Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין 2 רכבים i20 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

קצת ירדתי מלנסות לקנות ביד2 בעקבות רצף של אנשים שניסו למכור לי חתול בשק ובתחקור מעמיק עליתי עליהם או בשהרכב והאימנות שלהם מוטלת בספק ועצת הפורום החלטתי לנתק מגע.

הגעתי לישורת האחרונה ומצאתי 2 רכבים ואני די מתלבט עליהם - כפי שאמרתי בפוסטים אחרים - תקציבי הינו 45 אלף שקלים אבל אני מוכן להעלות ל50 אלף במידה וצריך רק כדי לקנות ממקום שנותן לי אחריות וגם אמין.

הרכב הראשון:

קניית דרך סוויטש - אני די משוכנע שזו דרך לגיטימית לקנות דרכם במיוחד עבור מישהו כמוני שממש לא מבין במכוניות (אני מבין במחשבים - לא ברכבים) - הרכב נמצא פה:

https://switch.co.il/cars/hyundai/i20/2010/2087.html

הוא יחסית מאוד נמוך מתחת למחירון ואני מניח שזה בגלל שיש לו קצת מכות פה ושם ואין לי בעיה עם זה - וגם בגלל שהקילומטרז שלו גבולי (100 אלף ל2010 זה 20 בשנה). אבל הוא פרטי לחלוטין.

הרכב השני:

הינו בקנייה דרך טריידמוביל - הרכב היה ביד ראשונה ליסינג ושנייה פרטית. הוא i20 inspire GLI הדגם הבסיסי והק״מ שלו הוא 92500 והטסט הוא לעוד שנה. הרכב מבחוץ מעט יותר שמור. המחיר הינו 55000 אחרי הורדה של ליסינג (המחיר ההתחלתי הינו 63 אלף) ולפי שאיך הרוחות נושבות הוא אמר שנוכל להיפגש באמצע שזה 50 אלף.

אני מניח שאת הרכב דרך סוויטש אוכל להוריד למשהו סביב 50-51 - וגם את הרכב דרך הליסינג - יש מצב שאולי אוכל להוריד אותו ל48 וקבל עוד כל מיני צ׳ופרים. שניהם יציעו לי חצי שנה אחריות על הגיר ומנוע. בסוויטש אוכל להחזיר את האוטו אחרי 5 ימים. עוד הבדל קטן הוא שהרכב בסוויטש הינו מדגם PREMIUM, זה לא ממש מזיז לי אלא אולי אפילו להפך, רכבים עם סאן-רוף באים אצלי עם קונוטציה שלילית שאולי מי שקנה אותו קנה לפוזה וטחן אותו. כמובן שלזה אין ביסוס וזו סתם תחושת בטן מפגרת.

מה אתם אומרים?

יונדאי i20 2010 GLI

פורסם

לא כתבת איזו שנה הרכב מטריידמוביל, אבל בהנחה ששני הרכבים מאותה שנה, עושה רושם שהקניה של הרכב עם היד

הפרטית עדיפה, בעיקר כי זה מיד פרטית ולא ליסינג, דגם מאובזר יותר, וההפרש בקילומטראז' זניח יחסית.

פורסם

הוא 2010. מה אם הייתי מצליח להוריד את הליסינג ל45, האם עדיין היית הולך על הפרטית?

יונדאי i20 2010 GLI

פורסם

מן הסתם המצב המכאני מעניין אותי מאוד - המצב הקוסמטי יותר. אני מניח שאוטומתית רכב מליסינג יהיה יותר שחוט מפרטי?

יונדאי i20 2010 GLI

פורסם

לא הייתי מגדיר את זה שחוט, ויש לא מעט רכבי ליסינג שחוזרים שמורים לחברות,

אבל כן, ההסתברות היא שרכב ליסינג יהיה פחות שמור מרכב מיד פרטית.

תזכור שזו רק סטטיסטיקה, ולא תמיד זה נכון. יכול להיות רכב ליסינג שמור בהרבה

מאחד מיד פרטית, יכול להיות הפוך, ויכול להיות ששניהם שמורים באותה מידה,

או ששניהם שחוטים. לכן בדוק כל רכב לגופו ואז תחליט.

• תוכן חדש...