Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

אני מגיע לארץ ביוני ויש קצת מקום פנוי במזוודה. אם רציתם לקנות משהו באיביי ולא מצאתם מוכר שישלח לארץ - זו ההזדמנות שלכם.

אשמח אם נישאר בגבולות הטעם הטוב, כלומר פריטים קומפקטיים. ספויילר של אימפרזה STI לא יכנס לשם, חוששני.

ההצעה מוגבלת בזמן, זכרו שזה עוד צריך להגיע אליי הביתה קודם.

תיבת הה"פ שלי ממתינה לפנייתכם.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני נכנס למזוודה? 64 ק"ג של חשיבות עצמית, שרירים, תבונה ורגישות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אני נכנס למזוודה? 64 ק"ג של חשיבות עצמית, שרירים, תבונה ורגישות.

לא מציאה גדולה :roll: במשקל הזה אפשר להביא כמה מולטיות ולעשות כסף עליהם.:-D

איזה כייף לי :)

פורסם

Fire TV לא נראה לי כמו רעיון טוב. מעבר לסיבוך הרגיל של להפעיל את זה בארץ, פה אתה עוד מוסיף סיבוך עם הגרסה הבריטית. נראה לי שעדיף לך להזמין מארה"ב.

פורסם (נערך)

דריש,

יצא לך לראות ׳כלואים בארץ זרה׳?

בידידות כמובן, אבל חלק מהפרקים מתחילים בערך כך...

עריכה אחרונה על ידי shais01

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

בעזרת מעט שכל ישר והגיון בריא (ויש לו לבחור, למרות הכל ;) ) אפשר להמנע מכל המקרים שדובר אליהם בתוכנית הזו.

אני בטוח שאם מישהו יבקש ממנו להביא את התיק הקטן שימסור לו מישהו בסמטה אפלה הוא יחשוב פעמיים :)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...