Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

~

סליחה, בטעות קראתי "הסלקטורים בכניסה" במקום "בטיסה".

צודק לואי, פלס"ר אלעל יוכל להמשיך בעבודתו החשובה. לא אטריד אותם בנוכחותי הפעם.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הייתי נזהר גם בכניסה, במידה והחלקים שאתה מביא הם של רכב אספנות ויתפסו אותך, אתה עלול לקבל קנס.

חבר שלי נתפס כשהביא חלקים למיני מיינור (מאנגליה, כמה מפתיע :-D) ושילם קנס לא קטן. אומנם הוא נתפס רק פעם אחת מתוך כמה וכמה פעמים שהוא עשה את זה, אבל דווקא במקרה שלך הייתי מייעץ לחשוב פעמיים בקשר להבאת חלקים לרכב (לא רוצה להרוס פה לאף אחד, כן) - מרפי אוהב להופיע דווקא באירועים חד פעמיים :-)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
במידה והחלקים שאתה מביא הם של רכב אספנות ויתפסו אותך, אתה עלול לקבל קנס.

לא הבנתי אותך.

למה ש"יתפסו" אותי אם אני מצהיר על כל מה שהבאתי, מספק חשבוניות ומשלם את המס? יש משהו לא חוקי ביבוא אישי של חלפים לרכב ישן/חדש?

אני חשבתי שהוא מגיע בקרנף ויש לו מקום מאחורה.

ואנחנו נחכה ליד הרמפה עם דגלים.

:lol::lol:

הזכרת לי את הימים הטובים ההם...

פורסם (נערך)

ישנם חלפים שמוגדרים כחלקי בטיחות, אני חושב שהגה הוא אחד מהם. כדי לייבא חלפים שמוגדרים כך נדרש אישור ממשרד התחבורה, וצריך לדאוג לאחד לפני שמתחילים את תהליך הייבוא - בטח במידה ומתכוונים להביא במזוודה - כל זה נכון לגבי רכב אספנות.

כל זה נאמר בקשר לחלפים למכוניות אספנות, לגבי חלפים למכוניות חדשות אני לא יודע.

אנסה למצוא לך את הרשימה, היו על הנושא כמה וכמה דיונים בפורום אספנות.

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

פורסם

~

וואלה? היסודיות של פקידי הממשל הישראלי לא מפסיקה להפתיע, גם אחרי עשרים וחמש שנה. טוב שהם שם כדי לדאוג לנו.

תודה שהערת את תשומת לבי לנושא, סחתיין על הערנות. :mm_yeah:

פורסם (נערך)

אכן, הבירוקרטיה הישראלית מצליחה להתיש רבים מחובבי הענף שרוצים לשפץ או לתחזק רכבי אספנות, טימטום אחד גדול - אבל זה נושא לדיון אחר :-o.

בכל מקרה, הנה שירשור בנושא.

ההודעה השניה של ירון מסכמת את הנושא:

כן ,

נוספה רשימה של חלפים לשחרור מהיר, חלפים אלו לא מצריכים הוצאת רשיון יבוא , וניתן לייבא אותם ללא בעיות (תשלום המיסים כאמור נשאר)

את הרשימה ניתן לראות בקישור הבא :

http://media.mot.gov.il/PDF/HE_RECHEV/procedure/Import20_08.pdf

החלק היחיד שמצאתי שקשור להגה ברשימת שחרור מהיר הוא "כיסוי לגלגל הגה" (באמת תודה רבה).

שמחתי לעזור, גם אם הסיכוי נמוך, חבל להסתבך ללא צורך (בסוף עוד כן היית מגיע לכלואים בארץ זרה :wink:).

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

פורסם

כנראה שהאיטלקי שממנו אני רוצה לרכוש את ההגה שתה יותר מידי לימונצ'לו כי הוא עוד לא טרח לחזור אלי מאז ששלחתי לו הודעה אמש.

אני אשמור על זכות הראשונים שלי עד סוף השבוע. אם לא תהיה התקדמות, בצער רב אאלץ לוותר על הצעתך הנדיבה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
~ איפה כל גיבורי המקלדת האלה עכשיו?

אני צריך שמשה קדמית לאופל שלי, יכנס במזוודה [emoji6]

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

סלקטור בשדה: מישהו נתן לך משהו להעביר?

דריש: פרסמתי מודעה באינטרנט ושאלתי מי רוצה שאעביר בשבילו דברים, וענו לי כמה אנשים.

סלקטור: ואתה מעביר דברים שהם נתנו לך?

דריש: לא הם עצמם. דילר שהם התכתבו איתו באיביי. אבל אין לך מה לדאוג, זה אנשים עם גישה לאוף טופיק.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

~

בדיוק, הם כבר הוכיחו את עצמם.

ידוע כי במקרים מסויימים גישה לאוף טופיק מחליפה סיווג בטחוני, המלצות ממעסיקים קודמים או תעודת יושר מהמשטרה.

פורסם
סלקטור בשדה: מישהו נתן לך משהו להעביר?

דריש: פרסמתי מודעה באינטרנט ושאלתי מי רוצה שאעביר בשבילו דברים, וענו לי כמה אנשים.

סלקטור: ואתה מעביר דברים שהם נתנו לך?

דריש: לא הם עצמם. דילר שהם התכתבו איתו באיביי. אבל אין לך מה לדאוג, זה אנשים עם גישה לאוף טופיק.

זה ארוך מדי בשביל חתימה ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
~

בדיוק, הם כבר הוכיחו את עצמם.

ידוע כי במקרים מסויימים גישה לאוף טופיק מחליפה סיווג בטחוני, המלצות ממעסיקים קודמים או תעודת יושר מהמשטרה.

אהבתי :)

אז זה אתה יכול להביא עבורי?

http://www.cleanyourcar.co.uk/zaino/zaino-z-8-grand-finale-spray-seal/prod_471.html

תודה מראש

קובי

:-)

• תוכן חדש...