Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו יודע האם במיצובישי לאנסר 2007 החלונות אמורים להיסגר בעת נעילת הרכב.

כרגע אצלי הם לא

ניסיתי לחפש פיוז לזה בקופסת הפיוזים ולא מצאתי.

לנסר 2007

פורסם

תנסה את הדבר הבא:

כשאתה נועל את הרכב עם השלט תחזיק לכמה שניות את לחצן הנעילה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תנסה את הדבר הבא:

השלט הוא לא מקורי של הרכב אלא התקנה מקומית , אבל אני אנסה ואחזור לעדכן

תודה בינתיים

לנסר 2007

פורסם
תנסה את הדבר הבא:

אז אני חוזר לעדכן , גם אחרי לחיצה ממושכת על כפתור הנעילה , החלונות החשמליים לא עולים.

יש למישהו עוד רעיונות ?

לנסר 2007

פורסם
לפי ידיעתי בלנסר 2007 אין מרים שמשות ״מקורי״

יצא לי לראות כבר מס' לנסרים עם מרימי שמשות בעת נעילה , אני רוצה להאמין שלא כולם בהתקנה מקומית.

לנסר 2007

פורסם

יש לי רכב כמו שלך וגם אצלי אין אפשרות לעלות את החלונות בנעילת הרכב אצלי זה גרסת האקזקיוטיב הבסיסית

יכול להיות שבגרסאות היותר מאובזרים יש אפשרות לחלונות להתרומם בנעילת הרכב

איזה גרסה אצלך?

פורסם
יש לי רכב כמו שלך וגם אצלי אין אפשרות לעלות את החלונות בנעילת הרכב אצלי זה גרסת האקזקיוטיב הבסיסית

יכול להיות שבגרסאות היותר מאובזרים יש אפשרות לחלונות להתרומם בנעילת הרכב

איזה גרסה אצלך?

גם אקזקיוטיב - חישוקי מגנזיום , הגה ספורט של מומו

לנסר 2007

פורסם (נערך)

אצלי בלנסר 2008 דגם אקזקיוטיב יש מרים שמשות מקורי.

בעת נעילת הרכב, לאחר כמה שניות כול החלונות עולים אוטומטית.

כנראה שיש הבדל בין לנסר 2007 ל-2008 .

עריכה אחרונה על ידי rsm130d
פורסם
האם מישהו יודע האם במיצובישי לאנסר 2007 החלונות אמורים להיסגר בעת נעילת הרכב.

כרגע אצלי הם לא

ניסיתי לחפש פיוז לזה בקופסת הפיוזים ולא מצאתי.

ספר רכב יש לך?

פורסם

לפי תקנות האיחוד האירופאי אסור למכור רכב חדש כשיש בו אפשרות להרים את החלונות בלחיצה קצרה או אוטומטית עם נעילת הרכב, כי היתה תאונה עם ילד קטן שנפגע. מותר להעלות את כל החלונות יחד בלחיצה ממושכת על השלט, כאשר אם מפסיקים ללחוץ החלון נעצר (ולא ממשיך להתרומם).

תקנות אלה מחיבות רשמית גם בארץ, אבל אף אחד לא מקפיד על כך. מענין באיזה שנה הפעילו את התקנה הזו.

המסקנה היא בעצם שטוב שאין לך אפשרות להעלות את כל החלונות אוטומטית כאשר נועלים את הרכב.

יהודה

פורסם

על איזה תקנה אתה מדבר? עד היום ניתן למצוא רכבים אירופיים עם מרים שמשמות מקורי ויבואנים ממשיכים להתקין מרים שמשות ברכבים לפני מסירה ללקוח.

• תוכן חדש...