Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברכב ליסינג של אשתי מורכבת מצלמת דרך, השבוע הגיע זמן טיפול 20K ק"מ ושלשום הרכב נלקח לטיפול ע"י חברת הליסינג (הגיע גרר שלקח את הרכב למוסך ובסוף היום החזיר את הרכב נהג של של חברת ליסינג). היום כשנכנסתי לאוטו ישר שמתי לב שמישהו התעסק עם המצלמה והיא מסובבת ולא מכוונת לכביש ולא יושבת טוב במקומה, מבדיקה מהירה גיליתי שמישהו הוציא ממנה כרטיס זיכרון 32 ג'יגה של סאנדיסק שעלה לי 140 ש"ח. התקשרתי לשירות הלקוחות של חברת הליסינג, שם רשמו את כל הפרטים ואמרו שהנושא ייבדק ויהיו איתי בקשר במידה ויהיה משהו בעניין. חוץ מזה פניתי לקצין הרכב של המפעל וסיפרתי לו את כל המקרה, הוא אמר שחבל שפניתי למוקד שירות הלקוחות של ליסינג כי גם ככה הם לא עושים כלום ושהוא ינסה לבדוק מה אפשר לעשות.

חוץ מזה, האם לדעתכם יש עוד משהו שכדאי לי לעשות על מנת שמקרה כזה לא יקרה בעתיד? למי עוד כדאי לדווח? להוציא מייל בנושא לכל עובדי המפעל, כי להרבה עובדים יש מצלמות דרך.

נ.ב:אני תמיד מוציא את כל החפצים האישיים והיקרים מהאוטו, במקרה של מצלמה אז לא ניתן לפרק את המצלמה מהרכב כי העברתי חוטים והרכבתי אותה בצורה מקצועית שלא תפריע בנהיגה ככה שלפרק אותה לפני מסירת הרכב בכל פעם לא בא בחשבון,אולי אם רק להוציא את הכרטיס הזיכרון בפעם הבאה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הכוונה היא שאי אפשר לפרק, הדבקתי את הכל כי התושבת המקורית שווה לתחת והתפרקה אחרי חודשיים, לכן הכל מודבק שם והתושבת דבוקה עם סיליקון לחלון.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

לא, רעיון טוב אני אנסה, תודה.

פורסם

חבר אין לך מה לעשות.

גרר, עובדים של המוסך, הנהג שהביא את הרכב, קיצר לא חסר אנשים שיכלו לקחת את הכרטיס.

עוד כמה ימים יתקשרו אליך מחברת הליסינג ויגידו: "בדקנו את תלונתך, תשאלנו את העובדים ואף אחד לא יודע היכן הכרטיס."

קנה כרטיס חדש ותמשיך הלאה חבל על העצבים.

לי פעם גנבו בנוסף למשקפיים פחית קליפורניה פתוחה :conf:

פורסם

לא יעזור הפייסבוק (רק ירשמו לך שגם להם זה קרה).

יש לך מזל שהדבקת את המצלמה והתושבת כי אם לא, המצלמה גם הייתה נגנבת, מניסיון זה בדרך כלל הנהג של הגרר עובר על כל הרכב ו"מנגב" כל מה שאפשר לקחת, לדוגמא: לנו גנבו (הגרריסט של הביטוח) מהרכב אחרי אובדן להלכה את הגלגל ספייר, ג'ק, מפתח ומשולש (גם הורידו לנו על זה 1000 שקל מהמחירון וטענו ששאלו את הנהג שטען שלא היה בבגז' כלום).

השאלה איזה נהג גרר זה היה, של החזור או של ההלוך (או שזה היה אותו אחד), אם הכרטיס חשוב לך ממליץ לך למצוא את אותו נהג גרר ולבלף עליו שראו אותו לוקח, יש סיכוי טוב שתקבל את הכרטיס בחזרה.

Detailer.gif
פורסם

^

וואלה, עצה נפלאה. ״לבלף עליו״. לפחות תכתוב את זה כמו מה שזה באמת- להעליל. כי עד שיש לך הוכחה, זה בדיוק מה שאתה עושה, ואף אחד לא הבטיח לך שאחד הנהגים עשה את זה.

אגב, על מי בדיוק הוא צריך להעליל? על הנהג של ההלוך או החזור?

פורסם

להערכתי הכרטיס לא נגנב לצורך גניבתו אלא כי הוקלט שם משהו שהגנב לא רצה שתראה.

על איזו חברת ליסינג מדובר?

קרה לי בעבר שגנבו לי דברים מרכב ליסינג בעת הטיפול (או השינוע), בליסינג הבטיחו לבדוק וכמובן

שמיהרו להסיר אחריות בטענה שעלי היה להוציא את כל חפצי האישיים טרם מסירת הרכב.

פורסם (נערך)

לדעתי, גם אם חברת הליסינג יודעת (והיא יודעת) מי גנב, היא לעולם לא תודה בזה שאחד מעובדיה גנב. הכי פשוט להכחיש ולך תתפוצץ.

בפרט שהגנבות קורות די הרבה, חייב להיות שהחברה מקבלת תלונות ויודעת מי האנשים שמתעסקים ברכבים...

עריכה אחרונה על ידי chaimb
פורסם

עכשיו חזרו אלי מחברת הליסינג, הבחורה שלחה אותי ללכת לחפש מי ינענע אותי, דיברה אלי בצורה מגעילה ומזלזלת ואמרה לי תעשה מה שבא לך, לך למשטרה תגיש תלונה לך למי שאתה רוצה.

בקיצור אני אתן לקצין הרכב של החברה לנסות לטפל בזה ואם הוא לא יעשה כלום אני אפעל דרך מנהלת כוח אדם שמטפלת בעניין הליסינג מול המנהלים של חברת הליסינג.

פורסם

כפי שכתבתי, גם לי היה מקרה דומה עם חברת ליסינג (ניו קופל שהפכה לימים לשלמה סיקסט).

אתה יכול לעשות עם זה רעש, לכתוב להם בפייסבוק וכן הלאה, אולי הם באמת יעשו משהו בכדי

לנסות ולהעניש את העובד. אם לא ימצאו את העובד, לפחות יעבירו לשאר העובדים שמישהו גנב מרכב

והם עוקבים אחרי זה. כך או כך, את הכרטיס שלך כמעט בטוח שכבר לא תראה, גם אם ימצאו את העובד.

השורה התחתונה שלהם תמיד תהיה שאתה חייב להוציא כל מה ששייך לך מהרכב, כל מה שלא הוצאת

ולא חזר אליך אינו באחריותם - זה הכסת"ח שלהם.

פורסם

היה פה לא מזמן מישהו שסיפר שגנבו לו את המשקפי שמש וגם חברת הליסינג לא עשו כלום.

אי אפשר לדעת מי לקח, יכול להיות המשנע או אחד המוסכניקים.

לכל מי שיש לו רכב ליסינג, נראה שההמלצה היא לרוקן את הרכב מחפצים בזמן ששולחים אותו לטיפול.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...