Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאחרונה אני נתקל בקושי בהנעה לאחר שהרכב עומד מספר שעות, בעיקר בהנעות הבוקר.

כשני מנסה להניע, אין כלל תגובה של המנוע, כלומר לא שומעים את המנוע מנסה להניע ולא מצליח. בד"כ בשני הנסיונות הראשונים אני לא מצליח להניע, ואח"כ הרכב מניע ונוסע כרגיל. אין בעיה להניע כאשר המנוע חם.

לעיתים אני מנסה להניע, מסובב את המפתח בסוויץ' ושומר את המפתח באותו מצב למספר שניות ורק אז פתאום הרכב מניע.

החלפתי מצבר לפני כשבוע, חשבתי שהבעיה מהמצבר... המצבר היה ישן כבר ובכל מקרה הצריך החלפה.

כמו כן, פלאגים הוחלפו למקוריים לפני שנה ... הרכב לא נסע יותר מ-15,000 ק"מ מאז ההחלפה.

נשמע לי יותר כמו בעיה חשמלית כלשהי מאשר בעיה במנוע... מה דעתכם? חשבתי על חוטי הצתה תקולים או סלילי הצתה תקולים.

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

אין קשר לחוטי הצתה או לסלילים.

בדוק חיבורי אדמה בין השילדה למנוע,

נקה מגעים במצבר (אם כי הוא חדש אז אני מניח שהם די נקיים).

בדוק שמגיע 12 וולט לסטרטר ברגע סיבוב המפתח.

אם כל זה לא עוזר כניראה הבעיה בסולינואיד של הסטרטר.

יום טוב גם לך

פורסם

אין לי מושג איך בודקים את הדברים הללו, וגם אין לי ציוד מתאים...

דרך אגב כיצד ניתן להסביר שהבעיה מתרחשת רק כאשר הרכב עמד כמה שעות?

פורסם

לא יודע להסביר למה זה קורה אחרי שהרכב עומד, אבל נתקלתי במשהו דומה ברכב הקודם שלי. אופל קורסה 1998.

בדיוק אותו הדבר, קרה בעיקר אחרי שהרכב עמד הרבה זמן, לאחר תקופה מסויימת התחיל לקרות לעיתים קרובות הרבה יותר.

בסופו של דבר הבעייה הייתי בסטרטר.

פורסם

אני הייתי בודק בסדר הבא:

1. סריקת תקלות
  2. בדיקת מתח שמגיע למתנע
  3. בפעם הבאה שבה התקלה מתרחשת, נותן 2-3 מכות טובות למתנע באמצעות חפץ מתכתי כלשהו, נסה להתניע שוב ובדוק האם חל שינוי.

עשה את אלה וחזור לדווח.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם (נערך)

אלעד, בקשר ל-3, אחרי 2-3 נסיונות זה תמיד מניע לי..

עריכה: בדקתי האם יש קודים ב-ecu בעזרת torque... לא מצאתי. ניראה לי שאם הייתה בעיה כלשהי בחיישן היו קודים.

עריכה אחרונה על ידי THELAD

פורסם

דרך אגב, היכן נמצא הסטרטר בפנדה ואיזה כלים צריך כדי לשלוף אותו?

פורסם

האם כאשר המנוע חם הרכב מניע בלי בעייה?

לפני שאתה מפרק סטארטר נסה לשמן עם ספריי מגעים את מכלול הסוויץ ולשחק קצת עם המפתח.

לחילופין תופעה כמו שאתה מתאר יכולה להיות קשורה לאימובילייזר או הקודנית. נסה לבדוק האם התופעה מתרחשת גם עם המפתח החלופי.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כן, על מנוע חם תמיד מניע על הפעם הראשונה, אין שום בעיה...

להכניס ספרי מגעים לתוך הפתח של המפתח? זה לא יגרום נזק?

אני אבדוק את מה שאמרת לגבי המפתח החלופי...

• תוכן חדש...