Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אחרי כחצי שנה הפסקה ,נרשמתי לחדר כושר,בנתיים אני כואב אך מרוצה.

אני רוצה לגוון את האימונים ,מוסיקה מתאימה תמיד עוזרת.

מצאתי הרבה מוסיקה טובה ביוטיוב שמתאימה בול לחדר כושר.

הבעיה שיש לי נגן ישן בלי אוזניות.

אם ישנו פתרון של אוזניות עם זיכרון מובנה ,זה יהיה טוב כי לנגן שלי אין קליפס כדי להצמיד לבגדים (מתאמן לרוב עם חולצה קצרה בלבד).

אני לא רוצה להוציא על הגאדג'אט יותר מדי ,בסביבות 50 ש"ח נראה סביר בהחלט , אם אין משהו טוב פשוט אוותר על הרכישה.

תודה

פורסם (נערך)

אני משתמש בסלולרי + רסיבר בלוטות' קטנטן שאליו מתחברות האזניות הרגילות האיכותיות שאני מכיר ומשתמש תמיד.

הרסיבר הזה עלה בסביבות ה 10$ אחפש לך יותר מאוחר את הלינק אם זה מעניין אותך

הייתרונות - אתה יכול להמשיך להשתמש באותן אזניות איכותיות שכבר יש לך, או להחליף אותן לאיזה אזניות שמתחשק לך

- הסיבר מאפשר גם לענות לשיחות בדיוק (מכיל מיקרופון קטן)

- זול מאד

- הסלולרי שלי יש בו המון זיכרון וכבר רוב ספריית המוסיקה ממילא נמצאת בו.

- הסלולרי מאפשר לצפות בסרטוני יוטיוב תוך כדי ריצה על מכשירי הריצה וגם את זה התחלתי לנצל לאחרונה

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם

הפתרון הפשוט זה הסמארטפון.

ד"א, אני, קבעתי כלל כשאני במכון כושר אני לא זמין. שם את המכשיר בלוקר ושכולם יחכו שעה וחצי-שעתיים.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

גם אני, למרות שבשעות שבהן אני מתאמן שיחות נכנסות יהיו שיחות חשובות במיוחד בלבד.

בזמן האימון צופה ב"הכל כלול" ו"תעופה בחקירה". לפעמים גם בכל מיני מתקני מכוניות אספנות.

עם זאת - אני רואה הרבה מאד אנשים המתאמנים עם סמארטפון הנרתיק על הזרוע, ובמכשירים עליהם אני מתאמן יש תושבת לאייפון כך שאפשר לשמוע את המוזיקה ממנו דרך אזניות המתחברות לשקע במכשיר עצמו, אם כי מדור של לפני שנתיים-שלוש (לא מחזיק באייפון כך שלא התענינתי בפרטים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ניתן לרכוש מאיביי אוזניות זולות עם נגן מובנה, רק לשים את המוזיקה שלך בכרטיס SD וזהו. זה אחד מהזולים שניתן לרכוש:

http://www.ebay.com/itm/Black-Wireless-Ear-Hook-Earphone-Headphone-Jogging-Music-FM-TF-Card-Sports-MP3-/181633424216?pt=AU_Electronics_Portable_Audio_Accessories&hash=item2a4a321b58

יש כמובן בצורות אחרות ועם מאפיינים אחרים בהתאם לתקציב שלך.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...