Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם
~

נהדר, אני רואה שגם דאגו לסגור לאיתי את הפינה של הפנסים.

נו טוב, ניסינו.

דווקא לפי נספח 3 אני (חושב ש) אני מבין שהיבוא מותר, הפנסים הם משומשים.

המוכר עדיין לא ענה לי לגבי כיוון הפנסים, אבל אני מניח שרוב אם לא כל הסחורה שלו היא RHD.

תודה על ההצעה, בכל מקרה :mm_yeah:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

RHD ?

ועוד כמה תווים שעמוס לא יתבעס עליי.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

RHD - רוצה לומר בלעז הגה בצד ימין, או אלו שההגה הוא בצד הנכון של הרכב (באנגלית זה נשמע יותר טוב )

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם (נערך)

~

אני מניח שהכוונה ל-Right Hand Drive, יעני מכוניות בתקינה מקומית עם הגה ימני ופנסים שמכוונים בהתאם.

איתי - תעדכן אותי כשתקבל תשובה, עוד לא אבדה תקוותנו.

מתנצל שפספסתי את זה קודם, התשובה שלילית לצערי. לא משהו אישי נגדך, פשוט עקב מקרה לא נעים בעברי כיום אני נמנע באופן גורף מלשנע נוזלים במזוודה. אפילו אלכוהול אינני מביא, רק מה שאשפר לקנות בדיוטי פרי ולקחת ביד.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

טוב, אז המוכר נעלם וכל נסיונותיי ליצור עמו קשר עלו בתוהו, ועל כן בצער רב אני נאלץ לוותר על הצעתך הנדיבה.

אם בכל זאת יצוץ משהו ועדיין ההצעה תהיה רלבנטית, אשמח להיעזר בך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

~

נחתתי בשלום עם מספר דו-ספרתי של חבילות, סיפקתי לאנשי המכס שעשוע לילי כשראו איזה דברים הבאתי.

כל מי שהיה עמי בקשר ועדיין לא עדכנתיו בפרטי מוזמן לתאם איסוף. אני בכפ"ס רוב היום ובנתניה בסופ"שים.

• אחראי פורום
פורסם

מתנצל שלא עדכנתי כי הבירורים שלי, למרבה ההפתעה, עוד לא נגמרו. ובעיקר כי ממש לא קלטתי שכבר יוני :shock:

אז סליחה ותודה על ההצעה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...