Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפעם 63267, תתחדש! בהשוואה לתגובות שלך זמן קצר לאחר הרכישה, נשמע שאתה מתחיל להתאהב באמת.

.... משקפי שמש מכוערים...

אתה בטוח שאתה רוצה לדבר על משקפי שמש בפורום הזה?

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קראתי הכל עד שהגעת לשם של המוכר, משם לא היה צריך להכביר במילים.

יצא לי להכיר את הבחור (זהב), וגם את הרכב, אגב, פדנט, זה כנראה אנדרסטייטמנט בשביל מתנאל.

אגב, השלדה הזו יודעת להתמודד עם תוספת הכח לא רע (אתה צריך לראות מה הפונטו אבארת' יודעת לעשות).

תתחדש, ותהנה!

פורסם
אשכרה עם שיפורים זו כבר ממש אבארת' קסטום.

יופי, תהנה.

א', אל תכניס לבן אדם רעיונות. בסוף הוא יתחיל "לאסוף" ממך חלקים...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תתחדש,רכב מאוד מעניין עם תוספת הכוח ניראית מצוין.

:-D

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סקירה מגניבה, תתחדש

פעם חשבתי לקנות כזו חדשה, שתומחרה יקר מידי

בסוף הסתפקתי באבארט 500

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

רק תזכור שאמרתי לך מההתחלה שפיאט זה מלא בעיות חשמל וחלודה.

שלא תבוא אלי אחר כך ותבקש המלצות לחשמלאים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תתחדש , אני לא זוכר בכלל שהיתה אופציה כזאת שהזמנתי את הבראבו שלי ב2010 , היתה איבו אטמוספרית בלבד.. כמה עלתה כחדשה?

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

לי זכור עד לפני כשנה לערך (אולי אני טועה בזמן) שהייתה אופציה כזאת, 1.4T עם 135 כ"ס במקור. סביב 130 אלף.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם (נערך)

הסטארט-סטופ הוא לטעמי יתרון משמעותי מאוד, מה גם שבשילוב עם תיבה ידנית אין את המכה שאתה מקבל עם תיבות אוטומטיות בתחילת נסיעה כשהאוטו מניע. הוא מניע עם לחיצה על הקלאץ' ואפשר להתחיל נסיעה בעדינות בזכות הזמן שעובר עד שהכנסת הילוך.

המחיר שלה כחדשה היה 138 אלף, ואגב פדנטיות, מלבד כל הקבלות על היסטוריית הטיפולים, יש גם את הקבלה על הרכישה.

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בתור בן להורים שעד היום קנו רכבים חדשים מהחברה (האחרון רכשתי כבר לבד), תמיד היו לנו את הקבלות (חוזה ליתר דיוק) של קניית הרכב מהיבואן. מה פדנט בזה? לדעתי זו חובה להשאיר את החוזה ולהראות לקונה הבא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...