Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה הרבה רכבים כמו איביזה 1.2TSI עם פורק לחץ האם רכב עם מנוע כזה קטן באמת זקוק לפורק לחץ או שאנשים שמים אותו רק לפוזה של הפריקת לחץ שמשמיע קול?

מתי באמת צריך לשים באוטו פורק לחץ ולמה הוא תורם באמת?

פורסם

מנועי ה 1.2-TSI הגיעו ללא שסתומי פריקה כלל ,כאשר הלחץ העודף משתחרר דרך הוויסט גייט החשמלי .

להערכתי ,ויתור על שסתום הפריקה במנוע הזה ,בוצע בעיקר מטעמי חיסכון.

במנועי ה 2.0 למשל ,לא חסך הייצרן והתקין שסתום פריקה חשמלי השומר על הספול שמייצר מגדש הטורבו ועל אמינות המגדש.

על קצה המזלג...

פורסם
מנועי ה 1.2-TSI הגיעו ללא שסתומי פריקה כלל ,כאשר הלחץ העודף משתחרר דרך הוויסט גייט החשמלי .

להערכתי ,ויתור על שסתום הפריקה במנוע הזה ,בוצע בעיקר מטעמי חיסכון.

במנועי ה 2.0 למשל ,לא חסך הייצרן והתקין שסתום פריקה חשמלי השומר על הספול שמייצר מגדש הטורבו ועל אמינות המגדש.

על קצה המזלג...

ברשותי יש אאודי A3 2014 מנוע 1.8T אם אני יוסיף פורק לחץ חיצוני במה הוא יעזור והאם אני ירגיש בהבדל?

פורסם

ערב טוב.

חברת AUDI ציידה את הרכב שלך בפורק לחץ חשמלי ואיכותי.

אמנם ניתן להחליפו בפורק של חברת FORGE אבל ההבדל היחידי שתרגיש בו יהיה הרעש שמפיק ה FORGE.

אם אתה מחפש הבדלים ,הייתי מנסה התקנת תוכנה .

תוספת ההספק תעמוד על 50 כ"ס וכ 8 קג"מ !

מעניין ...?

פורסם
ערב טוב.

חברת AUDI ציידה את הרכב שלך בפורק לחץ חשמלי ואיכותי.

אמנם ניתן להחליפו בפורק של חברת FORGE אבל ההבדל היחידי שתרגיש בו יהיה הרעש שמפיק ה FORGE.

אם אתה מחפש הבדלים ,הייתי מנסה התקנת תוכנה .

תוספת ההספק תעמוד על 50 כ"ס וכ 8 קג"מ !

מעניין ...?

קראתי בפורומים רבים על תוכנה של APR שמעלה את ההספק בכ80-90 כוח סוס.

בנתיים אני יחכה קצת הרכב בסך הכל עם 3K קילומטר :)

• תוכן חדש...