Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
.אני משתמש כמה שנים בזה

http://www.zainostore.com/product/Z-5.html

ברק מעולה, מחזיק המון זמן, כל דבר ששמים על הרכב מחליק - תופעה מדהימה

תגיד זה פוליש? איך משתמשים בזה?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמעתי עם מוצר בשם

SONAX Xtreme Protect & Shine Hybrid NPT

אין לי ניסיון איתו, אבל מקריאה בפורומים בחו"ל הבנתי שהוא מעולה.

מישהו כאן ניסה אותו?

Manual for life

פורסם

אהלן, מצטער אם אני מצטרף מאוחר לשרשור.

ביקשת המלצה לתרסיס אוטם לאחר שטיפה, אבל לא ברור אם אתה מבקש המלצה על תרסיס אוטם כמו Opti-Seal, שהוא אוטם לכל דבר ועניין או לתרסיס שמשתמשים בו לאחר שטיפה כמעין תחזוקה לשכבת ההגנה הקיימת (שנוטה יותר לכיוון ה-Quick Detailer).

אם אין לך כרגע שכבת הגנה על הרכב, אתה רוצה לשטוף את האוטו ולהכין אותו לשכבת ההגנה ע"י פלסטלינה (ושימוש לאחר מכן או ב-IPA או ב-Paint cleanser), ואז לשים אוטם (דוגמת אופטי-סיל שהוא אוטם בספריי). בדוגמה הזו, אין צורך ליישם אוטם לאחר שטיפה כל פעם, אלא רק כשיש סימני שחיקה של שכבת ההגנה (עניין התלוי בתנאים שהרכב נמצא בהם, כמו גם באוטם שבחרת).

אם יש לך שכבת הגנה, ואתה רוצה לתחזק אותה אחרי שטיפה כל שבוע, אתה תרצה מוצר שנוטה יותר לכיוון ה-Quick Detailer, כמו CG V7, Sonax BSD וכו'.

המוצרים הנ"ל טובים מאד, ויש עוד אינסוף. אוכל גם לתת המלצות אחרות מניסיון שלי אם תכווין אותי לאיזה אחד מהמצבים התכוונת.

פורסם
אהלן, מצטער אם אני מצטרף מאוחר לשרשור.

ביקשת המלצה לתרסיס אוטם לאחר שטיפה, אבל לא ברור אם אתה מבקש המלצה על תרסיס אוטם כמו Opti-Seal, שהוא אוטם לכל דבר ועניין או לתרסיס שמשתמשים בו לאחר שטיפה כמעין תחזוקה לשכבת ההגנה הקיימת (שנוטה יותר לכיוון ה-Quick Detailer).

אם אין לך כרגע שכבת הגנה על הרכב, אתה רוצה לשטוף את האוטו ולהכין אותו לשכבת ההגנה ע"י פלסטלינה (ושימוש לאחר מכן או ב-IPA או ב-Paint cleanser), ואז לשים אוטם (דוגמת אופטי-סיל שהוא אוטם בספריי). בדוגמה הזו, אין צורך ליישם אוטם לאחר שטיפה כל פעם, אלא רק כשיש סימני שחיקה של שכבת ההגנה (עניין התלוי בתנאים שהרכב נמצא בהם, כמו גם באוטם שבחרת).

אם יש לך שכבת הגנה, ואתה רוצה לתחזק אותה אחרי שטיפה כל שבוע, אתה תרצה מוצר שנוטה יותר לכיוון ה-Quick Detailer, כמו CG V7, Sonax BSD וכו'.

המוצרים הנ"ל טובים מאד, ויש עוד אינסוף. אוכל גם לתת המלצות אחרות מניסיון שלי אם תכווין אותי לאיזה אחד מהמצבים התכוונת.

הרכב עבר טיפל דיטיליינג יסודי ע"י יעקב אלטר,

וברצוני לשמר את העבודה לאוךמן ללא שריטות למינהם.

פורסם

דיטיילינג - מונח קצת רחב. האם בסוף הטיפול יושמה שכבת אוטם או וקס (או שתיהן?). מהמוניטין של יעקב אלטר אני מניח שכן, אבל לא ציינת.

אם אתה רוצה לשמור על האוטו עם מינימום שריטות אתה צריך קודם כל טכניקה נכונה של שטיפת הרכב (למשל, לשטוף בשיטת שני הדליים).

כמוצר תחזוקה של שכבת ההגנה לאחר השטיפה יש אינסוף אופציות. פה בפורום ממליצים על Sonax BSD, על Chemical Guys V7 (מכיר ואוהב) ועוד. אני גם מאד אוהב את Optimum Car Wax (שגם הוא בספריי).

