Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיטרואן C4, הדלתות האחוריות החליטו היום לא להיפתח מבפנים. אין בעיה בדלתות הקדמיות.

יש למישהו רעיון?

משום מה אני לא מוצא את המתג של מנגננון הבטיחות לילדים שקיים בכל רכב אחר שאני מכיר, וגם בספר הרכב ההסבר חידתי (fuck the french).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

היתי לי פיג'ו 407, שם היה מתג אלקטרוני שביצע את נעילת הילדים. מן הסתם, מתג דומה קיים גם בסיטרואן שלך. איזה שנה הרכב? יכול להיות שעושים את זה מהתפריטים של המחשב

פורסם

שלי שנת 2008, דגם SX 1.6. לא נראה לי שאצלי הוא נשלט מהמחשב. היכן ממוקם אותו מתג ב-407?

פורסם

תבצע שיחרור דרך המפסק שליד הפיקוד חלונות החשמל של הנהג.

תוודא שהדלתות האחוריות סגורות, תפתח סוויץ ואז תנסה

פורסם

שלום

בחלק מהדגמים, מפסק נעילת חלונות חשמליים אחוריים משמש גם כמפסק נעילת ילדים לדלתות אחוריות. בדגמים אחרים יש בורג נעילה שטוח בדופן הדלת. בדוק אם אחד משניהם עובד אצלך.

פורסם

תודה!

אכן כפתור מניעת פתיחת החלונות אחראי גם על אי פתיחת הדלתות מבפנים.

תמיד הצרפתים האלה חייבים להביא אותה באיזו יציאה ״מקורית״...

שיהיו בריאים

• תוכן חדש...