Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יצא לך לראות ׳כלואים בארץ זרה׳?

:lol: :lol:

לי זה לא יקרה... יהיה בסדר...

אפשר לדחוף לך מוצרי דיטיילינג מCLEAN YOUR CAR?

תלוי בכמות, אבל בעקרון לא אמורה להיות בעיה. על מה חשבת?

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הוספתי ליד כל מוצר את הכמות שיש בו בליטרים כדי שתבין את הגודל

1111.JPG

בסך הכל אתה חוסך לי כמעט 100 שקל משלוח שזה משמעותי השאלה לאן אתה מגיע בארץ כי אני לא רוצה לטרטר אותך עם משלוחי דואר פה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

~

משהו כמו 2 קילו - אני יכול לעמוד בזה אם בא לך לקפוץ לנתניה. (גם דלק עולה כסף, אז תחשוב אם כדאי לך.)

בכנות אבל, כשהעליתי את ההצעה חשבתי יותר בכיוון של חלקי חילוף שעולים הון תועפות בארץ. איפה כל גיבורי המקלדת האלה עכשיו?

פורסם

צודק אם אני מעמיס יותר אז החיסכון הוא יותר גדול כי דמי המשלוח גודלים מאוד כשהחבילה עוברת את ה3 קילו אבל אני לא יבקש ממישהו לסחוב בשבילי משקל כזה במזוודה, מצד שני גם הפסד עבודה ודלק עולה לי יותר...

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אולי איזה Opti-Coat 2 לכל חברי הפורום?

במקום המזרקים של ה15ml להעביר הכל לבקבוק מים של 2 ליטר...:roll:

:roflmao::roflmao::roflmao:

פורסם

הגה של אבארט. אני רציני. אם תגיד שלא מתאים אני לגמרי אבין, אבל לאור חוסר ההיענות לא נראה לי שאתה סובל מעודף משקל או חוסר מקום במזוודה.

תן לי אור ירוק ואני מתקדם עם המוכר לסגירת העסקה.

זכה לבנים זכרים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

~

חבל שאתה כבר לא מנהל, תמורת חודשיים חסינות הייתי מביא לך את כל קיט ה-SS. :wink:

אבל יאללה, כמה כבר שוקל הגה - קילו וחצי? יש לך אור ירוק, עדכנני בהתפתחויות.

פורסם

גם אני גיבור מקלדת :)

חוטי הצתה של magnecor לקאפה. KV85 8.5mm cable, part number 45320

כמה מקום כבר יש לך במזוודה ? זה לא הדחה לדבר עבירה ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

~

חלק מהמוצרים לא אוכל להביא מטעמי מקום, משקל או מחיר. בנוסף, ההיסטוריה רומזת שכמה מחברי הפורום "ישריינו מקום" ואז יתחרטו. לכן אני ממשיך בינתיים לאסוף בקשות... אבדוק לגבי החוטים שלך ואעדכן.

פורסם (נערך)

דריש, לפחות כרגע, המוצר היחיד שאני רוצה ואשכרה מוצא באיביי, זה זה.

מוצר קטן ולא שוקל כלום. אשמח אם תזמין אותו ואני כבר אדאג למצוא דרך לאסוף אותו ממך וכמובן לשלם לך עליו.

תודה.

אגב, מתי אתה מגיע ומתי אתה עוזב?

עריכה:

חיפשתי בהמון אתרים וכמובן באיביי ושות' ולא מצאתי. אשמח לעזרתך בעניין בכל מיני פירוקיות.

אני מחפש הגה של פיאט בראבו, ללא כרית אוויר, אבל עם הפדלים להעברת הילוכים. כמובן שחשוב שיהיה גם עם הכפתורים כמו שתמונה המצורפת. אם תוכל לעזור בעניין ולמצוא אחד, אני אשמח. תודה.

ההגה נראה ככה.

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
הגה של אבארט. אני רציני. אם תגיד שלא מתאים אני לגמרי אבין, אבל לאור חוסר ההיענות לא נראה לי שאתה סובל מעודף משקל או חוסר מקום במזוודה.

תן לי אור ירוק ואני מתקדם עם המוכר לסגירת העסקה.

זכה לבנים זכרים.

לבראבו?

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

• תוכן חדש...