פורסם

עכשיו סיימתי שטיפה יסודית -הפעם לא עם סונקס כהרגלי, אלא עם V7

אין ספק שהוא נותן לוק יפה בתוספת מראה חלבי בוהק.

פורסם
תגיד זה פוליש? איך משתמשים בזה?

זה לא פוליש, זה חומר סינטטי מדהים (Z5 גם מוריד מעט סווילרים - מערבולות על הצבע)

אחרי שהרכב שלך נקי (עדיף גם פלסטלינה) פשוט שמים מעט מאד על ספוגית ומורחים בלי ללחוץ

אחרי שמתיבש פשוט מעבירים מטלית מעל בלי לחץ וזה הכל.

בקושי לשים חומר וממש בקלילות

מחזיק הרבה הרבה זמן וגם אחרי יותר מחצי שנה אתה תחשוב שכעת עשית ווקס

קובי

:-)

פורסם

שהפח חלק כמו משי (תעביר את היד לאחר יישום) ומקבל מרקם אחיד ויפה.

לדוגמה, לאחר אופטי סיל לא תקבל את זה. (נותן ברק ומשטח מחוספס מעט)

פורסם
שהפח חלק כמו משי (תעביר את היד לאחר יישום) ומקבל מרקם אחיד ויפה.

לדוגמה, לאחר אופטי סיל לא תקבל את זה. (נותן ברק ומשטח מחוספס מעט)

אחרי שימוש ב ZAINO כן תקבל ולא רק - הכל מחליק מהרכב

כולל חתול גינגי שכבר התיאש מהרכב שלי לאחר כל כך הרבה נפילות

קובי

פורסם
זה לא פוליש, זה חומר סינטטי מדהים (Z5 גם מוריד מעט סווילרים - מערבולות על הצבע)

אחרי שהרכב שלך נקי (עדיף גם פלסטלינה) פשוט שמים מעט מאד על ספוגית ומורחים בלי ללחוץ

אחרי שמתיבש פשוט מעבירים מטלית מעל בלי לחץ וזה הכל.

בקושי לשים חומר וממש בקלילות

מחזיק הרבה הרבה זמן וגם אחרי יותר מחצי שנה אתה תחשוב שכעת עשית ווקס

עדיף SRP במחיר הנ"ל, הוא ממלא יותר וגם מנקה יותר את הפח, על הרכב האדום שלי ראיתי הבדל רציני לגמרי בעומק הצבע לאחר 50/50, כמובן גם במילוי הסווירלים, וכמו כל חומר אחר הוא מחזיק לתקופה מוגבלת כי לאחר חודש עם כל האובך שהיה והחולות של דימונה + שטיפות כל שבוע עם סיטרוס = הורדה של לא מעט מהחומר, לדעתי עדיף לשים אוטם על גבי ה SRP.

Opel Adam S 2017

פורסם
אחרי שימוש ב ZAINO כן תקבל ולא רק - הכל מחליק מהרכב

כולל חתול גינגי שכבר התיאש מהרכב שלי לאחר כל כך הרבה נפילות

את זה אני מקבל ממנזרנה וגם מפוסו לאחרונה.

פורסם
את זה אני מקבל ממנזרנה וגם מפוסו לאחרונה.

מזמין אותך לנסות ולראות את ההבדלים (חצי מכסה מנוע למשל שתוכל לראות מה קורה לאורך זמן)

אם אתה מאיזור תל אביב תן סימן

עדיף SRP במחיר הנ"ל, הוא ממלא יותר וגם מנקה יותר את הפח, על הרכב האדום שלי ראיתי הבדל רציני לגמרי בעומק הצבע לאחר 50/50, כמובן גם במילוי הסווירלים, וכמו כל חומר אחר הוא מחזיק לתקופה מוגבלת כי לאחר חודש עם כל האובך שהיה והחולות של דימונה + שטיפות כל שבוע עם סיטרוס = הורדה של לא מעט מהחומר, לדעתי עדיף לשים אוטם על גבי ה SRP.

ממש לא אותו הדבר - מוסמן להתנסות גם :)

קובי

פורסם

יש את ה Collinite 845 מוצר מדהים, שהוא וקס אך הוא לא מסווה את הסווירלים.

יש לך את Zaino z5 מוצר מדהים שהוא נותן ברק אדיר ומסווה סווירלים, יש גם את Autoglym SRP אחלה מוצר

שמעניק אחלה של ברק וגורם לך תחושה ש"כאילו" העברת פוליש על הרכב שלך, כמובן שהכל זה ב"כאילו" כי לאחר זמן מה החומר יפוג.

ויש עוד מוצרים רבים, תעביר חיפוש בפורום של גלייז ותמצא מוצרים מסויימים שיענו לבקשתך.

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

• תוכן חדש...