Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מחפש כבר זמן לא קצר מכונית ספורט שתענה לסטנדרטים שלי, אני חושב שאולי תוכלו להעלות חי רעיונות למכוניות כלשהן..

אני מחפש רכב שיראה טוב מבחוץ אחד כזה שבולט לעין

שיהיה יחסית מאובזר מבפנים

ושיהיה לו כוח

התקציב שלי הוא מקסימום 85 .. תעזרו לי בבקשה מי שמכיר תודה רבה !

פורסם

אני מכרתי לפני פחות מחודש GTI במצב מעולה בפחות מהתקציב שלך, אז אם זה מה שאתה רוצה אל תתייאש. אבל אי אפשר להגיד על ה GTI שהיא מאובזרת, או שהיא נראית טוב (ובטח לא שהיא בולטת).

אבארט' פונטו די נדירה, אבל היא נמכרת יחסית בלא מעט מתחת למחירון ככה שזה יכול לשחק לטובתך. אפשר גם למצוא אבארט 500 בתקציב שלך אבל כנראה לא יהיה לה נתונים מזהירים.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אני מבין אנשים שמחפשים רכב ספורט ומוכנים להתפשר על אוטומט, אבל בחיים לא אבין אנשים שמחפשים רכב ספורט ומתנגדים לידני :o

יש אבארט מגניבה לאללה באתר switch, נראית נהדר ונכנסת לך בתקציב. הלוואי עליי...

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אוטומט ספורטיבית בתקציב שלך זה רק לאון 1.8 TSI או לאון FR.

מחזק את oryo, אם אתה מפחד לסבול מידני תוודא שאתה לא תסבול מנוחות הנסיעה של רכב ספורטיבי ומעלות ההחזקה לעומת רכב רגיל.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

לדעתי זה השפעה של הסובבים אותי על הידני .. כי בגדול אני ממש אוהב את כל זה .. וראיתי באתר שכתבת את האבארט ודיברתי בדיוק על זאת אני חושב רק שלא ידעתי שיש לה פגיעות כאלה בצבע, מה אפשר לעשות עם פגיעות כאלה ? ואני חושב שאני אלך מחר לראות את הרכב בכל מקרה

פורסם

ה-רכבי ספורט הם ידניים ואמורים להיות ידניים, ההנאה מהם עולה פי כמה בחווית הנהיגה, כנראה מדובר באדם שאף פעם לא נסע על רכב ידני עם מספיק כח.

פורסם

צ׳מפיון חשבו להביא את הgti החדשה רק אוטומטיות, מהר מאוד הם הבינו שהם חייבים להביא גם ידנית אחרת הם יפסידו קונים

פורסם

יש כמה מיתוסים בעולם הרכב שהגיע זמנם להעלם, ביניהם זה גיר ידני (כי גיר רובוטי דו מצמדי טוב מייתר אותו בעליל) או שהנעה אחורית נחשבת "למבינים" (כי יש רכבי הנעה קדמית משובחים, ובנינו, "מקשקש בזנב" זה יותר ביטוי של כתבי רכב פלצנים מאשר מה שקורה בחיי היום-יום).

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...