Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מותגי היוקרה הם פלצניים ועדין יש להם את הקהל שלהם (וגם את הסטיגמות של הקהל).

להבנתי מר בגירה יש לך עסק לבעלי חים או זוחלים או משהו בסגנון. האם בית העסק שלך הוא פינת ליטוף כתחליף לגן חיות עבור הילדים. לרוכש פוטנצאלי אולי כן לסתם אבא משועמם... פחות.

1. אני עדין לא משווה נזק למאזורטי לנזק בחנות זוחלים (עם כל הכבוד)

2. יש מספיק יבואנים דפוקים (בלשון המעטה) ועדין מספיק (חפשו את המילה בחתימה שלי) שעומדים אצלם בתור.

3. עד כמה שקשה להודות אנחנו רפובליקת בננות וחלק כזה או אחר מאזרחי המדינה הם אב טיפוס של טיסת השוקולד.

תהיה כנה עם עצמיך האם באמת, כבעל עסק, היית רוצה לראות את מר ישראלי יושב ללא סיבה אמיתית במכונית ששוה מליון שקל? אני כנה עם עצמי ואומר לך שלא. ולעידן מהונג-קונג שטוען אחרת.... אל תשווה בין האוכלוסיות! גם בסינגפור אין בעיה להיכנס לכל סוכנות. אבל מי שאין לו מה לעשות בהן לא יכנס לתוכן ווגם אם יעיז יתנהג בהן כאילו מדובר במוזאון לכל דבר ועניין.

DORKI לא קנה מזורטי כי לא נתנו לו סיבוב כמו שציפה? אם באמת היית חושק באחת כזו היית מוצא דרכים להתגבר על המכשול, כמו שכתבתי יש פה עוד מספיק יבואנים שמשתינים על הציבור שלהם בקשת ועדיין יש להם קהל מעריצים לא מועט. אם באמת חשקה נפשך בקילשון היית מוצא את הדרך אליו.

אני לא מוצא פגם בהתנהלות היבואן, שלא חייב לאף אחד מאיתנו לא סיבוב ולא תמונה בפייסבוק יושבים במזורטי. הפגם שאני מוצא זו הערסיות והשמחה לאיד על התקרה שנפלה והנזק לרכבים.

רק למען הסר ספק אני לא קהל היעד של מזורטי, אין לי מניות אצלם, לא מכיר אף אחד באוטו-איטליה ומלבד פיאט פנדה שנת 82 שהיתה לי פעם אין לי קשר לעשיית הרכב האיטלקית.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 152
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ושוב, כמו שאמרו לפני - אפילו אם לא נותנים לישראלי הממוצע לשבת ברכב וליגרום נזק ואת זה אני כן יכול להבין, מה הבעיה כן לתת להם להיכנס לאולם התצוגה ושפשוט המכונות יהיו נעולות וגדר מעוצב תפריד את הקהל מהרכב? כמה נזק כבר יכול להיגרם? לא חושב שיותר נזק משהם גרמו לעצמם עם ההתנהלות הבעייתית הזו.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

ההשוואה לחנות זוחלים אינה במקומה, בעיקר מהסיבה שאת אותם זוחלים ניתן לראות במקומות אחרים, בין אם בגן הזאולוגי או בחי כיף.

את הרכבים המדוברים אין איפה לראות וכאילו כדי להקצין את זה היבואן מתנהל בצורה הכי מעוררת ניכור שיכל.

אני האחרון שיחלוק על כך שהסינגפורים או ההונג קונגים הרבה יותר מתורבתים ביחס לישראלים (כמובן שיש יוצאי דופן לכאן ולכאן) אך יחד עם זאת בהחלט ניתן למצוא איזו פשרה ולהנגיש את האפשרות לחוות את הרכבים מקרוב מבלי לגרום להם כל נזק.

Dorki,

כאמור בעיית נסיעות המבחן קיימת אצל חלק מהיבואנים ובחלק מהדגמים (למרות שיש רכב הדגמה).

