Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ראיתי אקו מיקרה 2012, נראת דיי טוב (קיימות שריטות לא רציניות).

ידנית עם 87 אלף קילומטר, נכון זה המון. עלתה לכביש 1.7.2012

הבחור דורש 40, וזה באמת נמוך ביחס ליתר המיקרות והוא גם יד ראשונה פרטית (00 ברישיון).

רמת האבזור היא ויזיה.

 

כשאני משווה רכב כזה להצעה שהייתה לי עד לא מזמן ובסוף ההעסקה לא בוצעה (רנו קליאו 2012 עם 30K קילומטר), אני מרגיש מאוכזב, אבל בכל זאת מדובר ברכב אחר.

 

נסעתי על הרכב והוא זריז וחמוד וכאן אני מפנה שאלה לכל בעלי המיקרות, האם אצל כולם דוושת הגז היא קצרה? הכוונה היא שברגע שהנחתי את הרגל עד לרגע שאני לוחץ את הדוושה לסוף יש מרווח מאוד מאוד מאוד קטן ביחס לרכבים אחרים אשר נהגתי עליהם, הרגיש לי כאילו אין לי טווח גדול וברגע אפשר להגיע למצב שהדוושה כל כולה לחוצה.

 

הרכב מטופל כפי שצריך ועל פי הספר. בטיפול האחרון הוחלפו גם ברקסים.

ושני צמיגים חדשים קדממיים

מה אתם אומרים?

Seat Mii 3Doors

×
×
  • תוכן חדש...