבי ועל זה אני מסיר בפניו את הכובע.

פורסם

כנראה שהחולצה מספר 7 עושה פלאות לשחקנים

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

שאלתי כי אני דווקא חושב שהוא יכול להיות שחקן ברמה הגבוהה באירופה. חלוץ מוכשר מאוד ועם משטר האימונים [וכל המסביב] ברמה האירופאית יוכל להגיע גבוה מאוד.

אם מכבי יגיעו לשלב הבתים וזהבי ישחק כמו שהוא רגיל לשחק, אני לא רואה תסריט שבסוף העונה הוא עדיין בישראל.

הבעיה שמכבי בכדורגל תמיד מפקששים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני אשמח לשמוע שזהבי יסיים את העונה הנוכחית במכבי, החשש הראשון יגיע כבר בחלון ההעברות שיהיה בינואר.

בכל אופן אם מכבי תצליח להעפיל לליגת האלופות זה דווקא יפחית מהחשש שהוא יעזוב את הקבוצה כי הוא אמר בעצמו שהרצון המרכזי שהיה לו לשחק בחו"ל זה בשביל להשתתף בליגת האלופות.

בסופו של דבר יש המון דברים על הפרק, יש את המעמד שלו בקבוצה ככוכב הבלתי מעורער, יש את המעמד שלו כשחקן הטוב ביותר בליגה הישראלית, יש את המשפחה והילדים שלו שהם גם נתון חשוב במשוואה.

יש גם סעיף שחרור בגובה 5 מליון יורו אבל לדעתי זה לא מה שיהווה מכשול כי מכבי כבר הצהירה בעבר שהם לא יעמדו בדרכו להגשמת החלומות שלו.

ולחשוב שלפני לא הרבה שנים הוא שיחק בהפועל ת"א והעדיפו שחקנים רבים אחרים על פניו...

פורסם (נערך)

אני רוצה את ארסנל!!!!!!!!

דר"א ערן זהבי קיבל הצעה מספרד, שוויץ, בלגיה, יוון וסין. המקום היחידי שהיה מוכן לשלם לו יותר זה סין.

עריכה אחרונה על ידי ARKODrama
"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

הישג אדיר לערן זהבי למכבי תל אביב ולכדורגל הישראלי

חייבים להתחמש בשחקנים נוספים כדי להמשיך את המומנטום.

יהיה כיף לראות כאן את הצמרת של הכדורגל האירופאי

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם (נערך)

אני אוהב את החד צדדיות של התגובות, חוץ מ-20 דקות שבאזל הפעילה לחץ במחצית הראשונה ועוד 5 דקות במחצית השניה הם לא באמת עשו הרבה.

יכול מאוד להיות שבאזל היו שווים עוד גול במחצית הראשונה (עד שמכבי השוותה), אבל תגיד למען ההגינות, במחצית השניה מכבי לא היתה שווה עוד 2-3 גולים אם היו טיפה יותר מפוקסים?

וזה מבלי להתייחס לכך שבמחצית השניה באזל לא הגיעה לאף מצב שסיכן את מכבי.

מותר לפרגן, מכבי שיחקה אתמול משחק לא קל נגד קבוצה פייבוריטית בכל פרמטר ונתנה מחצית שניה שעוד ילמדו בבתי הספר לכדורגל בישראל בכל הנוגע ללחימה.

מחצית שניה מכבי לא וויתרה ונלחמה על כל כדור, יזמה התקפות, באמת היה תענוג לצפות- המתפרצות של טב“ח על הקו שהשאיר את שחקני באזל מאחור, ריקן שחילץ לא מעט כדורים, אלברמן שלפני שנתיים כבר התחילו להספיד ומאז במשך שנתיים הפך לבאנקר ולשחקן הכי יציב בקישור.

אני באמת מקווה שקבוצות בארץ ילמדו מהדרך היפה שמכבי עשתה, זה ירים את הרמה של הליגה ויהפוך את הכדורגל הישראלי לדבר הרבה יותר מהנה.

עריכה אחרונה על ידי edan82

פורסם

אין לי משהו בעד או נגד מישהו, כל הכבוד להם על העליה. אני מדבר על הכדורגל ולא על הקבוצות.

מסיבה לא ברורה באזל הפסיקו את הלחץ (ששיתק לגמרי את מכבי שלא עברו את החצי) ועברו לשיטת משחק בה סמואל מוסר לאמבולו ותו לא.

במחצית השניה, במיוחד מהדקה ה-77 בערך, מכבי יכלה לחטוף בקלות - כל פעם טב"ח הבלם התאבד על הכדורים לעבר אמבולו, והמזל היה איתו והוא הצליח להקדים, להכשיל או לתת לו מרפק לפרצוף.

באזל הייתה נאיבית ולחוצה, אני מניח שתחת יאקין זה לא היה קורה והם היו משיגים עוד שער שהיה מעביר אותם.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...