Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו מכיר את האתר buy-cheapflight או את rentalcars

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני שוקל לטוס לצפון איטליה בקיץ הקרוב (אזור ספטמבר) ובדקתי על מחירים של כרטיס טיסה. בין החיפושים מצאתי את האתר הבא:

http://www.buy-cheapflight.com/

מצאתי מחיר מאוד מאוד מפתה לכרטיס טיסה לאיטליה, 226 דולר לאדם, טיסה ישירה של אלעל. המחיר נמוך משמעותית מהמחירים שראיתי באתרים אחרים (טרווליסט אקספידיה), ההפרש במחיר נע באיזור 100 דולר לכרטיס בחלק מהמקרים. האם האתר הזה אמין? יש פה איזה קאץ' שלא ראיתי או הבנתי? בכלל כל עצה או אתר אמין יתקבלו בברכה.

סוגיה נוספת היא השכרת רכב, שוב כאשר אני בודק באתרים של החברות עצמן המחירים גבוהים בהרבה. לעומת זאת מצאתי את האתר הבא:

http://www.rentalcars.com/en/

וגם פה המחירים נמוכים משמעותית מאשר באתרים אחרים, למישהו יש ניסיון עם האתר ?,יכול להמליץ לחיוב או לשלילה?

תודה מראש!

פורסם

לגבי rentalcars אין שום בעיה, מדובר בענף של booking.com, חברה אמינה ביותר עם שירות מצויין. עם זאת יתכן שבמחירים הולים מסתתרות עיזים מהסוג של מגבלות או חסר ביטוח במחיר הבסיסי, ותוספות שיתגלו בהמשך.

מכל מקום, באתר הזה אינך מזמין את הרכב אלא יוצר קשר ונציג שירות דובר עברית ישוחח אתך ויתן לך את כל הפרטים בצורה מדוייקת.

לגבי אתר הטיסות - הוא אינו מוכר לי. בכל מקרה - לדעתי צריך להעמיק בתנאי הכרטיס. יתכן שנפלת על תאריך ושעה לא מבוקשים ולכן קיבלת הצעה זולה, יתכן שיש בכרטיס הגבלות אחרות. בדקתי טיסה שהזמנתי לפני מספר שבועות לחופשת הקיץ, נותן מחיר יותר זול, אבל כנראה כרטיס ללא מזוודה וללא בחרת מקום. אני שילמתי תמורת שני אלה שכן איני טס ללא מזוודות כך שלמעשה את אופצית בחירת המקום אני מקבל חינם. וכיון שדובר במטוס צפוף במיוחד כמובן בחרתי במושבי מעבר החירום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בנוגע ל-

rentalcars גם אני הבנתי שמדובר באתר legit לגמרי, המחירים שם באמת זולים משמעותית. בטיול האחרון שלי הזמנתי דרכם רכב וביטלתי לפני הטיסה (ללא תשלום), הסיבה היתה העניין של ביטול ההשתתפות העצמית - בעוד שאם נניח אתה מזמין רכב דרך AVIS ורוכש ביטול השתתפות עצמית, אז באמת לא תשלם כלום אם נגרם נזק לרכב. אם תרכוש ביטול השתתפות עצמית דרך rentalcars, אז במידה ויגרם נזק לאוטו בחברת ההשכרה עצמה (AVIS לצורך הדוגמא) עדיין יגבו ממך את ההשתתפות העצמית, ואתה תצטרך לפנות ל-rentalcars ע"מ לקבל את ההחזר..סתם משהו שלא רציתי להתעסק איתו, שילמתי עוד 300 ש"ח על ההשכרה והזמנתי דרך AVIS בסוף.

פורסם

לאחרונה שכרתי רכב דרך rentalcars, יש לי 2 המלצות:

1. תקרא טוב טוב את האותיות הקטנות. לי היו כמה תוספות בהפתעה (מס נמל ותשלופ דלק מראש).

2. אל תעשה את הביטוח שלהם. ואם אתה עושה לא לפני ההזמנה, כי אחריה הוא יוצע לך בחצי מחיר וגם אז הביטוח בחברת השכרה יוצא זול יותר/אותו מחיר ואין מודל של חיוב-זיכוי

פורסם

תודה על העזרה!, לא ידעתי את הקטע של חיוב זיכוי לגבי השכרת הרכב. טוב לדעת.

אז אם אני מזמין רכב דרכם אפשרי להוסיף ביטוח מלא דרך החברת השכרה? זה מתבצע במעמד לקיחת הרכב או שצריך לפנות אליהם (הכוונה לחברת ההשכרה) לפני ?

