Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

netstick (מודם סלולרי) וחבילת גלישה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבת החיילת גנבה את האפיקומן, והבטחות צריך לקיים.

ביקשה שארכוש עבורה נטסטיק וחבילת גלישה חודשית. הגבלתי אותה לחבילה חודשית של 50 ש"ח. זה ריאלי?

בכלל, איך הדבר הזה עובד, רוכשים את המודם ואז סוגרים חבילה מול אחת מחברות הסלולר?

כל מידע יתקבל בתודה.

פורסם

כשהייתי חייל גם עשיתי את זה,בפועל היום כשיש חבילות מאוד זולות של סלולר אפשר להשמיש את הפאלפון בתור מודם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

וזה יכול לשמש במקום נטסטיק? יש קשר בין חבילת הגלישה שיש לה בטלפון לבין חבילת גלישה שתשמש אותה לגלישה במחשב שלה?

פורסם

לי היה נטסיק של סלקום,וביטלתי זה פשוט ביזבוז כסף היום.

אכן יש קשר,אם יש לה 3 גיגה גלישה בחבילת הסלולר,במידה והסלולרי משמש בתור מודם הוא לוקח משם.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
וזה יכול לשמש במקום נטסטיק? יש קשר בין חבילת הגלישה שיש לה בטלפון לבין חבילת גלישה שתשמש אותה לגלישה במחשב שלה?

נטסטיק זה הכיוון במידה והגברת משתמשת בטלפון במקביל, והיא כנראה עושה את זה.

אצלינו לאנשי שטח (מכירות\טכני) יש גם נטסטיק, כי אין סיבה להכביד על הטלפון לשמש גם בתור AP אלחוטי, או לכבול אותו ללפטופ עם כבל USB, במיוחד שאין נק' חשמל זמינה בכל מקום.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

לי היה לפני שנתיים של סלקום לא הייתי מרוצה מהמהירות שלהם.

פורסם

אני לא חייל, אבל צריך אינטרנט בעבודה, עשיתי חבילה ב012 של 40 שקלים בחודש שיחות ללא הגבלה ו3 ג'יגה גלישה, והגדלתי את הגלישה ל15 ג'יגה - כל זה ב85 שקלים לחודש.

ב70 שקלים לחודש תוכל לקבל 6 ג'יגה(אלא אם אתה מצטרף חדש ואז יש 10 ג'יגה מבצע עכשיו בפסח)

זה הפתרון העדיף.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

מאחר ומדובר על חבילה למודם סלולרי לצורכי גלישה (בדגש על העלאה), השיחות לא רלוונטיות במקרה הזה.

אני מנוי בפלאפון במסגרת עובדי ממשלה (בהסכם חשכ"ל). אבדוק אחרי החג מה יש להם להציע.

תודה לכולם.

• תוכן חדש...