Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיקסל שרוף במסך חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה ישר לחשוב על היבואן?

לכל רשת, קיימת מדיניות של מספר ימים מצומצם, בהם היא יכולה לטפל במקרה.

כיוון שמדובר ביום אחד בלבד, גש עם המסך לחנות ממנה רכשת אותו והעזר באחד הנציגים.

מדיניות או לא, אף חנות לא תרצה לצאת "קטנה" ולא לדאוג ללקוח, יום אחד בלבד לאחר הרכישה.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם תגיע לנציג שירות בחנות קח את כל הנאמר לך בערבון מוגבל.

דבר עם שירות הלקוחות הארצי שלהם אם קיים, דבר גם עם שירות הלקוחות של היבואן.

אני הייתי מחליף לך בכל מקרה כל עוד שלא מדובר בנזק לקוח, בלי לדבר עם אף אחד.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם (נערך)

היבואן היה מגעיל ונציגת השירות שלו אפילו לא טרחה להגיד שהם מצטערים על התקלה. "זה לא באחריות שלום ולא להתראות" זה פחות או יותר מה ששמעתי ממנה.

מה שכן, הפתעה לטובה מ KSP !

הגעתי היום בבוקר לחנות שממנה קניתי והבאתי את המסך (אציין שארזתי אותו בצורה זהה לאריזה מהמפעל מיד לאחר שראיתי את התקלה).

סיפרתי להם על המיקרה וביקשתי שיחליפו את המסך. הם הכניסו את המסך למעבדה לראות בעצמם את התקלה. לאחר בערך 20 דקות הם אמרו לי שלמרות שזה לא בתנאי האחראיות הם שלחו אימייל עם תמונה של הבעיה לאחראי ואם הוא יאשר אז יבצעו החלפה.

לאחר עוד 20 דקות פלוס מינוס וקפה שהכינו לי הודיעו שיש אישור ויוזמן מסך חדש (לא היה במלאי ויקח כמה ימים עד שיגיע - ממש לא קריטי)

כל הכבוד ! יחס נעים, טיפול בבעיה למרות שלא היו חייבים, לא זרקו אותי בחזרה ליבואן וקפה ביום סגרירי - זה שירות לקוחות וזה בהחלט יגרום לי לקנות שם שוב.

אני גם אפרסם בפייסבוק שלהם מילה טובה - כשמגיע מגיע.

מתוך אתר פיליפס:

ככה שלא הייתי ממהר לרוץ, ולצעוק או גרוע יותר".

אני לא צועק ולא תכננתי לצעוק על אף אחד גם במידה והייתי מקבל תשובה שלילית.

מה שכן אני בהחלט צריך לחזור לרוץ או לשחות :)

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
לבוגר מדעי המחשב שלא מגבה מגיע ציון במינוס.

מאז יש לי HD 1TB מחובר אליי בווריד שמגבה כל דבר. 8)

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אלון - יפה מאוד לגבי KSP. רק חכה שתקבל את המסך החלופי. רק תקווה שלא יהיו בו 3 פיקסלים מתים :roll:

יפה שבדקו ואחר כך חיכו לאישור מנהל. תמיד יכולים לומר זה מה יש וככה המדיניות.

אם תקבל מסך חדש אחר בזמן סביר ללא פיקסלים מתים, KSP עמדו במילה.

פורסם

כאשר יגיע המסך החדש אפתח אותו כבר בחנות, לא נראה לי שאם הוא יהיה במצב גרוע יותר יגידו לי לקחת אותו.

שאלתי אותם אם הגיעו תלונות או ידוע על בעיות בדגם הזה והם אמרו שממש לא. אני מקווה שהמסך השני יהיה בסדר :)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

באמת שאפו, המוניטין של KSP ואייבורי לא מזהיר כל כך, וזה בהחלט מעודד

אני יודע שבמחסני חשמל לפני המסירה ללקוח מוציאים טלוויזיות ומסכים מהאריזה, מחברים לחשמל לוודא תקינות ופיקסלים שרופים.

פורסם
אני יודע שבמחסני חשמל לפני המסירה ללקוח מוציאים טלוויזיות ומסכים מהאריזה, מחברים לחשמל לוודא תקינות ופיקסלים שרופים.

כסת"ח שלא תהיה לך סיבה להחזיר.

Just daily

פורסם (נערך)

פיקסלים מתים/תקועים הם פגם ייצורי שמתרחש בכמות די נכבדת של פאנלים, גם אצל היצרנים הנחשקים ביותר כדוגמת Eizo. הם יכולים לצוץ גם תוך כדי עבודה של הפאנל, אך זה יותר נדיר. גם סמרטפונים/פאבלטים/טבלטים אינם חפים מהתופעה, רק שבמכשירים המודרניים ה PPI כ"כ גבוה כך שכבר לא ממש ניתן להבחין בפיקסלים ברמה הפרטנית, ומציאת פיקסלים תקועים/מתים הופכת למשימה קשה יותר ויותר.

טוב לשמוע על ההתנהלות של הסניף ומקווה שהמסך הבא יהיה תקין. תתחדש

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

עם מסכי פיליפס יש לי סיפור "אהבה". רכשתי באופיס דיפו (לפני שהם פשטו רגל) מסך אחד והוא נתן תמונה בצבע ורוד הוחלף לאחד אחר והיו לו 3 שורות של פיקסלים מתים הוחלף שוב פעם והיה לו בפנים פס כמו ניילות מלא בבועות אויר. מאז הפעם השלישית היבואן איסטרוניקס הפסיק להגיב למיילים שלי, אז נשארתי עם המסך הפגום. המסך הפגום משרת אותי בנאמנות מספר שנים.

לא קונה יותר מסכי פיליפס וממליץ לכם לא לקנות. בקרת איכות שלהם ברמה נמוכה מאוד, היצרן לא עונה למיילים. יש מסכים הרבה יותר טובים שך LG, DELL וכד'.

מסתבר שמסכי פיליפס מבוססים על פאנל של חברת CHIMEI הסינית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
עם כל הכבוד לכסת"ח יש חוק.

קרו מקרים לקוחות גרמו נזק למוצרים וניסו להחזיר, לדוג' מסך 50 אינץ' סוני שנפל בעת תלייתו והלקוח ניסה לדחוף לנו אותו חזרה.

Just daily

פורסם (נערך)
לבוגר מדעי המחשב שלא מגבה מגיע ציון במינוס.

lol

מזכיר לי נשכחות - אי שם בשנת 1998-1999 גם אני הייתי טרם הגשת פרוייקט של יחידה במדעי המחשב, ואז הכה איזה וירוס (צ'רנוביל? לא זוכר במדוייק) שפירק לי את המחשב עד רמת הביוס. למזלי הכל היה על floppy disks

עריכה אחרונה על ידי mystopp

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

גם לי קרה סיפור דומה עם KSP לפני מספר שנים, קניתי מסך של סוני וכשהגעתי הביתה גיליתי שיש פיקסל מת. חזרתי לחנות, החליפו לי למסך אחר מאותו דגם, רק שגם בו היה פיקסל מת, במקום אחר. חזרתי שוב לחנות, והם החליפו לי אותו במסך של LG, שעובד אצל סבתא שלי עד היום. גם אני שמעתי סיפורים על השירות של KSP, אבל לפחות במקרה הזה הם הפתיעו לטובה.

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...