Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל האוף טופיקאים! (וגם ליוסי פרנקוס - סתם כי התחשק לי לאמר שלום)

וובכן - למדתי קצת להשתמש בGoogle SketchUp (כן כן - יוטיוב)

למדתי לייצא לSTL בעזרת EXTENSION

ולמדתי לפתוח את הקובץ בNETFABB ולוודא שהמידות נכונות ומוכנות להדפסה בתלת מימד.

אבל אני מתקשה למצוא אתרים וחברות מומלצות עם מחירים טובים - מצאתי אחת ב89 אגורות לדקה ואחת בשקל לדקה - כן, הם מצאו את הרכיב הכי רווחי וזה "זמן" מתברר ולא חומר - וואו!

אני לא רוצה לקנות מדפסת ב500 דולר מDX - אני רק רוצה להדפיס שני חלקים קטנים.

המלצות?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

האתרים האלה יכולים לתת לך הערכת זמן להדפסה וכפועל יוצא מכך, הצעת מחיר? או שאתה צריך להדפיס ולקוות שזה לא ייקח 7 שעות?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

הם אמורים לתת הצעת מחיר ולחשב את זה מראש - אתה מעלה את קובץ הSTL לאתר שלהם והם כבר יודעים לפי זה כמה זמן יקח להדפיס.

השאלה - מי כאן מכיר אתרים מומלצים בתחום?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שקל לדקה נשמע זול מידי.

מאיזה חומר ההדפסה? התלות במחיר היא לא רק זמן אלא גם במחיר חומר הגלם.

איזה טיב שטח אתה צריך? דיוקים? לא תמיד הדפסה היא הפתרון- קח לתשומת ליבך.

Got To love It

• אחראי פורום
פורסם

לחומר יש משמעות מכרעת, על המחיר ועל הזמן. לא שולחים להדפסה לפני שמאפיינים את זה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

"לחומר משמעות מכרעת"? הדפסת תלת מימד ב FFF, הטכנולוגיה הנפוצה ביותר כיום, נעשית עם ABS, PLA, HIPS או תערובות אפוקסי/PLA משודרגות למיניהן (PLA-קארבון פייבר וכו'....)

עלות גלגל חומר לצרכן היא בין 25 דולר לקילו (PLA/ABS "פשוטים") ועד 50 דולר ליקרים ביותר. מקילו של חומר מקבלים גוף מוצק של כ 960 סמ"ק, שזו כמות גדולה מאוד של הדפסות, במיוחד לנוכח העובדה שהרוב המוחלט של הגופים שיש להדפסה הם דקי דופן, לא מלאים. זה למה הומצאה שיטת החיוב לפי דקה ולא לפי חומר, החומר זול ולרוב לא צריך להשתמש בהרבה ממנו.

בכל מקרה, lanosforce, זה דחוף? הזמנתי מדפסת תלת מימד והיא צריכה להיות פה במרץ, אם זה סובל דיחוי עד אז- צור איתי קשר.

אגב, לגבי המדפסות 500 דולר מ DX או איביי (mendel i3, kossel, rostock delta mini ושאר ירקות)-

תהליך הקליברציה כל פעם שמחליפים גליל חומר והקונפיגורציה של המדפסת+נסיונות שוב ושוב עד שמגיעים להדפסה טובה זה סיוט. שעות שיורדות לטמיון. לא ממליץ בכלל, או שקונים מדפסת ראויה או שמחפשים אלטרנטיבה וזהו.

פורסם

אדי, ראה ה"פ.

ואגב, המחירים שאני שמעתי עליהם מחבר שהתעניין בזמנו היו 30 שקלים לשעת הדפסה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

או קיי, אז קודם כל תודה לכולם

החומר הנדרש הינו ABS ומדובר בחלקים קטנים יחסית נכון לעכשיו -אני עושה נסיונות סה"כ בלהדפיס תושבות ועיגונים מABS

לדעתי המשקל יהיה כמה עשרות גרמים בודדים עד גג 200 גרם לכל חלק שכזה.

תודה על ההמלצות זה גם פחות או יותר מה שאני מצאתי וגם תודה על הרצון הרב לעזור!

Pioneer TS-X150

• אחראי פורום
פורסם

כן, pika, לחומר משמעות מכרעת, בכל פן שמתכנן מוצר צריך לקחת בחשבון.

דין חומרי אובג'ט הוא לא דין ABS,PC למשל, לא בפיניש, לא בעובי הדופן, לא בעמידות מכאנית ולא בעמידות בפני UV.

בנתיים ה-PC,ABS אמנם חזקים יחסית ויורדים אט אט במיקרונים אך עדיין מבוצעים לאט ובעלי פני שטח מחוספסים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אין מקום להשוות את חומרי STRATASYS לחומרי הגלם הפשוטים המיוצרים בעולם לצרכנים פרטיים.

המחיר לקילו מגיע לכ 100$. מדובר על חומר נוזלי, לא קשיח כגלם.

יכולת הפיניש, גימור המוצר, חוזק מכאני ואיכות החומרים שמהם הכל מיוצר, מתקבל מוצר מודפס באיכות מעולה ++.

מיותר לציין כי האיכות הזאת לא ניתנת להשגה באף מקום בעולם, נכון להיום.

לחברה יש יכולות להדפיס בעובי שכבה של 16 מיקרון, לא משהו לזלזל בו.

פורסם

Automatic- אני לא יודע עם מה אתם עובדים, ההתייחסות שלי הייתה ל "עסקים" שמדפיסים בFFF עם PLA ו ABS בדומה למדפסות ביתיות ודורשות על זה מחירים לא פרופורציונליים. זה מה שמקומם אותי.

לדברים בסטנדרט תעשייתי יותר מן הסתם יש מחיר תואם, ועם זה באמת שאין לי בעיה ולא תלונות.

פורסם (נערך)

עם מדפסות בטווח של 10,000-500,000 אלף דולר ועם קרוב לכ 30 סוגי חומרים להדפסה.

( כן, צבעים וסוגים ).

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
  • תוכן חדש...