דווקא מותגי הפרמיום להבנתי משתדלים להיות יותר גמישים בעניין.

לעניין הנזק, יתכן מאוד שאתה צודק ואולי נגרם נזק לגג הרכבים, בכל אופן מדובר בנזק מינורי וממש לא משהו שיעקם שילדה או קורות.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זה לא מוזאון ולא תערוכה.

הקהל של המותג הזה רוצה לשבת בנחת בסוכנות ולא להיות מוקף בהמון רועש.

זה אותו קהל שלא מסתובב בדיוט-פרי אלא יושב בטרקלין (לא ההמוני של דן)

זה אותו קהל שלא מצטופף המחלקת תיירים

זה קהל שמחפש שקט ופרטיות, אתם קוראים לזה פלצנות.

אולי

ולמרות שכך זו זכותו וזו גם זכותו החוקית של הבעלים אל אוטו-איטליה.

אני את שלי סיימתי בהתדיינות המיותרת הזאת.

תהיו טובים ותקנו שוקולד בדיוטי-פרי ולא במטוס.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

עניין הפרטיות זה הכי קל ליפתור, שעות קבלת קהל למס' שעות מצומצם בלבד(אפילו אם זה גם לא מתאים לרוב הקהל הפשוט והם בעבודה) , השעות שבהן ידוע שאותם האנשים עסוקים מידי בעסקים שלהם, ככה מצד אחד אתה מראה שהאולם פתוח לכולם ומצד שני לא מפריע ללקוח הפוטנציאלי.

(אם לא הבנת גם אני נוטע לכיוון הדעה שלך וגם אני לא הייתי רוצה ליראות את הישראלי ההוא מטיסת השוקולד ניכנס ועושה מה שבא לו במכוניות של מיליונים- אבל זה לא אומר שזה הדבר הנכון לעשות מבחינת ניהול עסק והתדמית).

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)
DORKI לא קנה מזורטי כי לא נתנו לו סיבוב כמו שציפה? אם באמת היית חושק באחת כזו היית מוצא דרכים להתגבר על המכשול, כמו שכתבתי יש פה עוד מספיק יבואנים שמשתינים על הציבור שלהם בקשת ועדיין יש להם קהל מעריצים לא מועט. אם באמת חשקה נפשך בקילשון היית מוצא את הדרך אליו.

רצוי שתתחיל להיות מדויק, באף מקום אפילו לא רמזתי לכיוון.

נפשי ממש לא חשקה בסמל הקלשון ובמהלך כל תקופת בחירת הרכב היו חברי פורום שהתנדבו "לסדר" ולתאם לי כניסה להיכל הקודש.

סירבתי לדבר כי התנהגות היבואן כל כך קוממה אותי עד שלא הייתי מוכן לכך, איש לא עושה לי טובה בכך שהוא מאפשר לי להוציא אצלו מאות אלפי שקלים (אתה רואה - פלצנות יכולה להיות דו-צדדית).

אבל, אם המקום היה זמין לכל כפי שנהוג אצל כל שאר יבואני הרכב, סיכוי טוב מאוד שהייתי נכנס למקום ומגלגל שיחה עם איש המכירות, אם הוא בתורו היה עושה עבודתו נאמנה אולי היה מצליח להעיר לי את בלוטות החשק ואז - אולי - היה נפתח פתח לעסקה.

אסיים ואומר שהמסר החבוי בהתנהגות היבואן הוא שיש להגן על האוצרות שהוא מוכר מפני הבבונים שברחוב ובכביש, אבל מאחר והרחוב והכביש הם בדיוק המקומות שאליו הרכב נועד - אז אם היבואן לא יכול להגן על המכוניות שלו, איך בדיוק אני אגן על שלי?

עריכה אחרונה על ידי dorki
פורסם (נערך)
זה לא מוזאון ולא תערוכה.

