Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסכנה היחידה היא קנס גבוה יותר. כנראה שלא תורשע ברצח ארלוזרוב.

השופט לא פוסק על נקודות.

אם תוכל להוכיח כי באותה שעה לא היה מזג אויר נאה, כי אכן קן הראיה של השוטרת חסום היה על ידי מיחזורית , ומכונית, אולי יש לך סיכוי לצאת זכאי.

רק קח בחשבון שמדובר בשתי ישיבות בבית המשפט.

האחת בה תודיע שאתה אינך מודה, והשניה ישיבת ההוכחות בה תגיע גם השוטרת.

האם נכתב בדו"ח שלה עד נוסף שהיה נוכח??

האם ברכבך היו נוסעים ? והאם זה צויין בדו"ח??

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

Be roo - האם אני עדיין יכול להמיר את הדוח לאזהרה אף לאחר שביקשתי לבטלו?

ישה - לא היה עמי אדם נוסף ברכב ואני לא רואה בדוח אזכור לעד נוסף (אני מניח כי אין שדה יעודי לכך אלא זה אמור להרשם ב"פרטי המקרה"). מה שלדעתי יכול להפיל את גרסת השוטרת בבית המשפט היא שמיד לאחר שהיא עצרה אותי היא עצרה נהגת נוספת שנסעה אחרי, אשר יש לי את פרטיה. ככל והשוטרת עמדה בצומת כפי שהיא טוענת שעשתה (טענה משוללת המציאות אחרת הנהגים היו רואים אותה ולא הייתה לה "פרנסה"), הדבר לא מתיישב עם יכולתה לעצור שתי מכוניות הנוסעות אחת אחרי השניה.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

יש בדו"ח מקום ייעודי לרשום פרטי עד נוסף

לא ברור לי היכן עמדה השוטרת ביחס לצומת ולכיווני התנועה

אולי שרטוט יסייע להבין את התמונה?

אפשר כמובן עכשיו לכתוב מכתב ולבקש להמיר לאזהרה. מה הסיכווים ? תדע רק אחרי שתשלח

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

תיגש לצומת ותחפש מצלמות אבטחה על אחד הבתים שאולי הסריטו את העצירה המלאה שלך ו/או מיקום השוטרת ושדה הראיה שלה, והבעלים יהיו נדיבים ויסכימו לתת לך עותק מהצילום, אבל אני לא בטוח שזה תקף בבית משפט.

פורסם

למה לשרטט כאשר יש סטריט וויו? :lol:

ניתן לראות בבירור שככל והשוטרת הייתה עומדת היכן שהיא טוענת שעמדה, היא לא הייתה עוצרת אף אחד, מאחר וכל מי שנכנס לצומת היה מבחין בה. על אחת כמה וכמה היא לא הייתה מספיקה לעצור אותי ונהגת נוספת שנסעה בצמידות אלי. אציין עוד כי לאחר הרכב שסימנתי חונה בצומת חנו רכבים נוספים, כך שלא היתה לה ראות לקו הצומת. הכל כמובן מתועד בתמונות שצילמתי בזמן שחיכיתי שהיא תקליד את המגילה שלה.

לא מצוין בדוח קיומו של עד. אני לא מאמין שיש באזור מצלמות, מה גם שעברו מעל לחודשיים ולאור העלטה לא היו רואים בלאו הכי מאום.

האם בבקשה להמיר לאזהרה אני צריך להודות או פשוט ניתן לציין כי יש לי ותק רב ועל כן אני מבקש להמיר לאזהרה?

האם לאחר שבקשה כאמור תדחה, עדיין אוכל לבקש להשפט או שישנה מגבלת זמן ואאלץ לשלם את הקנס?

תודה רבה!

שי

דוח.jpg

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

לא הבנתי היכן חנו המכוניות בצד שמאל של הכביש ממנו באת או בצד ימין של הכביש אליו נכנסת.

נסה להעלות כאן תמונה אחת או שתיים של מה שצילמת בזמן אמת.

מה נכתב בדו"ח בדברי הנהג?

יש לך בעיה נוספת שבו השוטרת מציינת מיקומה שהוא לא נכון לטענתך? יהיה קשה להוכיח זאת, אלא אם צילמת את המיקום בו נעצרתם.

לגבי דו"ח אזהרה , אתה צריך להודות , מה שנקרא הפנמת את העבירה שעברת, ואז מוכנים למחול לך , וכאמור כאן יש סיכון כי זו עבירה שאינה מזכה במחילה= אזהרה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

שלום שי

הדרך הטובה ביותר מבחינתך היא להודות באישום ולבקש המרה באזהרה.

המחיר - דואר רשום עם הודעת SMS על קבלתו בידי הנמען

אתה צריך לבקש זאת תוך 30 יום

אישרו לך, נגמר הסיפור

לא אישרו לך, ראה דרך שניה

דרך שניה מבחינת עלות - תועלת היא לשלם את הקנס ולסגור את הנושא

רוצה להשפט? על גבי הדוח יש ספח שאותו אתה צריך למלא ולשלוח לבית המשפט תוך 90 יום מקבלת הדוח, ראה דרך שלישית

הדרך השלישית שאינה מומלצת מבחינת עלות תועלת היא ללכת למשפט.

מרכיבי העלות:

לפחות שתי התייצבויות בבית המשפט: בזבוז שני ימי עבודה + תשלום חניה שהוא שערורייתי בעיני

הרשעה בדין בסיכוי של למעלה מ 95% שיגרור אחריו בסיכוי טוב מאוד קנס גבוה מהמקורי

בהצלחה בכל דרך

חג עצמאות שמח

פורסם

ככל וקיימת הגבלה בת 30 יום להמרה לאזהרה הרי שהאפשרות כבר לא רלוונטית עבורי.

יש לי תמונות של המקום בו נעצרנו אך הוא רחוק מאוד מהצומת לאור העובדה כי לא הייתה חניה באזור.

מצורפת תמונה מערב הארוע (מבט מקו הצומת)20150217_205012.jpg

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

דמיין לך שהשוטרת מעידה שהיא עמדה באמבוש מוסתרת על ידי המיחזורית . רואה פיקס את הקו. במקום בו עומד הילד וקצת שמאלה ממנו מהכיוון שהתמונה צולמה.

איך תסתור את עדותה??

שלם ושכח או כתוב מכתב לבקש אזהרה, לאור זאת שלא ביטלו לך את הדו"ח.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...