Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי עקב שביל גישה בית שבעיתי למכונית נוסעים סטנדרטית אני מחפש קרוסאובר. התקציב הוא כ70 אלף ואני מחפש רכב ידני.

הבחירה כרגע היא בין קשקאי ליייטי.

שניהם מטרידים אותי קצת בסעיף הביצועים . לכאורה ליייטי יש פחות כוחות סוס אבל הביקורות דווקא די משבחות את היכולות המנוע.

מי מהם עדיף?

מהם עם מרווח פנימי ? קשקאי נראה גדול יותר האם זה כך?

האם בייטי איכות תא הנוסעים עדיפה משמעותית.

ומה עם אמינות האם יש יש בנות אמינות נפוצות למנוע 1.2 tsi?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

קשקאי רק נראה גדול. בפנים הוא צפוף. בעיקר מאחור. בפירוש הייתי בוחר בייטי . בעיקר אם הגיר הוא ידני. לא ידוע על בעיות אמינות למעט מעצור היד . וגם זה לא הרבה. חפש בפורום.

דרך אגב כוחות סוסים זה לא העיקר. בדיוק כמו מצלמות ומגה פיקסלים...

פורסם

הבעיה העקרית שלך היא שבתקציב שלך כמעט אין שום דבר שעונה לדרישות.

לפי השוק אם לא תעלה את התקציב ב-10000 ש"ח לפחות, המבחר שיעמוד שיעמוד בפניך מצומצם מאד - אם בכלל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הייתי ממליץ לבדוק כמה יעלה לשפוך קצת בטון או משהו ולסדר את שביל הגישה לבית, אולי פחות מ-70,000 :|

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

תודה על המלצות. הסטפוואי אכן יכולה להתאים מבחינת הגובה אבל היא קטנה וגסה מידי עבורי . אי אפשר לסדר את השביל זה לא קרקע פרטית. התקציב כן יכול לגדול ל80 . השאלה רק על איזה רכב להוציא אותם ?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

תשמע, בעבר הורי גרו בבניין משותף, היתה מדרגה קטנה בכניסה לחניה שלא הציקה לרוב האנשים. אחד השכנים שהיה חובב רכבי ספורט, מן הסתם נמוכים יחסית, יצק בטון בכניסה כדי לשטח את זווית העליה לחניה. הוא השקיע את כספו, הוא נהנה, כולם נהנו ואף אחד לא התנגד. לא אציק יותר בעניין הזה רק שתמיד כדאי לחשוב על זווית ראיה שונה ;)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

ב-80 תוכל למצוא בעיקר יטי ידנית, בשביל הקשקאי תצטרך לעלות עוד קצת...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קשקאי 1.6 ידני מאוד חלש מנסיון נהיגה מספר ימים... הרגשה מוזרה בנהיגה , כניראה בגלל שאני עם יטי. ולכן אמליץ על יטי ידנית בעיקר בגלל המנוע...

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

הקאשקאי הידני אכן חלש מאוד, והגיר הידני פשוט גרוע, אין רגש בידית, כאילו אני משחק משחק מחשב.

בהחלט הרגשה מוזרה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...