אף אחד לא מכיר את האתר הזה של הכרטיסי טיסה?

פורסם

1. המלצה חמה שמצאתי טיפ ברשת, לצורך מציאת כרטיסי טיסה זולים יותר תחפש את הטיסות שלך בימי שלישי ורביעי .

רוב העולם העיסקי שהם כ 85% מהטסים הקבועים נוהגים לטוס בתחילת שבוע ובסוף שבוע (שבוע עסקים) לכן ימי שלישי ורביעי נחשבים בחברות הטיסה לימים פחות עמוסים .

2.תנסה את האתר הזה ,יש לי כמה חברים שטסים דרכו ומאוד מרוצים

http://www.skyscanner.net/

3.לגבי הזמנת הרכב - אתה יוצא לחופשה ולכן אל תתפשר בכל הקשור לנוחות וכאב ראש מיותר . אתה הולך להוציא אלפי שקלים על טיסות ,בתי מלון, אטרקציות....מה זה עוד כמה עשרות / מאות בשביל שקט נפשי של ביטוח ושאר האופרציות .

בהצלחה

פורסם
תודה על העזרה!, לא ידעתי את הקטע של חיוב זיכוי לגבי השכרת הרכב. טוב לדעת.

אז אם אני מזמין רכב דרכם אפשרי להוסיף ביטוח מלא דרך החברת השכרה? זה מתבצע במעמד לקיחת הרכב או שצריך לפנות אליהם (הכוונה לחברת ההשכרה) לפני?

בדלפק של חברת ההשכרה.

פורסם

לגבי buy-cheapflight.com, ממליץ להתרחק ממנו. קראתי ב- TripAdvisor תגובות שמדובר באתר scam.

226$ עם אלעל נשמע מאוד מאוד חשוד לדעתי

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

ETAA - תודה אבדוק דרך אקספידיה, אם אפשר לשאול מהיכן הזמנת את הכרטיס טיסה וכמה שילמת עבורו?

Meduza - מעניין האם יש לך לינק לתגובות המדוברות?.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אז כרטיס טיסה ומלון כבר יש. הזמנתי היום רכב דרך ofran. המחיר יצא לא רע כולל 0 השתתפות עצמית במקרה ו.. .

רק משהו אחד מדאיג אותי, לאחר סגירת העיסקה מול OFRAN נשלח אלי מייל שהספק שלהם הוא National Maggiore

הבנתי שהם שותפים של חברת ALAMO. אך לאחר קריאה ברחבי הרשת אני לא כל כך בטוח לגבי החברה הזאת, קראתי גם בארץ וגם בחו"ל סיפורי זוועות על השירות שלהם ועל חיובים כאלה וכאלה שלא לצורך. האם למישהו יש ניסיון איתם ויכול לתת חוות דעת?

פורסם

מנצל שרשור.

הזמנתי רכב דרך expedia חברת SIXT.

הוספתי גם את הביטוח של expedia.

הזמנתי גיר אוטומטי.

באתר של סיסקט העולמי לא ניתן לקבל הבטחה לאוטומטי והיחס בין המחיר מינימלי לטובת אקספידיה.

לעומת זאת בסיסקט בארץ, כאשר יש אפשרות לשלם פרמיה נוספת ולקבל גיר אוטומטי כהבטחה. הפרמיה בהחלט גבוהה, שמתי לב שיש גם נהג נוסף שבאקספידיה לא מקבלים.

מישהו הזמין דרך אקספידיה ומצא עזים?

לי זה נראה שהכול טוב חוץ מזה שהזמנתי ואני משלם רק כאשר אני מגיע לסניף (מי מבטיח לי שבאמת יישמרו לי על הרכב? אבל זה בכל האתרים נראה כך).

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

השבוע הזמנתי דרך rentalcars כולל הכיסוי שלהם. במדינה אליה אני נוסע השתתפות עצמית אחידה של 2800 ש"ח, ולפחות באתרי חברות ההשכרה (בדקתי לפחות חצי תריסר) אין אף מילה על ביטול השתתפות עצמית. יתכן שבדלפק יש, אבל אני לא לוקח סיכון.

נושא הרכב האוטומטי באירופה כאוב מאד - יש מדינות בהן הדבר לא נדיר ולא יקר, אבל בדרך כלל מדובר בתכונה שאו שמכפילה את מחיר השכירות, או קיימת רק בדגמי יוקרה.

מלונות הזמנתי השנה דרך hotels.com, היו טיפה יותר זולים עד שווים ל-booking .com.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...