Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

כבר כמה חודשים שאני מחפש אחר רכב שיתאים לדרישותי ואשמח לעזרתכם בנושא.

אני מחפש רכב שישמש אותי גם כרכב עבודה וגם כרכב פרטי.

על הרכב להיות מרווח ועם תא מטען גדול ע"מ שאוכל להעמיס עליו ציוד מהעבודה,וכשאני אומר ציוד אני מתכוון לציוד בגדלים שונים שכולל בעיקר ברזלים,קופסאות כבדות וכו'. (אם יש אפשרות להוציא את המושבים האחורים במקרה הצורך אז מה טוב).

אגב,יש ברשותי טנדר מסוג מיצובישי ישן (L200,שנת 92') שנוחות הנסיעה בו היא לא הכי טובה ולכן אני מחפש רכב שיהיה לי בנוסף אליו,שאוכל לנסוע בו גם כרכב פרטי וגם כאשר אצטרך לבצע עבודות במסגרת העבודה שלי.

כמובן שאם אצטרך להעמיס הרבה ציוד אני יאלץ לנסוע עם הטנדר.

אעדיף למצוא רכב שאוכל לשים עליו תפוח גרירה ולסחוב איתו עגלה קטנה כדי שאוכל להעמיס על העגלה ציוד כבד במקרה ואצטרך.. לכן אשמח שהרכב יהיה "חזק" יחסית ויוכל לסחוב לי עגלה קטנה שעליה יועמס ציוד.

אל תתבלבלו.. אני לא מתכוון לשים על האוטו טונות של ציוד.. במקרה הגרוע ארצה להעמיס עליו עם עגלה באזור ה100-200 קילו וללא עגלה באיזור ה50-100 קילו.

מבחינת המיסים חשבתי לקנות רכב שהוא רשום כמסחרי כדי שאוכל לקבל עליו החזר הוצאות על העסק שלי אבל למען האמת ראיתי גם כמה רכבים שרשומים כפרטיים שנראים לי שיוכלו להתאים לצרכים שלו כדוגמת סקודה רומסטאר.

התקציב העומד ברשותי הוא עד 45 אלף ש"ח ואני מעדיף להוציא פחות ממנו.

חשוב לי למצוא רכב שלא "קרעו" אותו ושהקילומטראז' שלו יהיה נמוך ובמצב טוב.

כמו כולם,ההעדפה היא שהרכב יהיה חסכוני בדלק ומבחינת תיבת הילוכים לא באמת משנה לי.. ההעדפה היא לתיבה אוטמטית.

כמו כן חשוב לי שהרכב יהיה בנזין ולא דיזל.

האידאל הוא לקנות טנדר חדש שיפתור לי את בעיית ההעמסה וגם את הנוחות.. אבל התקציב שלי לא מאפשר לי לקנות אחד כזה.

חשבתי על רכבים כמו סקודה רומסטאר,פורד קונקט,סיטרואן ברלינגו.

אשמח לקבל ממכם עזרה על אותם דגמים או הצעות לדגמים אחרים שיוכלו לשמש אותי.

תודה מראש!

פורסם

מבחינת הכרה במס אין הבדל בין רכב פרטי לרכב "מסחרי" עד 3.5 טון.

רוצה מנוע בנזין? (מדוע דווקא מנוע בנזין?) - פסלת חלק גדול מהאופציות הקיימות.

מה שנשאר לך זה:

סקודה רומסטר. 1.6 אוטי. היא יחסית קטנה ולא נוחה להעמסת ציוד.

רנו קנגו בנזין. 1.6 אוט', מודל 2010 בערך. יותר מרווחת מרומסטר, תא מטען יותר גדול משמעותית.

ברלינגו/פרטנר 1.4 בנזין מודל 2009-2011. דגם ישן. עולה פחות מהתקציב. יש רק ידני, המנוע הזה חלש מאוד על הרכב ולא יסתדר טוב עם גרירה.

בכולם אפשר לקפל את המושבים האחוריים.

ברוב המקרים שני הדגמים האחרונים יהיו עם קילומטרז' גבוה, רומסטר יותר קל למצוא מיד פרטית עם ק"מ סביר.

פורסם
מבחינת הכרה במס אין הבדל בין רכב פרטי לרכב "מסחרי" עד 3.5 טון.

רוצה מנוע בנזין? (מדוע דווקא מנוע בנזין?) - פסלת חלק גדול מהאופציות הקיימות.

מה שנשאר לך זה:

סקודה רומסטר. 1.6 אוטי. היא יחסית קטנה ולא נוחה להעמסת ציוד.

רנו קנגו בנזין. 1.6 אוט', מודל 2010 בערך. יותר מרווחת מרומסטר, תא מטען יותר גדול משמעותית.

ברלינגו/פרטנר 1.4 בנזין מודל 2009-2011. דגם ישן. עולה פחות מהתקציב. יש רק ידני, המנוע הזה חלש מאוד על הרכב ולא יסתדר טוב עם גרירה.

בכולם אפשר לקפל את המושבים האחוריים.

ברוב המקרים שני הדגמים האחרונים יהיו עם קילומטרז' גבוה, רומסטר יותר קל למצוא מיד פרטית עם ק"מ סביר.

מה הכוונה שאין הכרה במס בין רכב פרטי למסחרי? אני יכול לקנות רכב פרטי ולרשום אותו כאילו הוא משמש אותי לעסק ולקבל עליו החזר מס?

ובהנחה שאני מוכן להתפשר על מנוע דיזל.. על איזה דגמים אתה יכול להמליץ לי?

תודה מראש.

פורסם

הכוונה שהיום אין הבדל מבחינת הכרה בהוצאות בין נניח פוקד קונקט לבין מאזדה 3.

יוצאים מנקודת הנחה שכל המכוניות האלו משמשות גם לצורך תחבורה פרטית ולא רק לייצור הכנסה לעסק ולכן יש הכרה חלקית בהוצאות אחזקה, את האחוזים המדוייקים אני לא זוכר, חפש באינטרנט.

הכרה מלאה יש רק למכוניות מסחריות מעל 3500 קילו (טנדרים אמריקאיים גדולים, פיאט דוקאטו, GMC סוואנה וכו').

• תוכן חדש...