Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
על איזה תקנה אתה מדבר? עד היום ניתן למצוא רכבים אירופיים עם מרים שמשמות מקורי ויבואנים ממשיכים להתקין מרים שמשות ברכבים לפני מסירה ללקוח.

אני מתנצל. איש טכני במרכז של יבואן סוזוקי אמר לי כך, הייתי צריך לבדוק אותו. מתברר שזה לא מדויק.

בכל זאת, לפי איגוד הצרכנים האמריקאי

http://www.consumerreports.org/cro/2011/12/which-power-window-switches-are-safer/index.htm

At least 25 children have died during the past decade from injuries involving power windows in cars,...

in April 2006, the National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) decided to ban power window rocker and toggle switches from U.S.-manufactured vehicles. Car makers now must equip passenger vehicles with lever switches....

הכוונה שהכפתור שמרים את החלון יהיה בנוי כך שחיבים להרים אותו כלפי מעלה כדי לגרום להעלאת חלון, כי זה יותר בטיחותי , כלומר הסיכוי שילד יגרום כך להעלאת חלון הוא קטן יותר.

Lever switches and autoreverse sensors are common in Europe. But autoreverse is required in the United States only in vehicles with auto/one-touch-up windows and remotely controlled windows.

כלומר בארה"ב נדרש שלחלון תהיה יכולת רוורס אוטומטית, אם קים שלט שלחיצה עליו מרימה את החלון.

עוד אתר:

http://www.kidsandcars.org/power-windows.html

בחזרה לפותח השרשור- צריך לודא שלחלונות החשמלים ברכב יש יכולת של אוטו-רוורס, לפני שמחליטים להתקין סגירת חלונות אוטומטית עם נעילת הרכב.

יהודה

• תוכן חדש...