Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אביב, תדע לך שברגע זה אושריקו תלה פוסטר שלך מעל המיטה כי אתה הגיבור החדש שלו!

נשמח לשמוע על הפרוייקט המעניין הזה, חלקים, תוספות ועלויות אם אפשר בבקשה.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
או ניהול חיצוני או כתיבה מחדש של התוכנה הקיימת אבל שום ציפ מדף לא ידע לקחת רכב אטמוספרי ולנהל אותו כגודש.

בתכלס למה באמת לא?

הרי אם אני מבין נכון גדישה זה פשוט לדחוס אוויר כדי שיהיה אפשר להצית יותר דלק במנוע

למה פשוט אי אפשר לשאוב יותר אוויר וזהו? ממגבלות מקום? (נפח מנוע)

כלומר נגיד ברכב שלי שאני לוחץ עד הסוף, אז יש במנוע 2000 סמ"ק של אוויר ודלק?

פורסם

אני חושב שכדאי שתדבר עם דני ממקס טיונינג אין לי ספק שהוא יכול לעזור לך....

הוא עושה תוכנות קאסטום מעולות על הדיינו.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

ציפ לקורולה אטמוספרית יתן לך 3-4 כ"ס, מאוד מאוד לא להמזמין כלום מהציפים הסינים ברשת, זה זבל!

ציפ לקורולה שהותקן עליה מגדש לא יעבוד כלל!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כמו שהמליצו לך, אתה צריך תוכנת קאסטום מותאמת במיוחד לרכב שלך, ולא ציפ מדף.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אפשר להבין מה עשית שם ומי ביצע את העבודה?

כי לפי השאלות שלך ברור שאתה לא עשית את העבודה ולפי מה ש"אמרו לך", די ברור שמי שאומר לך אין לו מושג מה הוא אומר.

אני מהמר על זה שאין לך שום קורולה גודשת!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

סתם שאלה, אתה יודע בכלל מה הטווח מחירים לצ'יפ עם כיוונים פתוחים ? או כמה יעלו 3-4 שעות כיוון ?

אם קנית קורולה טורבו שדורשת צ'יפ וכיוונים נוספים, נשמע כמו עסקה גרועה.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם
אבל תאמין גם כשהיא גודשת 0.4 היא עלתה על רכבים טורבו כמו הGti וסיאט 1.8 טורבו עם תוכנה .

פה חשדתי.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

אגב,

אציין שזו לא הקורולה הגודשת הראשונה שנבנתה בארץ.

נוסעת עוד אחת מהמודלים של 2000-2002. (לא זוכר איזה דור)

אפילו עמדה למכירה לא מזמן.

נשמע תמוה שידע להרכבת טורבו על מנוע יש לך, אבל הבנה בסיסית על מהו צ'יפ וכיצד הוא משפיע על ניהול מנוע, אין.

פורסם

תשמעו חבר'ה האוטו שלי כבר 8 שנים איתי ואני עשיתי לה את כל הפרוייקט הזה אצל חבר שכבר עשה כמה רכבים טורבו , והוא גאון אבל אין לו חשק לפתוח עסק שיפורים, ואם היא לא גודשת כמו שאתם אומרים אז איך אני עולה על סיאט 1.8 טורבו וגולף GTI משופרות וגם את ה ב.מ.וו 328 330 ועוד... ואל תשכחו שעוד לא כיוונתי אותו כל זה על 0.4 שזה כלום. וגם הרכב יש לו 6 מזריקים לא 4

בסך הכל שאלתי על צ'יפ לרכב אם יש אז יש אם אין אז אין .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...