Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

ברשותי גולף הייליין 2010 שהוחלפו לה מצמדים לאחר 25K קילומטרים עקב רעידות בזמן העברת הילוך בין ראשון לשני.

אני חייב לציין שלפני ולאחר החלפת המצמדים אני מרגיש בדיוק את מה שאתה מתאר, רעידה קלה בזמן חיבור המצמדים לאחר שחרור דוושת הבלם כאשר הרכב נימצא בשיפוע קל/עלייה.

גם אני ביקרתי במוסך מספר פעמיים בגלל תופעה זו וקיבלתי בדיוק את אותה התשובה שאתה קיבלת.

בנוסף יש לי חבר עם ג'טה 2011 עם גיר DSG7, לאחר נסיעה קצרה על הרכב שלו הרגשתי גם כן את אותה התופעה.

כנראה שתופעה של רעידה קלה בזמן חיבור המצמדים כאשר הרכב נימצא בשיפוע זוהי התנהגות תקינה של הגיר.

מקווה שעניתי לשאלתך.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני רכשתי מלפני שבוע גולף עם הבעיה המדוברת של דרדור לפני האצה בעליות ושילוב מאוחר של הקלאצים, מצאתי מדריך לכיול המצמדים ולאחר הכיול השילוב יותר מהיר ונעלמה הבעיה של דרדור הרכב

זה הלינק למדריך,צריך בנוסף כבל של VAG COM עם התוכנה

http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/7-Speed_Direct_Shift_Gearbox_%28DSG/0AM%29

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

ברשותי סדוקה ייטי 2012 TSI DSG7

קצת היסטוריה לפוסט הקודם היה לי בעיות בחלפת ההילוכים ורעידות בתחילת נסיעה או גז ישירות בתחילת הנסיעה ואש יש "טאק" של החיבור המצמד

החליפו לי קלאצים במוסך בת"א תוצרת הארץ (החלפה ב 39000 ק"מ)

עניין הרעידות לא הסתדר ונאמר לי שזה ככה ואין מה לעשות והמליצו לי 3 דברים

1. ללכת לעוד מוסך נוסף

2. לעלות על רכב דומה לשלי ולראות

3. להמתין קצת הקלאצים יעבדו וזה אמור לעזור (52000 ק"מ כרגע וכמובן שלא השתפר כלום)

אז כך עשיתי נהגתי בעוד מספר רכיבים עם אותו הגיר וברובם לא היו רעידות

הלכתי למוסך המרכזי בפתח תקווה וגם שם נאמר לי אותו הדבר שאין מה לעשות

חשוב לי לציין שאני לא מחפש סתם תקלות אבל הרעידות האלה בתחילת נסיעה במיוחד בפקק זה פשוט סיוט ואם אני כבר מחליט "לעזור" לאוטו ותת ישר גז אז יש לי "טאק" כזה של החיבור המצמד (אני מעדיף כבר את הרעידות)

בשיפוע בכלל זה מציק אם אני נותן לאוטו להדרדר טיפה ולא נותן גז אז הוא ממש רועד ואז מתחיל לעלות וכמובן אם אני אתן גז אז יהיה לי את "הבום" הזה של החיבור המצמד (גם כשאני מכניס את האוטו למצב HOLD ע"י לחיצה חזקה על הבקס בעליה ואני מתחיל את הנסיעה בגז יש את "הבום" של החיבור)

אז כאן בארץ כבר אין לי עם מי לדבר ומהתייעצות עם מספר אנשים נאמר לי חד וחלק שהדבר אצלי לא תקין ובמיוחד שעליתי על רכבים כמו שלי ודומים לשלי עם אותו הגיר DSG7 ואין רעידות או הרגשה של חיבור המצמד

נכון לרגע אני חושב לנסח מכתב לסקודה בחול (אשמח אם למשהו יש את הכתובת, מייל, פקס)

אני מאוד אוהב את הרכב אבל זה בלתי נסבל הבעיה הזאת

השאלה מה אתם מציעים לי לעשות ?

פורסם

אם אתה מאיזור המרכז גש למוסך רון לאבחון (כדי לוודא שהבעיה אינה קשורה למכטרוניקס ואם כן,הגיר הזה קיבל הארכת אחריות ל-5 שנים ויש לגשת למוסך מורשה היבואן לטיפול בסיפור).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ממליץ לך לגשת למוסך איציק ודיצר הם מורשי יבואן ומאד מקצועיים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

אז היום ביקרתי במוסך ( השלישי במספר ) ברח' הלחי בבני ברק צמפיונמוטרוס וביצענו נסיעת מבחן על הרכב שלי ונאמר לי שוב שזה ככה והרעידות האלה קשורות למומנט של המנוע

מה שהראתי לבוחן ודווקא בצורה קיצונית יותר כדי להמחיש את הרעידות זה במצב של שיפוע עזבתי את הברקס ואז הרכב טיפה הולך אחורה וכשהוא מתחיל לטפס יש את הרעידות (יש לציין שזה קורה כל הזמן בעמידה בפקק שאין סיכוי להתשמש בכלל בדוושת הגז ולכן יש כל רגע רעידות בעזיבת הברקס. ד"א כשאני נותן גז מהר מהלחץ של ההדרדרות אחורה של הרכב אז במקום רעידה יש "טאק" כזה של גלגל שיניים או משהו כזה בקיצור לא משנה איך אני נוהג ברכב זה או רעידות או ישר לתת גז ואז זה לא נעים .... אני מרגיש אני צריך לשרת כל הזמן את האוטו בזמן נסיעה ולהיות עדין במקום ליסוע רגיל ובכיף)

אני אשמח ממי שיש לו במיוחד רכב זהה לשלי סקודה ייטי 1.2 TSI לומר לי האם גם לו יש את הרעידות האלה ??

ומה זה אומר מומנט מנוע ומה אני אמור להסיק מזה ?

תודה רבה :)

עריכה אחרונה על ידי hmishal
פורסם (נערך)

ומה זה אומר מומנט מנוע ומה אני אמור להסיק מזה ?

תודה רבה :)

לדעתי זה אומר שאין לו כח לתקן את זה

כעקרון, יש מצב שהמנוע נמצא בהילוך נמוך מידי, או במצב בו אין לו מספיק מומנט ולכן מורגש רעידות. מה שאתה מתאר לא נראה לי העניין. בטח שבהילוך ראשון אמור להיות מספיק מומנט.

למיטב זכרוני כבר ענו לך בעבר פה בשרשור שזה לא קורה באחרות, לא?

עריכה אחרונה על ידי OJetta

• תוכן חדש...