Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר באנדרואיד THLW100 טעון בתמונות והצורך להוריד אותם למחשב חלונות 7. האם צריך USB דרייברים לצורך הענין. מבקש מהמומחים והמנוסים הנחיות לביצוע המשימה.

האם יש דרך לגבות את הנייד ללא רוטינג

פורסם

בחיבור למחשב הוא לא מזוהה כ-Mass Storage או כ-MTP תחת המחשב שלי?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יכול להיות שהוא לא מוצג ישר, לפעמים זה קורה כשהמכשיר נעול. תפתח את הנעילה והוא יופיע.

יש תקיה שנקראת DCIM, תעתיק אותה ותשים על המחשב. כשתרצה להחזיר אותה, פשוט תחזיר אותה לתקיה הראשית במכשיר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בעזרת התגובות התמונות הורדו למחשב, עד כאן תודות למגיבים. נותרה עוד שאלה לגבי גיבוי הנייד והכוונה לאפליקציות ומערכת הפעלה, האם קיימת שיטה לטלפון אנדרואיד.

פורסם

למה שתגבה אפליקציות? ובכל מקרה ניתן לגבות אנשי קשר, SMSים וכו' ע"י Super Backup, ניתן גם אפליקציות אבל זה הרבה נפח של גיבוי יחסית

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תעשה גיבוי לגוגל+ ותמיד תוכל לראות את התמונות ON-LINE וגם להוריד אותם למחשב במקום הסיבוך של חיבור למחשב.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

בוא רגע נחזור להתחלה. למה אתה רוצה לגבות?

האם אתה - א. אתה רוצה להתחיל להתעסק עם הטלפון ורוצה שיהיה לך גיבוי לחזור אליו אם ישתבש משהו (תמונה של המכשיר) או שמא אתה -ב. מוסר לתיקון/משדרג מערכת הפעלה/סתם בא לך לראות מה קורה כשלוחצים על "שחזר הגדרות יצרן"?

אם א - אתה צריך לעשות גיבוי מלא (M3, סופר באקאפ עושה את זה או שחייבים דרך ריקברי?)

אם ב - תכל'ס אתה לא באמת צריך כלום, ברגע שתכנס במכשיר המחוק/מאופס/מתוקן לחשבון הגוגל שלך האפליקציות אמורות להיות מותקנות אוטומטית. את התמונות צריך לגבות דרך האפליקציה של התמונות (זו המובנית במכשיר) ובחירה ב- Auto Backup או משהו דומה בהגדרות.

*עריכה: כבר גיבית את התמונות החלק הראשון של השרשור, שכח מזה. יצאתי אהבל.

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

סופר באקאפ מגבה רק דברים ספציפיים לבצע אימאג' אמיתי אפשר רק דרך ריקברי

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בינתיים את גיבוי התמונות ביצעתי וזה היה הענין החשוב. לגבי שאר ה DATA בנייד, אלמד את שהצעתם לפני שימוש.

תודות לכולם ושבוע טוב.

• תוכן חדש...