Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבעלותי טויוטה קורולה בציר 07, תאמת מאז שקניתי את הרכב זה ככה,

אבל עדיף לתקן מאוחר מאשר אף פעם .

אז בקיצור, בואו נגיד שאם אני מצליח לפתוח/לנעול את הרכב עם המפתח ממרחק גדול יותר ממטר -

אני מרגיש כאילו זכיתי בלוטו .

אני צריך ממש לכוון לאיפה שהקלט הזה ליד ההגה כדי שזה יפתח .

החלפתי כבר סוללות, אותו דבר, ניסיתי עם השלט השני, אותו דבר .

 

אשמח אם מישהו יעזור לי .

Audi A3 8L

פורסם (נערך)

בדרך כלל באזעקות\ שלטי נוחות יש אנטנה. האנטנה נמצאת על "המוח" של האזעקה. זה בדרך כלל כבל שחור או לבן שנמצא בנפרד מכל שאר הצמה ובדרך כלל לא מחובר לקונקטור. את הכבל הזה רצוי לשים כמה שיותר גבוה ולא ללפף סביב עצמו.

צירפתי תמונה לדוגמא. מלמעלה רואים את הכבל השחור שהוא האנטנה.

שלטי נוחות.jpg

 

אם המתקין היה מקצועי ומתחשב אז גישה יחסית קלה "למוח". אם תפרק את דלת תא הפיוזים משמאל להגה (למטה) ותפתח את הפאנל שמתחת להגה תוכל לנסות לסדר לבד.

 

סימנתי את הפאנלים שצריך לפתוח.

corolla.jpg

עריכה אחרונה על ידי fixxxer
×
×
  • תוכן חדש...