Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הסרט Youth, סרט מאוד מאוד יפה. פרד ומיק, שני חברים ותיקים, נמצאים בחופשה במלון מפואר למרגלות הרי האלפים. פרד, מלחין ומנצח, שפרש לגמלאות . מיק, במאי קולנוע, שעדיין עובד. שניהם צופים בסקרנות ורגישות על חיי ילדיהם המבולבלים, וכן על הכותבים הצעירים והנלהבים של מיק, ווגם על יתר אורחי המלון... בעוד מיק מנסה לסיים את התסריט שהוא מדמיין שיהיה הסרט החשוב האחרון שלו, פרד, ללא שום כוונה לחדש את הקריירה המוזיקלית שלו. אבל יש מישהו הרוצה בכל מחיר בכדי לראות ולשמוע אותו מנצח...

הסרט עשוי בצורה מאוד אומנותית, צילומים מאוד יפים, אהבתי ומומלץ.

פורסם (נערך)

ראיתי מספר סרטים שהומלצו כאן

the walk- נפלא,תענוג לצפיה,אני בחלק האחרון יסיים לראות

שהילדים ילכו לישון.

''טומהוק העצמות''- מצויין!! העלילה קצת בנאלית אבל

הדמויות מעניינות, קורט ראסל משחק נפלא.

''הביקור'' של שמאלאן - נחמד פלוס מינוס את הסוף לא ניחשתי אבל

סרט דיי בינוני,צפינו כל המשפחה...יתכן שהיו לי ציפיות יתר....

''ממזרים חסרי כבוד'' של טרנטינו - ללא מילים סרט כלבבי

בטופ 10 שלי.

אני מתכנן לראות עוד סרטים שלו בהמשך.

מתחממים על הסט - דוגוויל (ראיתי מזמן שכחתי כמעט הכל)

מיסטיק ריבר, וחסין מוות של טרנטינו.

תודה על ההמלצות.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

אתה יכול לוותר על חסין מוות, אין בו שום דבר.

למי שלא מפחד מסרטים ישנים- 12 Angry Men מומלץ מאוד.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

''ממזרים חסרי כבוד'' של טרנטינו - ללא מילים סרט כלבבי

בטופ 10 שלי.

אני מתכנן לראות עוד סרטים שלו בהמשך.

בסרט הזה התברר לי סופית, שטרנטינו מיצה את עצמו.

אם death proof היה פשוט משעמם, אז ממזרים חסרי כבוד היה מטומטם, ודז'אנגו העלה את הטימטום לרמה חדשה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

Sicario מה לא נכתב כבר על הסרט הנ"ל -זכה בכל הסופרלטיבים, ובצדק.

ללא ספק אחד הסרטים החזקים שעשו ב 2015. הייתי אומר אפילו שביחד עם American Sniper

אלו 2 הסרטים הכי טובים של 2015 -לטעמי כמובן.

(ממליץ למי שצופה פעם ראשונה ב American Sniper לא לקרוא שום דבר על הסיפור האמיתי של הסרט. חשוב ביותר)

בכל אופן מדובר על סוכנת FBI שמגייסים אותה להילחם בסוחרי סמים מסוכנים בגבול ארה"ב מקסיקו

רק שהיא לא יודעת לאיזה משימה מסוכנת היא נכנסת כי לא מגלים לה שום דבר.(גם הצופה לא יודע כלום)

עשוי כהלכה, מותח,בימוי מעולה,סיפור מרתק. משחק משובח של אמילי בלאנט ובניסיו דל טורו הנפלא.

רק מזהיר מראש לכל מי שמחפש סרט אקשן, זה לא הסרט. אבל שיש סצנת אקשן היא עשויה היטב.

לאחר הסרט כהרגלי אני מתעמק בתסריט/בימוי שחקנים וכד' (אף פעם לא לפני כדאי לא ליפול על ספוילר)

ואני שם לב שהבמאי הוא דניס וילנב שאחראי לסרט הנפלא Prisoners

ולסרט המשובח שהוא חובה -Incendies

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

קצת קשה לא להכיר את הסיפור של אמריקן סנייפר. אחת הסיבות שאני מוותר על הסרט.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

כמו שאמרו לפני, SICARIO, סרט מעולה.

אתמול ראיתי את Hateful eight של טרנטינו, רוצו, אבל רוצו לראות בקולנוע, סרט מעולה. ישבתי 3 שעות (כן, 3 שעות סרט) מרותק לכסא.

פורסם
קצת קשה לא להכיר את הסיפור של אמריקן סנייפר. אחת הסיבות שאני מוותר על הסרט.

לדעתי גם מי שמכיר את הסיפור עד סופו - יהנה מהסרט בגלל שהוא עשוי מעולה.

מודה שידעתי בערך את הסיפור אבל לא ממש עד הסוף. ולא רק אני. ישבנו כמה זוגות

עם המשפחה המורחבת שלי וכולם בלי יוצא מהכלל נשארו בהלם בסוף. רצנו לויקיפדיה לקרוא

מה קורה כאן לעזאזל...

בעקבות ההמלצה ראיתי אתמול את ''Incendies''

(האישה ששרה) כמו ההמלצה ככה מצויין!

אתה זריז יוסי. כל הכבוד.

פורסם

החדש של טרנטינו...

שונה מאוד מהקודמים שלו, הוא מאוד איטי, הוא לא סרט אקשן אלא סרט מתח.

הרבה מאוד אנשים כנראה חיפשו עוד ג'אנגו ואלימות חסרת מעצורים כל חמש דקות, ולכן יצאו מהאולם בשלב מסויים.

למי שמחפש קולנוע טוב, סרט שמתבשל לאט ולא מפחד מהמילה "סבלנות", אני מאוד ממליץ על הסרט.

קאלט בהתהוות.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל מה שטרנטינו עושה זה קאלט. גם הסרטים הגרועים שלו בסוף הופכים למשהו שחייב לראות לפחות פעם בחיים כדי לסגור חור בהשכלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

Fat Bastard,תן המלצה על משהו.....

:oops:

אוקיי, אז אם המליצו פה על Nightcrawler בהתחלה, אני מאוד אהבתי את סרט המקור שלו - דוני דארקו.

למה סרט המקור - כי הגיבור של Nightcrawler נראה ומתנהג כמו דוני דארקו שהתבגר (כן, אני מבין שזה אותו השחקן).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...