Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב-308 החדשה כל התפעול דרך מסך. במקרה שמסך לא יעבוד בימים חמים, הפתרון היחיד שאני רואה להפעלת מזגן זה להשאיר אותו דלוק מנסיעה קודמת

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מאזדה 3 ספיריט לא רואה איך מישהוא מתחרה בה פה ברשימה

1. אמינות V

2. איבזור V הכי גבוה מכל מה שיש בקטגוריה ובענק

3. מראה חיצוני V

4. כוח V לא חסר

5. סחירות V

6. נוחות V

7. צריכת דלק V

פורסם
מאזדה 3 ספיריט לא רואה איך מישהוא מתחרה בה פה ברשימה

1. אמינות V

2. איבזור V הכי גבוה מכל מה שיש בקטגוריה ובענק

3. מראה חיצוני V

4. כוח V לא חסר

5. סחירות V

6. נוחות V

7. צריכת דלק V

הכח מרגיש משמעותית חסר.

נוח במיוחד זה לא, אבל הבעיה העיקרי היא במרווח.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בר, אתה מתבלבל, זה הספיריט. היא הרבה יותר מרווחת, נוחה, חזקה, חסכונית, סחירה, יפה, שומרת ערך, מגניבה מסתם מאזדה שלוש :roll:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לפי הבנתי, הבעיה העיקרית במאזדה 3 היא אכן המרווח מאחורה וגם תא מטען לא מאוד גדול.

כדאי לבדוק את זה בכל זאת עם הסלקל, או שזה ודאי?

אין לי חבר ולכן המבצע בסקודה לא עוזר לי, למרות שלא בטוח שהייתי מתפשר על שנתיים אחריות.

האמינות יותר חשובה לי מסחירות ונוחות, לכן אני במידה מסוימת מעדיף לקנות רכב עם מכלולים פשוטים ומוכחים.

פורסם
הכח מרגיש משמעותית חסר.

כח חסר??? 165 כוחות סוס זה דיי והותר לא רואה מתחרים אם כאלה מספרים בכזה מחיר.

אני גם חשבתי שהיא לא מרווחת אבל אחרי 3 חודשים כמעט שהיא אצלי אף אחד לא התלונן על חוסר מרווח מאחור אני לא יגיד שזה מרווח כמו האוקטביה אבל אין בעיה של מרווח ברמה שתרגיש שזה חסר לך, הבעיה היחידה זה אולי התא מטען שהוא לא כזה גדול

בר, אתה מתבלבל, זה הספיריט. היא הרבה יותר מרווחת, נוחה, חזקה, חסכונית, סחירה, יפה, שומרת ערך, מגניבה מסתם מאזדה שלוש :roll:

+++ לכן בחרתי בה כשהיה לי בדיוק את אותו תקציב

לפי הבנתי, הבעיה העיקרית במאזדה 3 היא אכן המרווח מאחורה וגם תא מטען לא מאוד גדול.

כדאי לבדוק את זה בכל זאת עם הסלקל, או שזה ודאי?

אין לי חבר ולכן המבצע בסקודה לא עוזר לי, למרות שלא בטוח שהייתי מתפשר על שנתיים אחריות.

האמינות יותר חשובה לי מסחירות ונוחות, לכן אני במידה מסוימת מעדיף לקנות רכב עם מכלולים פשוטים ומוכחים.

לגבי המרווחים כתבתי למעלה, מאזדה רכב אמין וטוב, אין שום בעיה עם סלקל אם אתה רוצה להיות בטוח כנס לסכונות מאזדה ביחד עם הסלקל עם נעים לך :) אני פסלתי את הסקודה בגלל האבזור שלא מתקרב למאזדה 3, ולא האמינות והשלוש שנים אחריות של מאזדה, ולא המראה שהמאזדה נראית מדהים ב5 דרגות מעל הסקודה (לדעתי)

פורסם

אני נוטה להסכים עם רוח הדברים כאן:

שווה לעשות נסיעת מבחן על הספורטאז' בכל מקרה (נשמח לרשמים) כי מבחינת הצעה אל מול המחיר יש לו יתרון מסוים.

אם לא אותו, אז כבר ההבדל בין המחירים אל מול התמורה של שאר האופציות יחסית מינורי

פורסם
פותש מבקש אמינות וסחירות ומציעים לו 308... ב2008 המסך לא עובד בימים חמים עד שהמזגן מקרר את פנים הרכב. עכשיו תפתור את זה כשגם המזגן נשלט מהמסך... (אולי זה מסך שונה, לא בדקתי. קח סיכון)

אתה מדבר מנסיון עם 2008?

פורסם

עשיתי היום נסיעת מבחן קצרה בספורטאז׳.

הרכב הרגיש לי מספיק מרווח והמושב היה נוח, כך שנראה לי שמבחינת שימושיות הוא יענה על הדרישות.

בנסיעה עירונית, או בשיוט רגוע הרכב שקט ולא נשמע רעש מיוחד.

המנוע, מן הסתם, לא חזק במיוחד, ובעליות או כשצריך כוח, יש ללחוץ בנדיבות על הדוושה (ואז גם שומעים אותו).

עם זאת, החשש ממנוע עצל במיוחד, התפוגג במהרה, ואני חושב שלשימוש עירוני או נסיעות בין עירוניות נינוחות, הוא יותר ממספק.

(לא נסעתי על מנוע ה2.0, אז יכול להיות שהוא יותר הולם את הרכב. ברם, לשלם עוד 18k בשבילו נשמע לי מוגזם).

תיבת ההילוכים עובדת בצורה חלקה, וההעברות נעימות ולא מורגשות גם בתחילת נסיעה וגם במהלכה.

המזגן עבד כיאות וקירר בצורה טובה את חלל הרכב. כמובן, שזה לא אומר כלום, כי היום לא היה חם.

מורגש מחסור באיבזור, שהפך לסטנדרט ברמות המחירים הללו כמו בקרת אקלים, מראות מתקפלות, כניסה והנעה ללא מפתח.

דווקא היעדרה של בקרת שיוט, פחות קריטי, לדעתי, כי סביר שהרכב יבלה את רוב זמנו בעיר.

בשורה התחתונה, כמו שאמרו כבר רבים וטובים לפניי, הרכב מהווה תמורה טובה למחיר,

והוא כרגע המועמד המוביל מבחינתי.

פורסם

ובצדק. יש פה

חבר פורום שרכב ומאוד מרוצה גם הוא.

מצד שני, הרכב

האחר שלו הוא ריו, אז זו לא דוגמא :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
הכח מרגיש משמעותית חסר.

חסר כוח??? לפי כל ביקורת שקראתי דווקא כוח יש די והותר בגרסת ה2 ליטר והנתונים שלה גם בהאצה וגם במהירויות עקיפה מאוד מרשימות לסגמנט

• תוכן חדש...