Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פורסם

אל תתן לכמות הוואטים לשכנע אותך.

ישנם המון מציאות טובות מאזור המחירים הנל, בעיקר בפורום יד 2.

אין בלאי משמעותי בר״ד, אבל השאלה אם אתה נעול ממש על חדש או שאתה פתוח ליד 2?

.The different between men and boys, Its the price of thier toys

----------------------------

Eclipse | ARC Audio | Eton | DC Audio

פורסם

אני לא רואה שום סיבה לקנות את הדגם הזה במחיר הנ"ל, שלא לדבר על מחיר המשלוח ההזוי.

בכ-650 ש"ח אתה יכול לרכוש (בארץ) פיוניר DEH-X6750BT שכולל גם דיבורית BT.

בין 800 ל-900 ש"ח אפשר לרכוש את אחד מהדורות הקודמים של סדרה 8 או 9 של פיוניר שאינם כוללים דיבורית.

וכמובן שרכישת ציוד יש שניה, פותחת עוד אפשרויות (הבלאי העיקרי יכול להיות מנגנון הדיסק).

פורסם

לא אכפת לי לקנות יד 2

השאלה אם לכולם יש גודל סטנדרטי שמתאים לכל רכב? איך אדע אם זה מתאים לרכב שלי ?

והאם לרדיו דיסק פשוט יש משמעות שאני ירצה לבנות מערכת חזקה הוא יגביל אותי?

פורסם

כן, יש גודל סטנדרטי.

1DIN זוהי המידה הנפוצה עבור רדיו דיסקים. 2DIN היא המידה הנפוצה עבור מערכות מולטימדיה (עם מסכי 6-7 אינץ').

יש גם מידה נפוצה הרבה פחות שרלוונטית לפעמים ברכבים אמריקאים והיא 1.5DIN.

מבחינת בניית מערכת, בדוק כמה יציאות למגבר יש לרדיו דיסק המבוקש.

6 יציאות (או 3 זוגות) זה המקסימום המקובל. 2 יציאות עבור רמקולים קדמיים, 2 עבור אחוריים ו-2 עבור סאב.

כמובן שישנן עוד פונקציות שיכולות להיות רלוונטיות עבורך כמו איקווליזר, תיקוני זמן, חיתוכי תדרים וכיוצב'.

• תוכן חדש...