זה אותו קהל שלא מסתובב בדיוט-פרי אלא יושב בטרקלין (לא ההמוני של דן)

זה אותו קהל שלא מצטופף המחלקת תיירים

זה קהל שמחפש שקט ופרטיות, אתם קוראים לזה פלצנות.

אולי

ולמרות שכך זו זכותו וזו גם זכותו החוקית של הבעלים אל אוטו-איטליה.

אני את שלי סיימתי בהתדיינות המיותרת הזאת.

אין חולק על זכותו של היבואן לערוך סינון קפדני לקהל לקוחותיו הפוטנציאליים בכדי לברור מתוכם את מי שהוא מספיק עשיר/תרבותי/ מעודן לטעמו, בכדי לזכות בכרטיס כניסה וזכות נגיעה ( תחושת בטן מעלה את הרושם שהחלופה הראשונה והיכרות מוקדמת עם הצהרת ההון היא הרלבנטית במקרה הזה ). השאלה אם אפשר למכור ככה מכוניות באמת מרתקת, התשובה לה לפחות לנסיונו של חבר עם כוונות וגם יכולת, שלילית.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם (נערך)

אקדים ואומר - ההתנהלות של היבואן הזויה בעיני, לא רואה שום סיבה שלא לפתוח את אולם התצוגה, ולהשאיר את הרכבים מחוץ להישג יד. או במינימום של המינימום של המינימום לשים חלונות שקופים לחלוטין שכל אחד יוכל לשטוף את העיניים מבחוץ, זה ממש לא מסכן אף אחד.

אבל, התגובה הזו תפסה לי את העין:

בוא נהיה כנים לרגע, נניח ויאפשרו לקהל הרחב לבצע נסיעות מבחן ברכבי פרארי- לכמה יהיה האומץ לקחת רכב של 2 מליון שקל לסיבוב? רוב האנשים לדעתי ישמחו לוותר על החוויה, פעם ראשונה כי לא לכולם מדברים הרכבים האלה, פעם שניה כי הם יפחדו לעשות נזק לרכב מאוד יקר.

עידן, ייתכן שזה הזמן שלך בחו"ל (אם אני זוכר נכון מתגובות עבר שלך, אתה לא חי בישראל, נכון?), ייתכן שזו אופטימיות-יתר. אין לי מושג מאיפה הגעת למסקנה שאין מספיק אנשים בישראל שחושבים בצורה מפגרת וקצרת-טווח, ובעיקר בצורה לא רציונלית. אפשר רק לדמיין את כמות הערסים שיקפצו על ההזדמנות לקחת רכבים כאלו לס"ד חינם. אתה לא באירופה, אתה במזרח התיכון, ויש חלקים נרחבים מהציבור שנטמעו כאן היטב (לא, לדבר על תרבות קלוקלת זה לא גזענות, אז תחסכו ממני).

אם אני הייתי היבואן בישראל, אין שום סיכוי שהייתי נותן נסיעות מבחן כמו שאתה מתאר באירופה. לעומת זאת אם הייתי יבואן באירופה הייתי מתנהל בדיוק כפי שתיארת. איך אומרים: ברומא תתנהג כרומני? ;)

אבל בחזרה לפסקה הראשונה: היבואן מתנהג גם הוא בצורה מכוערת, ואני לא שמח לאיד מחד - אבל בטח לא מרגיש אמפתיה אליו מאידך.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

דיון עקר.

יש 2 סוגים של מדינות:

בסוג אחד - רואים בתושבים שווי זכויות, ומבינים שבהחלט ייתכן ויום אחד הם ירכשו מוצר של היצרן (גם אם לא חדש מהסוכנות), ולכן יהיו אדיבים, נחמדים ומסבירי פנים.

הונג קונג, קליפורניה, גרמניה, אנגליה, דנמרק, שוויץ, סינגפור הן דוגמאות.

