Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מי שעדין לא יודע מכל השרשורים שפתחתי פה בנושא, אני רוצה ליישם אופטיקוט על הרכב (בעצמי, אחרי פוליש ידני וניקוי עם פאנל וויפ)

איך מומלץ לשמור על הציפוי אחרי היישום? אני מכיר שלוולף יש QD שאמור לחדש את הציפוי הקשיח שלהם, יש משהו כזה לOC?

בגדול אני רוצה לשים וקס על הציפוי לקראת הקיץ (בלו וולווט של דודו, בשביל הבלינג), יש איזה שמפו או QD שיעזרו לי לשמור על הציפוי לאורך זמן או ששטיפה ידנית רגילה ולקוות שהיישום שלי טוב מספיק?

שאלה נוספת- בכל הסרטונים שראיתי על הOC, נורא קשה לראות איפה החומר נמרח ואיפה לא, ואם יש חורים ביישום. מישהו מכיר אולי דרך לדעת אם יישמתי טוב בלי בדיקת שיטינג? (לא יעזור לי בזמן היישום)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אין תחזוקה מיוחדת לציפוי הזה, מומלץ לשטוף את הרכב עם שמפו+ווקס של חברה כלשהיא וזהו, זה מה שאני עושה.

כמו כן ווקס לא יחזיק הרבה זמן כי הציפוי ידחה אותו ולא יתן לווקס להתאחות עם הצבע.

פורסם

תוותר על הווקס, לא משהו שיחזיק לך מעמד יותר משטיפה בשילוב עם האוטם.

כמו שנאמר כבר, אין צורך ב״הזנה״.

לגבי היישום, אם יצא לך ליישם אופטיסיל, המראה של יישום הייתר שמצריך שיטוח, מאוד דומה.

מן סטריקינג שקוף עם גוון מוזר, שאותו צריך לשטח עם נגיעה של הפד, עדיף על באפינג מקומי עם מיקרו, כאן יש סיכוי שתוריד יותר מידי חומר.

בכל מקרה מה שאתה באמת צריך זה עבודה סופר איטית, במקטעים קטנים, ותאורה תאורה תאורה.

"יאללה בירי".

פורסם

אוקי, תודה.

יש הצעות לפד שלא סופג יותר מידי חומר?

בכמה סרטונים ראיתי שמשפריצים את החומר כאילו אין מחר ומצד שני 20 מ"ל זה ממש, אבל ממש קצת

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...