Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מאז שקניתי את הרכב (דייהטסו YRV )95bf973b257c459ba1d575ece5a116f2.jpgישנה ״הזעה״ מחיבור צינורות הקירור למפצל הפלסטיק הנ״ל.ההזעה מינורית ולא מורגשת במילוי מי קירור כלל אך עדיין אני רוצה להחליף את כל הצנרות ומפצל הפלסטיק.

הצרה היא שאני לא מצליח למצוא את הצינורות והמחבר למכירה בשום מקום! טחנתי את האינט׳ במשך שעות ללא הצלחה וגם בחנויות החלקים הללו לא קיימים.בכדי להכביד עוד יותר אני רוצה להתקין רק חלפים מקוריים ולא תחליפים.האם מישהו מכיר ספק אשר מחזיק בחלקים הנ״ל באיזור גוש דן?גם רכישה באינטרנט כמובן באה בחשבון...

תודה לעוזרים!

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

למיטב ידיעתי טויוטה יאריס 1.3 מאותם שנים (עד 2006) יש מנוע זהה כמו בדיהטסו YRV.

נסה לבדוק אולי החלקים הללו זהים וכך יצא הפתרון בשבילך.

ניסית לברר מול היבואן לשעבר? (טלקאר ,אם אינני טועה)

אם אין את החלק, בקש שיזמינו לך מיפן. אם המחיר יהיה מוגזם בקש את המקטים ותוכל לחפש באינטרנט.

פורסם

הייתי בטלאקר,אין הזמנת חלפים.רוצה תיקון? תכניס את הרכב למוסך.לא חשבתי בכיוון הטיוטה - באם מישהו בעל יאריס יוכל להעיף מבט במנוע ולאשר שדומה אודה מאוד.

פורסם

שלחתי להם הודעה ובה צירפתי תיאור של מה שאני מחפש,לצערי אין להם את דייהטסו בקטלוג ולא הצלחתי למצוא את המקטים של הצינורות הנ״ל.אם מישהו מחזיק את התכנה של המוסכים ויכול לשלוף לי את המקטים יעזור לי מאוד...תודה!

פורסם
לצערי אין להם את דייהטסו בקטלוג ולא הצלחתי למצוא את המקטים של הצינורות הנ״ל.

לכן כתבתי לך שתיצור אתם קשר. יש להם בקטלוג חלקים של דייהטסו אבל קשה להגיע אליהם אם אין לך את המק"ט. תן להם את הזמן לחזור אליך. בקשר לתשובה מטלקאר, לא חושב שהיא חוקית בכלל. אתה יכול לנסות גם אצל המוסכים המורשים.

פורסם

אם הוא אכן בצורת T תורם לך את שלי מנירוסטה - ייצרתי 3 כאלו עבור מעברים למערכת גפ"מ , במקום הפלזטיק הזוויתי הזבל שממרכיבים.

פורסם

מהתמונה שצירפת זה קצת יותר מהזעה. לפני שאתה מזמין חלקים פרק את הצנרת ובדוק שאין סדקים בסעפת הפלסטיק וצנרת הגומי שלמה.

בהרבה מקרים התיקון שיש לבצע מסתכם בהחלפה של הבאנדים לחדשים מכיוון שבמשך הזמן הבאנדים המקורים מאבדים מיכולת ההידוק שלהם לכן נסה לרכוש באנד מקורי או להחליפו בבאנד עם בורג אשר עשוי מנירוסטה ללא בליטות בחלק הפנימי שלו.

איזה כייף לי :)

פורסם

Maxi תודה!אצור איתך קשר

מרק - אני רוצה לרכוש את שלושת הצינורות+הבנדים+ מחבר T (לא רוצה להתעסק עם מערכת הקירור בשביל כמה גרושים)

פורסם
Maxi תודה!אצור איתך קשר

מרק - אני רוצה לרכוש את שלושת הצינורות+הבנדים+ מחבר T (לא רוצה להתעסק עם מערכת הקירור בשביל כמה גרושים)

לדעתי אתה טועה מכיוון שצינורות במידה וצורה ייעודית עולים לא מעט כסף ובדרך כלל לא ניתן למצוא תחליף שווה ערך למקורי. אל תקנה צינורות בשקל וחצי אשר עשויים מסליקון.

איזה כייף לי :)

פורסם
לדעתי אתה טועה

+1. תיקון נכון, לדעתי, זה לא להחליף הכל אלא להחליף את מה שצריך. הפורום מלא בהודעות של "החליפו הכל" וזה לא אומר שהתיקונים יותר טובים.

• תוכן חדש...