Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מיקרומטר איכותי תוצרת מיטוטויו היפנית לתחום מדידה של 0-25 מילימטר עולה כמה מאות שקלים והוא ישרת אותך לכול החיים.

שים לב היום רוב המיקרומטרים האיכותיים נמכרים עם תצוגה דיגטאלית המאפשרת קריאה נוחה יותר של המדידה.

תן לי לבדוק אולי נשאר לי מיקרומטר אחד או שניים למכירה.

בהחלט לשימוש של חובבן אתה יכול לרכוש גם מיקרומטר פשוט תוצרת אחת החברות הסיניות.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

יש לי מיקרומטר בדיוק כמו בהודעה של חנן.

למדידת בלאי של צלחות בלם ושל רפידות הוא מספיק לחלוטין.

פורסם

מיקרו מטר הוא מכשיר פשוט מאוד, אם הוא לא עושי מפלסטלינה ולא שומרים אותו בגיגית עם מים הוא יחזיק לנצח..

לשימוש ביתי אני לא רואה סיבה לקנות משהו יותר ממה שחנן פירסם.

לי יש מיקרומטר made in USSR בן 40 שנה, ירושה מסבא, עובד כמו חדש..

יום טוב גם לך

פורסם

אני ימשיך שאלה באותו נושא. בכמה אני יכול לסטות מהמינימום צלחת , כאשר אני רוצה לדוגמא לחדש רק את הרפידות?

אני ייתן דוגמא :בוא נניח שאני מודד את הצלחת ומוצא שהיא 24.5 מ"מ ,והמינמום הוא 24 מ"מ ,זה תקין?

מה המרווח שיש לי מהמינמום?

פורסם

מינימום זה מינימום.

24.5 זה עוד לא המינימום. צריך להיות עירני ולהחליף בזמן.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
תודה לכולם. הזמנתי את ההמלצה של חנן. המוכר גם מומלץ בכמעט 99%.

ב-100 שקלים הייתי מארגן לך מיקרומטר משומש במצב מצויין תוצרת

מיטוטויו שהם שם דבר במכשירי מדידה.

במגירה במקום העבודה יש לי רק מכשירי מדידה תוצרת מיטוטויו.

פורסם (נערך)

כול המיקרומטרים הם מכנים רק התצוגה היא דיגיטאלית ומאוד נוחה לקריאה ובעלת תכונות נוספות כגון: אפשרות הפיכה של קריאה מילימטרית לאינצ'ית ולהפך, שמירה בזיכרון של מספר קריאות ובדגמים מסויימים גם קריאה ממוצעת של מספר מדידות ועוד...

תתחדש.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

אין כל ספק שמיקרומטר (או קליבר) עם תצוגה דיגיטלית הרבה יותר נוח לשימוש.

הסקלה ה"אנאלוגית" שלהם בכלל לא נוחה לקריאה.

אבל...במקרה שלי וגם במקרה של פותח השירשור (כנראה) שימוש במקרומטר נעשה פעם בשנה במקרה הטוב ואני פשוט לא רואה סיבה להשקיע יותר מ 30 ש"ח במכשיר שאתה בקושי משתמש בו.

לשימוש מקצועי - עם תצוגה דיגיטלית ללא ספק, לא שאלה בכלל.

• תוכן חדש...