Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שואל שוב-למה לשלם מקדמה על רכב כל כך נפוץ?

קובעים מחיר לפני בדיקה,מסכמים עקרונות לפני שמתחילים בדיקה וזהו.

אם המוכר ישר ונותן לך קדימות לבדיקה-אין צורך במקדמה.

אם הוא לא ישר-בוודאי שאין צורך במקדמה.

זהו,את שלי אמרתי.

שיהיה בהצלחה בכל מקרה.

סלע

פורסם

סלע - מדובר על מאזדה 3 ספיריט 5 דלתות עם ק"מ נמוך שנתון . - שאין הרבה כאלו !

רציתי לדעת הבחור הביא לי טופס של ביטול המשכון , הלכנו לסופר פארם להדפיס רישיון רכב חדש - והמשכון כבר לא מופיע .

האם אני יכול להיות רגוע ?

פורסם (נערך)

כפי שכתבתי לך מספר פעמים, זה לא יעזור שהמשכון מבוטל במשרד הרישוי. אתה צריך שהוא יבוטל גם ברשם המשכנות.

בדוק מול רשם המשכנות:

http://index.justice.gov.il/Campaign/Pages/CarsCheck.aspx

יש להם גם טלפון שאתה יכול להתקשר, תתקשר אליהם ותבדוק מולם אם הם קיבלו מכתב מהבנק להסיר את השעבוד.

ותבדוק טוב את עניין הק"מ, אני הייתי מתקשר למוסך מורשה של מאזדה ושואל אם אי פעם הרכב טופל שם למרות שהבעלים אומר שהוא לא טיפל.

אם כן, נסה לבדוק מה היה הק"מ באותו טיפול.

איזו יד הרכב? איזו שנה? מה הק"מ? מה המחיר שהוא דורש? מחירון? מעל המחירון?.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

דורש מחירון . יד ראשונה נקנה מהחברה . 60 ק"מ . שנתון 08 . עבר בדיקה יצא נקי לחלוטין מבחינת תאונות

למעט :

תושבות מנוע , גיר.

לתקן זוויות היגוי

רעש וחופש ממערכת הנעה.

הבוחן אמר רכב במצב טוב מאוד .

צמיגים חדשים.

פורסם

לגבי המשכון - כנס לאתר של משרד המשכונות בלינק הזה: http://pledges.justice.gov.il/ ותעשה בדיקה. 11 שקל, תשלום בכרטיס אשראי ויש לך ראש שקט. לא לרדוף אחרי הבנק, לא לדרוש אישורים ולא לחיות בפחד.

לעניין הקילומטראז' - אם המספר שמצויין ברשיון של 2014 הוא 15 אלף ק"מ פחות ממה שיש עכשיו, נראה שזה דיי אמין. אבל הייתי מנסה למצוא דרך נוספת לאמת את זה. לא יודע איך...

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לדעתי, זה שהוא טיפל אצל חבר ואין לו תיעוד- צריך להדליק אצלך נורה אדומה. זה יכול לעלות לך בעתיד ביוקר, או שיש כאן איזה קומבינה.

לדעתי, על רכב כזה, לא צריך לתת מקדמה בכלל. ואולי גם הקילומטראז' מזויף. לך תדע

פורסם

יש ספר טיפולים לרכב חתום.

זאת הבדיקה שעשיתי זה מה שיצא :

תושבות מנוע , גיר .

לתקן זוויות היגוי

רעש וחופש ממערכת הנעה.

• תוכן חדש...