Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה בטוח שהפרויקט הזה הוא לא בסך הכל מדבקה של שבלול על החלון וטלכרט באגזוז?

אני מצטרף לזיו. נשמע הזוי שעשית פרויקט שלם אצל חבר שמבין והוא "גאון", אבל אתה לא יודע אם יש לרכב שלך צ'יפ.

למה אתה לא שואל את החבר?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אומרים לי להזמין צ'יפ מאי ביי ולא מצאתי .. אם אמצא אז כדאי ?

תוריד צ'יפ מקאזה...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
תשמעו חבר'ה האוטו שלי כבר 8 שנים איתי ואני עשיתי לה את כל הפרוייקט הזה אצל חבר שכבר עשה כמה רכבים טורבו , והוא גאון אבל אין לו חשק לפתוח עסק שיפורים, ואם היא לא גודשת כמו שאתם אומרים אז איך אני עולה על סיאט 1.8 טורבו וגולף GTI משופרות וגם את ה ב.מ.וו 328 330 ועוד... ואל תשכחו שעוד לא כיוונתי אותו כל זה על 0.4 שזה כלום. וגם הרכב יש לו 6 מזריקים לא 4

בסך הכל שאלתי על צ'יפ לרכב אם יש אז יש אם אין אז אין .

מאוד מעניין שדוקא את הקורולה הוא עשה הכי חזק מבין כל הרכבים שעברו לו בסדנה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אז בעצם, איך הרכב נוסע עכשיו? על איזה תוכנת ניהול? טויוטה קורולה מקורית?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אז זהו .. זה מה שמעניין אותי הרבה אמרו לי שאי אפשר על אותה תוכנת ניהול מקורית והוא היחידי שאמר לי שזה איפשרי ובסופו של דבר התוצאה רכב אטמוספרי הפך לטורבו וכן 6 מזריקים וכן יותר מהר וחזק מ GTI וסיאט 1.8 טורבו משופרות וכן גדישה 0.4 כי עדיין לא כיוונתי אותו . אבל גם ככה אני אשים לו תוכנת ניהול. האמת שקצת מיהרתי עליו ורציתי אותו דחוף אז לא הספיק לכוון אותו . אוליי שבוע הבא אכוון אבל סתם שאלתי אם יש צ'יפ לרכב יפני שיעזור .

פורסם

רק כדי לעשות סדר בשביל לוודא שאני מבין נכון-

יש לך טויוטה קורולה משנות ה-90 מצוידת במנוע 4 צילינדרים שנקדח כדי להוסיף 2 מזרקים נוספים, אתה גודש 0.4 באר על ניהול המנוע המקורי והספק של איזור ה-200 כ״ס מספיק לך כדי לעלות על בימר 328 עם הספק מוצהר של 240 כ״ס שבפועל מוציא סביב 270 כ״ס ופתחת את השרשור כדי להתעניין לגבי איזה ניהול מנוע כדאי לשים עכשיו כי ב-8 שנים האחרונות הייתי עסוק מכדי להתעסק בזה.

מבלי להעליב אבל יש לך את זה ביותר מטומטם?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...