בסוג השני - התושבים הם כלום. לא מעניינים אף אחד, לא נמצאים פה בשביל שום דבר פרט על מנת לשרת שכבה מאוד מצומצמת, כזו החיה בשכונות שמורות משלה, מוגנות מהזוהמה והטינופת שסובבת בחוץ. ישנה שכבה אחת של אנשי עסקים עשירים כקורח ו"מצליחנים" (שהצליחו להיוולד לדם הנכון). להם נמכור, להם נפנה, אותם נכניס לקניון ולסוכנות. הם מעל לחוק. כל האחרים? יש לנו גברתנים חמושים שישאירו אותם בחוץ. ויש לנו גם חוקים שימנעו מהם כל מיני דברים, בחסות שלטון החוק.

הפיליפינים, תאילנד, ברזיל, דרא"פ של האפרטהייד, מקסיקו הן דוגמאות.

בעצם יש גם סוג שלישי - המדינות שעוד לא החליטו מה הן רוצות להיות. ישראל היא כזו. ולצערי, מתחילה יותר ויותר להידמות דווקא לסוג השני.

אין טעם להגיב להודעה הזו, בואו נחכה 20 או 30 שנה, ונראה בעצמנו למי נהיה דומים יותר.

פורסם

יש שם מכוניות שמתחילות מעל חצי מיליון ומסתימות מעל שני מיליון. צודק היבואן שמרשה לעצמו לבחור את מי הוא מכניס לאולם ואת מי לא. א' כדי שלא יבלבלו את המוח סתם, שנית, ברור שפתיחת האולם לציבור הרחב תהפוך אותו לספארי ודווקא לקוחות פוטנציאלים ידירו את רגליהם משם ושלוש, כולנו רואים מה קורה למכוניות תצוגה באוטומוטור ואיך נעלמים מהם סמלים ואף יותר מזה.

פורסם (נערך)

באולם תצוגה של פורשה יש מכוניות שמגרדות מליון ומשהו שקל מלמעלה - ושם כל אחד יכול להיכנס (המכוניות נעולות). יש דרך אמצע בכל הסיפור הזה, היבואן מסיבות שאינן לגמרי ברורות בחר להיצמד לקיצוניות אחת. מה רע ברכבים נעולים או אפילו עם חבל מסביב?

הרצון לשמור על המכוניות מובן לחלוטין, במיוחד כשמדובר בפרארי וכל ההילה שמסביב, אבל עדיין יש דרך יותר אלגנטית לטפל בזה.

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני מתחכך לעיתיםם עם הקהל הזה, שטס מחלקה ראשונה (או מטוס פרטי), כי כמה מקרובי וחברי הקרובים וגו'.

אם אתה חושב שכסף קונה התנהגות תרבותית - אתה טועה.

הם אותו הדבר כמו כולם, יש כאלו ויש כאלו, ויש חארות. רק שהם חארות עם כסף, זה הכל.

והם לא פחות גרועים, אפילו יותר, כי הם חושבים שזה שיש להם כסף נותן להם זכות לקבל עבורו כל דבר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני דווקא מסכים עם התנהלות היבואן שלא פותח את דלתות האולם לקהל הרחב מהסיבה הפשוטה -

הרבה בעלי פרארי ושות' פשוט לא רוצים שידעו שיש להם פרארי.

משיחה שהייתה לי בעבר עם עיתונאי רכב שמכיר באופן אישי הרבה בעלי פרארי,

הוא ציין בפניי שהרבה מהם נוסעים עם הרכב רק בסופ"שים ורק בלילה כדי להתבלט כמה שפחות ושלא יראו מי נוהג ברכב.

בקיצור, היבואן פשוט מתחשב בקהל הלקוחות שלו שרוצה אינטימיות ואנונימיות בזמן הרכישה או הבירור ולא שיסתובבו שם כאלה ש"יפתחו עיניים".

פורסם

אז בשביל מה הם מחזיקים אולם תצוגה, אם לא בשביל להציג את המכוניות?

משהו פה לא מסתדר.

דני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...