Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

יש ברשותי לאנסר שנת 2008 עם גודל גלגל 195\60 R15.

אשמח להצעה לאיזה גלגלים מומלץ להחליף?

הציעו לי במוסך של חברת ריקן,מומלץ?

תודה רבה!

פורסם

מרחובות, לא משהו סיני התקציב סביב ה250-350 לצמיג.

אני מחפש צמיג אמין של חברה מוכרת כמו דנלופ\מישלן וכו... הצורך לא מיוחד(ספורטיבי) צמיג טוב לרכב משפחה.

פורסם

באתר טייר-קלאב תוכל למצוא את ה-Toyo CF2 המוכר והמעולה, תוכל לראות ציונים וביקורות גולשים באתר הזה.

צמיג טורינג רך ונוח, בעל אחיזה מעולה ברטוב, אורך חיים גבוה וחסכוני בדלק.

עלות הצמיג הינה 351 ש"ח הכוללים הכל - מע"מ, איזון והתקנה.

בנוסף תקבל מאיתנו מתנה Dream Card בשווי 200 ש"ח (על רביעיית צמיגים).

יש לנו פנצ'ריה ברחובות והצמיגים יכולים להשלח לשם עד יום עסקים מרגע ביצוע ההזמנה.

פורסם

טויו חברה מעולה, לא נופלת מהמותגים שציינת, ובמחיר הזה הייתי אומר שזו הקניה הכי אטרקטיבית, אבל אתה מחליט בסוף:

לגודייר יש צמיג פחות טוב מבחינת נתונים יבשים (איגל ספורט) ב- 397 ליחידה, וצמיג מעולה (אפישנטגריפ פרפורמנס) ב- 435 ליחידה.

דנלופ בלוריספונס (צמיג מעולה) עולה 400, מישלן עולה יותר.

מה ייכנס בתקציב?

קונטיננטל פרימיום 2, אם יש במלאי.

דנלופ 703 (צמיג לא רע)

אני במקומך הייתי לוקח את הטויו בלי לחשוב פעמיים.

פורסם

הציעו לי דנלופ (הוא יחזור אלי בקשר לדגם המדויק) ארץ ייצור צ'כיה סביב ה300 לצמיג שנת ייצור 2015. מה דעתכם?

• תוכן חדש...