Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכירו את הצ'יטה 150 C

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"אין חכם כבעל נסיון"

תוך שימוש במכשיר הייעודי לעומת ה"ווייז" תתברר עדיפותו של הראשון.

צריך לחוות כדי להבין.

אפשר להפעיל גם את ה"ווייז" אבל רק כתגבור להערות משתמשי הדרך להתראת "שוטר לפניך". אבל ממש רק בשביל זה.

עד היום לא רק שה"וויז" לא תרם לי, אלא ההפך- ברורה לי עדיפותו של המכשיר הייעודי.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ניתן להוסיף לwaze אפליקציית waze up שמחזירה אותו לקדמת המסך תוך פרק זמן מוגדר גם במהלך שיחה.

מניסיוני המועט עם צ'יטה - לא התחברתי.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

גם אני משתמש מרוצה של צ'יטה. היתרונות של הצ'יטה על וויז מבחינתי (וזה לא סותר שמפעילים גם וויז במקביל בשביל דיווחים חיים) :

1. תמיד עובד ומחובר, את וויז אני צריך לזכור להפעיל.

2. אצלי וויז מתריע מהרמקול של המכשיר, הוא מטריד מדי כשהוא 'פורץ' לי לרדיו על כל רכב שעומד בצד הכביש. כשאני שומע מוזיקה בווליום בינוני אני כבר לא ממש שומע את ההתראות של הוויז. לצ'יטה יש ווליום מעיר מתים.

3. הצ'יטה מראה לי את מגבלת המהירות בנקודה שיש מצלמה, וכך אני יכול במהירות להתאים את עצמי למגבלה בלי לחשוב הרבה אם כאן זה 80 או 90 או 100 או 110. אם אני מתחת למהירות המותרת הוא מתריע בצורה רגועה יותר.

4. אם אני בדיוק עושה משהו אחר עם הטלפון וויז לא פתוח על המסך, אני עלול לפספס את ההתראה.

5. לא בכל נסיעה אני בהכרח מעוניין לפתוח וויז.

6. אני יכול לקבוע בתוכנה כמה זמן לפני המצלמה הצ'יטה תתריע, בשניות ולא במטרים, וכך זה יוצא מרחק מדוייק בהתאם למהירות, שמצד אחד מספיק לי להאט, ומצד שני לא חופר לי באוזן יותר מהדרוש. אצלי זה על 10 שניות. וויז מתריע יותר מוקדם.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

עוד חיסרון של הצ׳יטה שכרגע עולה על דעתי:

הוויז תמיד מעודכן במיקומי המצלמות החדשות, הצ׳יטה (גם זה בהנחה שהיבואן כל הזמן מעדכן) זקוקה מדי פעם לסנכרון עם בסיס הנתונים העדכני - ואת זה לא כל אחד יזכור לעשות על בסיס קבוע.

פורסם

לווייז אפשרות מובנית לחזור לחזית המסך בשיחת טלפון, קיים ב"אפשרויות" איפשהו.

הצ'יטה אצלי מונח במגרה מאז שהתריע על מצלמת רמזור מהירות בכיוון ההפוך למציאות בעוד הוויז התריע נכון.

הבעיה היחידה היא כאמור לעיל שאין התראה על מהירות מותרת בקטע הכביש בו ניתנת התרעה על מצלמה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

סוגיית המהירות המותרת בוויז מוכרת והיא נידונה בפורום וויז מספר פעמים. הטיעון המרכזי של צוות הפיתוח נגד סימון המהירות המותרת הוא שבעצם המעשה הזה הם למעשה מאפשרים לנהג להסתמך על המידע שלהם, ואם בפועל יחול שינוי במהירות המותרת ובסיס הנתונים של וויז טרם הספיק להתעדכן, עלול להיווצר מצב שבו הם נושאים באחריות על כך שאדם נהג במהירות מופרזת.

מבחינה טכנית ברור שהוספת מחוון מהירות מותרת היא דבר של מה בכך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מאידך, ב IGO נרשמת המהירות המותרת, ואף קיימת התרעה אם עברת אותה.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

למה בעצם הם מפחדים כלכך להוסיף מחוון מהירות, אם זה קיים אצל המתחרים? הייתי שמח למחוון מהירות בוויז גם אם יגיע עם אזהרות על חוסר לקיחת אחריות וכו'.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

אני מבין אותם לגמרי. אתן לך דוגמא דווקא מהצ'יטה, בכביש 1 בישורת בואכה מחלף שורש מכיוון ירושלים ישנה הגבלת מהירות לשבעים קמ"ש עקב העבודות באזור. הציטה תמיד נתנה 90 כמהירות המותרת באזור.

ישנה התראה קבועה למלכודת מהירות, שאכן מתקיימת לעתים.

שלחתי עדכון בעניין ליבואן אבל תשובה ותיקון לא ראיתי, נכון ללפני חודשיים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
מאידך, ב IGO נרשמת המהירות המותרת, ואף קיימת התרעה אם עברת אותה.

לא כברירת מחדל, רק במידה והגדרת להציג מהירות, ורק במידה והגדרת להתריע על חריגה מהמהירות המותרת.

ואת מאגר המצלמות אתה צריך לעדכן מיוזמתך, כמו בצ'יטה.

פורסם
הדבר החשוב שהיא יותר קטנה מ50. ניתנת להתקנה גבוהה באיזור במראה ולא על הדשבורד. העידכון נהיה מסובך. זה כבר לא תוכנה הישנה והטובה. גם לא הבנתי כל כך איפה אני מגדיר אותה מבחינת שעון, זמני התראה, ומהירות.

איך אתה מעדכן אותו לבסיס הנתונים הישראלי? הבנתי שזה לא אפשרי עם צ'יטה שרוכשים בחו"ל.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

חוזר על השאלה של ET, למה לא ללכת על ה- IROAD?

ממבחני הדרכים שראיתי המכשיר בעל יכולת גילוי דומה לשל הולנטיין ורכיב ה- GPS שלו מתעדכן מאותו בסיסי הנתונים של הצ'יטה.

שואל כי גם אני על סף החלטת קניה.

• תוכן חדש...