Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בטוח שיש כאן מומחים לעניין.

לפני כמה ימים שדרגתי ת ה 15Mb לאינטרנט של 40Mb בבזק.

היום ביצעתי בדיקת מהירות וראיתי שמהירות ההורדה המקסימלית היא עדיין 15Mb.

התקשרתי לתמיכה הטכנית, ולטענתם הראוטר שיש לי (של בזק, אבל מלפני 3-4 שנים) תומך במהירות הורדה של עד 15Mb. כדי לגלוש במהירות גבוהה יותר צריך להחליף ראוטר.

זה הראוטר: http://www.bezeq.co.il/media/PDF/dgn2200.pdf

האם הנציג בתמיכה צודק?

יש לי הרגשה שהראוטר יכול לתמוך גם במהירות גבוהה יותר ואולי עדכון תוכנה יסיר מגבלה שבזק שתלו בו מלכתחילה.

נב

שני המחשבים בבית מחוברים לראוטר בכבל, ואין שום חשיבות לוויפי בכל הסיפור.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

בבזק יש שני טכנולוגיות חיבור - האחת נקראת ADSL2 והיא תומכת עד מהירות של 15 מגה, החל ממהירות של 20 מגה ועד 100, בזק משתמשים בטכנולוגית VDSL2 אשר זקוקה לנתב שתומך בטכנולוגיה זאת.

פורסם

הנציג לא הטעה אותך. לכל נתב יש את המהירות המקסימלית שהוא תומך בה. עד 15 מגה זה באמת adsl2 כל המהירויות מעבר זה vdsl.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

הנציג לא אמר לך את זה כשביצע לך את השדרוג של המהירות?

האם שדרגת את מהירות הגלישה גם אצל ספק האינטרנט?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

צריך גם לוודא שבארון התקשורת האזורי שלך החליפו לכרטיס שתומך ב-VDSL.

תוודא הכל מול מוקד השירות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

פיצחתי את השיטה!

מלכתחילה התקשרתי לבזק כיוון שבסוף החודש היתה אמורה להסתיים שנה במחיר של 89 ש"ח ל 15 מגה, והוא היה אמור לקפוץ.

אז כאמור התקשרתי והסכמתי לשדרג ל 40 מגה תמורת 95 ש"ח.

הנציגה אכן אמרה שצריך ציוד מתאים אבל לא פרטה ואני מבחינתי אמרתי שאני אדאג לציוד.

עכשיו כשהתברר באמת שיש צורך להחליף ראוטר, התקשרתי שוב לבזק כדי לבדוק מה האפשרויות:

1. לקחת ראוטר בחינם לשנה ולאחר מכן לשלם עליו 10 ש"ח לחודש. הנציגה טענה שאין יותר מודל של חיוב זיכוי בחשבונית.

2. לחזור למהירות הקודמת - 15 מגה ולהמשיך לשלם 89 ש"ח לחודש, וזה מה שעשיתי.

אז כל מי שתהה מה עושים נגד העליה הקבועה במחיר התשתית אחת לשנה, voila!

עכשיו אני אצטרך לעקוב אחרי החשבוניות טוב טוב ולראות שזה אכן קורה.

פורסם
החל מה 17/02 יהיה אפשר לרכוש חבילה אחת של ספק+תשתית (גם על קווי בזק), מן הסתם תהיה מהפכת מחירים, תמתין עוד קצת ואז תבצע החלטה.

אתה מתכוון לבאנדל? אם כן זה קיים ממזמן. עריכה: לאחר שנכנסתי ללינק הבנתי את כוונתך.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
נו

הרווחת כמה שקלים בחודש אבל.נשארת.איטי.

מה עשית בזה לא הבנתי.

אני אסביר לך,

לא רציתי לשדרג. טוב לי עם ה 15 מגה. אבל המדיניות של בזק עד היום היתה שאחת לשנה המחיר שהלקוח משלם עולה, לא משנה איך. על אותה מהירות הוא ישלם יותר, על מהירות גבוהה יותר הוא ישלם יותר.

חפש, יש שרשור בנושא על איך למנוע את העלייה השנתית. כנראה שרוחות פתיחת השוק המנשבות, גורמות להם להיות קצת פחות חזירים, כלומר "בוא תוסיף עוד 5 שקלים ל 40 מגה" . אני לא רוצה. אני רוצה להשאר ב 15 מגה ולשלם אותו דבר.

עד היום לא הצלחתי לעשות את זה, עכשיו כן.

פורסם

גם אני באותה סירה, ואני חושב שעכשיו הגיע הזמן לפצל חזרה את הראוטר למודם VDSL2 ולראוטר אלחוטי בנפרד.

המכשירים שמשלבים את שניהם גורמים לייקור מיותר של הציוד.

המודם לא יקר אצל הסינים : 48$ כולל משלוחה

http://www.aliexpress.com/item/Huawei-HG655M-VDSL2-modem-router-SIP-VoIPx2/32250337851.html

וראוטר אלחוטי טוב אפשר להשיג בארץ במחירים של 100 שקל.

ככה שב 300 שקל יש לך שקט למספר שנים לפחות. בלי הטובות של בזק (120 שקל לשנה מהשנה השניה)

פורסם

ראוטר אלחוטי טוב לא עולה 100 וגם לא 200

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...