Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TOYO DRB חוות דעת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

למישהו יש ניסיון עם הצמיגים האלה ?

אחיזה ברטוב / יבש ? נוחות נסיעה ? רעש ? כמה זמן הם מחזיקים ?

אם זה משנה מידה 195/55/15 .

עריכה:

רק עכשיו שמתי לב שכתבתי את זה בפורום הלא נכון , אם אפשר להעביר תודה.

עריכה אחרונה על ידי FlicK

פורסם

בוקר טוב,

מעבר לחוות דעת המקצועית שתקבל בפורום לגבי כמה זמן הצמיגים מחזיקים ועוד,בנוסף כיום ניתן בנוסף לבחון את הביצועים של הצמיגים בעזרת תווית האיחוד האירופית שמודבקת על הצמיג.

תוויות הצמיגים החדשות של האיחוד האירופי מספקות מידע חשוב על בטיחות והיבטים סביבתיים של הצמיג. בדומה לתווית האנרגיה אשר נמצאת במכשירים במטבח, תווית הצמיג של האיחוד האירופי תורמת בהשוואה בין צמיגים במונחים של אחיזה בכביש רטוב, צריכת דלק ורעש.

תוכל לקרוא כאן איך מתבצע הדירוג ומה משמעותו בפועל:http://www.itire.co.il/article.php?id=1002יום טוב,

בברכה,

ירון

פורסם

אני החלפתי לרבעיית DRB לפני פחות מחודש.

ההשוואה שיש לי היא ל Yokohama A-drive שהיו על הרכב לפני.

אחיזה טובה מאוד, שיפור משמעותי לעומת הצמיג הקודם על יבש, עדיין לא יצא לי לנהוג בגשם.

נוחות נסיעה - שיפור ענק לעומת היוקהמה, הרכב הרבה יותר "רך" והרבה פחות רגיש לשיבושים בכביש.

רעש - לא פרמטר שאני שם לב אליו.

אורך חיים - רק חודש איתם, מוקדם מדי כדי להביא דעה בנושא.

לסיכום, בינתיים אני מאוד מרוצה.

Peugeot 3008 1.6 Premium 2021
Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

פורסם

רק מצטרף ומוסיף שאני מזמין אותם כנראה מחר - 4 צמיגים חדשים לקראת הטסט הקרוב וגם עליהם קיבלתי המלצה לאחר שחיפשתי ספורטיבי ונוח ובעל אחיזה טובה + אורך חיים גבוה יחסית.

אגב - אותה מידה כמו שלך (פיאט 500)

Opel Adam S 2017

פורסם

צמיגים מעולים אוחזים טוב גם ביבש וגם ברטוב ,לגבי אורך החיים שלהם הם מחזיקים מעמד וכמובן זה תלוי בסגנון נהיגה ובמרחק שאתה נוסע עם האוטו ,חשוב בנוסף תמיד לשמור על לחץ אוויר מתאים בצמיג על מנת שישמור על אורך החיים שלו

פורסם
צמיגים מעולים אוחזים טוב גם ביבש וגם ברטוב ,לגבי אורך החיים שלהם הם מחזיקים מעמד וכמובן זה תלוי בסגנון נהיגה ובמרחק שאתה נוסע עם האוטו ,חשוב בנוסף תמיד לשמור על לחץ אוויר מתאים בצמיג על מנת שישמור על אורך החיים שלו

אחת הביקורות אם לא ה-, בעיקר בהתחשב בעובדה שמדובר בצמיג חדש בשוק, רק בן כמה חודשים :roll:

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
כן די שקוף

לא ענין של שקוף, פשוט לא מועיל מעבר ל-8 המילים הראשונות שגם הן לא מנפקות יותר מידי מידע, בניגוד להודעתו המפורטת יותר של לוציפר66.

תודה רבה לכולם.

דרך אגב ירון , הקישור שהבאת לא עובד , זה אומר שהבעלים דחה את הגישה שלי.

הוא נתן שני לינקים זהים, פעם מוטבע כהיפר לינק ב'תוויות הצמיגים' ופעם שניה כשורת כתובת רגילה שנדבקה לה המילה הבאה - 'יום' , ולכן אתה מקבל הודעת שגיאה.

פורסם

לא להיסחף בביקורות המהללות וב"ספורטיביות"

הצמיג לא ממש ספורטיבי, לא R1R וגם לא T1R

ע"פ היצרן מדורג בין ה T1R החמים ל PROXES4 שהינו צמיג נוסעים סביר

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...