Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ויזה לארצות הברית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש לי כוונה לטוס לניו יורק לצורך כמה דברים (אפשר לקרוא לזה פגישת עבודה,אני עצמאי)

ואז נזכרתי שאי אפשר לקנות כרטיס ופשוט "לטוס" לארה"ב,צריך את הדבר זה שנקרה "ויזה".

לצערי אני מכיר המון סיפורים של אנשים תמימים שלא קיבלו ויזה,וגם של כאלו שטסו לעבוד בעגלות וקלטו עליהם.

מה התהליך הכי מהיר ופשוט להוציא ויזה לארה"ב?,מעדיף לשמוע מאנשים שעשו את זה בצורה פשוטה,פשוט הגוגל נהפך למכונת פרסומות מגעילה שלא עוזרת יותר מדי בדברים מסויימים.

אם אני מעוניין להוציא "ויזת עבודה" במה זה כרוך? למה כדאי לשים לב? ולמה בכלל אנשים מקבלים "לא" מהשגרירות,על מה הם מפילים שם? למה הם חוששים לתת ויזה לישראלים?

אני פשוט לא רוצה לדמיין מצב שאני לא אקבל ויזה בגלל איזו שטות ואז כל העבודה שלי תתקע.

תודה רבה...

פורסם

"פגישת עבודה" מצריכה ויזת תייר\עסקים רגילה. לא מדובר בעבודה מתמשכת, שאכן מצריכה ויזה אחרת שיותר קשה לקבל.

בפעם האחרונה שנזקקתי לויזה זה היה עבור אשתי, מילאנו את הטפסים באינטרנט, שילמנו, קבענו ראיון והדרכון חזר עם הויזה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בדיוק מה שהבחור מעלי כתב.

אין שום צורך בהתעסקות ובהתחכמות.

נכנסים לאתר של שגרירות ארה״ב בישראל - יש הורדת תפסים ממלאים , משלמים וקובעים ראיון.

יש אפילו אופציה חדשה (או שתבוא בקרוב) שבמקרים מסוימים אפילו אפשר לוותר על ראיון (צריך לקבוע בכל מקרה).

אם אתה אדם נורמטיבי (לא ילד , עם משכורת , נכסים כלשהם בארץ) - אין סיבה שלא יתנו לך ויזה.

הויזה שאתה צריך היא ויזת תייר רגילה B1/B2 שמתאימה גם לפגישות עסקים (את המילה עבודה תשאיר מחוץ ללקסיקון שלך בפגישה. Business meeting - לא Work שז דבר אחר. אין בעיה אבל לציין שזו פגישה עסקית / כנס וכו. מניסיון - אני שם כמה פעמים בשנה למטרות האלו בדיוק , כנ״ל גם אבא שלי במשך שנים והרבה מהעבודה שלי)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

נורא פשוט,

אל תלך למאכערים, חבל על הכסף שלך.

ממלא את כל השאלות באתר וקובע תור לראיון, בסוף הראיון מספרים לך אם קיבלת ולכמה זמן.

הכי חשוב! אל תזכיר את המילה work, לעולם, אף פעם בשום הקשר בראיון או בטפסים, ברגע שאתה אומר את המילה אתה מקבל סירוב רועם,

אם שואלים, תגיד business.

אתה מתכוון לעבוד בגובולת ארה"ב בתום הפגישה או לחזור לארץ ולעבוד מכאן?

פורסם

צפה לכך שבריאיון ישאלו אותך פרטים על ה- business, עם מי אתה נפגש, לאיזה צורך, האם אתה צפוי לקבל שכר עבודה (big no-no).

נסעתי עשרות נסיעות עבודה לארה"ב עם ויזה B1/B2. רק בחידוש הויזה האחרון התבקשתי לתת פרטים (כולל מספר טלפון) של איש קשר. אינני יודע אם אכן התקשרו אליו אבל הויזה חודשה ל-10 שנים.

פורסם

במידה ואתה מתכוון לציין שאתה באמת בא למטרות עסקים, תביא איתך ליתר ביטחון מסמכים שמוכיחים על קיום העסק שלך ואם יש לך גם מסמכים הנוגעים לפגישות המדוברות.

עצם קיום עסק בארץ מהווה בפניי עצמו סיבה לחזרה ופחות חשש שלהם שתישאר שם.

לגבי הויזה ללא הגעה, הבנתי שמדובר רק על חידושים\אנשים שהיו להם ויזות בעבר.

פורסם

תתיחס לראיון בתור אדם חשדן שרוצה להבין למה אתה רוצה לבקר ולא פחות מכך למה אתה צריך לחזור.

אם יש לך עסק תביא אישורים מהרואה חשבון שלך וכל אישור אפשרי עם מי אתה צריך להיפגש ולמה.

פגישות עסקים אמורות להיות קצרות, להבדיל "מעבודה". אם אתה אמור לפגוש במשך שבוע-שבועיים כמה אנשים ולחזור לארץ זה סיבה מצוינת לתת לך ויזה.

אם אתה עצמאי בלי ניירות ורוצה לבקר בארה"ב מסיבה מפוקפקת, מירב הסיכויים שלא יאשרו לך, גם אם תגיש את הניירת דרך מאכר.

פורסם

תודה על התשובות,ופה באמת השאלה,האם עדיף לבוא כ"תייר" וזהו?,או באמת להגיד את הסיבה האמיתית שזו פגישה לצרכי עבודה?

איפה הסיכוי לקבל ויזה יהיה מהיר ווודאי יותר?

בכל מקרה אני מאמין שיהיה בסדר,מבחינת רזומה אני חושב שיבינו שלא אעבוד בעגלות,למרות שהגיל שלי (25) מתאים לזה חח..

פורסם

הוצאתי ויזה בנובמבר או אוקטובר השנה, הבאתי מסמכים,משכורות,אישור לימודים,אישור מעסיק, לא הסתכלו עליהם אפילו, שאלו אותי מה מטרת הביקור, איפה הייתי בחו"ל בעבר, איפה אני עובד, ציינתי גם איפה אני לומד, וקיבלתי ל10 שנים.

אין לי מושג איך עובדת השיטה שלהם.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

עדיף להגיד את האמת בלי התחכמות ועם כמה שיותר פרטים לגבות את זה.

אמרו כבר פה את כל הBig No Nos , תדאג שלא תפלוט אותם בטעות.

וכמובן - עדיף עם הנסיעה מתוכננת (בלי להזמין כרטיסים וסידורים עדיין - אבל כן עם איזור שאתה סגור עליו)

קח בחשבון שזה תהליך שלוקח קצת זמן (אפשר לתקתק אותו בשבועיים נגיד ותשאיר עד חודש ליתר ביטחון)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...