Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מעוניינת להחליף את הרכב המשפחתי שלנו, ואחרי שבעלי לא מזיז את הנושא החלטתי לארץ את המושכות :-)

מבנה המשפחה: זוג מבוגרים לשני ילדים אחד עם כסא ילד (יחסית רחב של אבנפלו מי שמכיר) ואחד בבוסטר.

מחפשת ג'יפ עירוני או רכב משפחתי מרווח שיהיה ניתן לנסוע בו בנוחות ושלא יהיה צפוף, כיום בבעלותינו מאזדה 3.

רוב הנסיעות באמצש הינם נסיעות עירוניות לעבודה וחזרה בערך 15 קמ. ובסופש לעיתים נוסעים להורי נסיעה של שעה בערך בהרכב משפחתי מלא כולל כלב קטן (כיום צפוף מאוד ולא נוח)

התקציב שחשבנו עליו והוא 100-120k . בכללי אני מעדיפה ג'יפ או מה שנקרא ג'יפון אבל לא על חשבון נוחות כלומר לא אצטופף לי בניסן ג'וק.

תודה מראש לעונים!

פורסם

האם יש עוד פרמטרים שחשובים לכם למעט נוחות ומרווח?

האם חשובים לכם צריכת דלק? ביצועים? אבזור? או שאלו דברים שלא מעניינים אתכם?

האם לדוגמה חשוב לכם שהרכב יהיה משנתון גבוה ככל האפשר? או שתעדיפו שנתון נמוך יותר על מנת להשיג תמורה טובה יותר לכסף?

נסי לתת כמה שיותר פרטים כדי שתוכלי לקבל המלצות שיתאימו לכם ככל האפשר :)

נסי באמת לשבת עם עצמך (ואולי עם בעלך..), ולהחליט מה הדברים החשובים ובאיזה סדר.

זה יעזור לעוזרים לעזור :)

פורסם

מרבית הג'יפים העירוניים בתקציב הנ"ל אינם מרווחים יותר אלא גבוהים יותר ובהרבה מקרים הם על מרכב של משפחתית או מיני מקבילה.

פורסם

אני מציע לבדוק את הסוזוקי קרוסאובר, הוא אמנם נראה קצת כמו סטיישן מוגבה פחות ג'יפון אבל הוא מרווח וחסכוני יחסית.

פורסם

תודה לעונים עד כה! הסוזוקי אכן אופציה אך באמת נראת כמו סטיישן...

לגבי העדפות מבחינת שנתון נראה לי עד 4,3 שנים זה סביר.

מבחינת איבזור, אין לנו איזה העדפה מיוחדת יהיה נחמד אם יהיה אפשר להתחבר בלוטוט למערכת אבל לא קריטי, המרווח הפנימי ו הנוחות יותר חשובה.

מה לגבי הקראוסאוברים? קיה ספורטז' שציינו פה? או הסובארו פורסטר או האאוטלנדר או הדגם של יונדאי? הם מרווחים או שירגישו לי כמו ה מאזדה 3 מבפנים?

תודה שוב על העזרה!

פורסם

אם יש אופציה למשומש אז הג'יפונים הפופולאריים כמו ספורטאז' באמת נכנסים לתמונה.

אני חושב שמבחינת הספורטאז' מדובר בתקופה מעניינת, לדעתי מחירם של הספורטאז'ים המשומשים יושפע מכניסתו של דגם ה-1.6 המוזל והמוכרים יאלצו להתפשר קצת כי בתוספת קטנה יחסית ניתן לקבל רכב חדש לחלוטין עם אחריות מלאה דבר שיקרוץ ללא מעט מתעניינים בספורטאז'.

מצטיין הקטגוריה לדעתי הוא המאזדה CX5 אבל הוא מחוץ לתקציב שלכם ומשומש כזה מ-2013 נסחר ב-135K בערך.

מה עם יטי? לטעמך? הוא מתאים לשימוש עירוני יותר מהג'יפונים הגדולים ויהיה גם חסכוני יותר אבל מבחינת עיצוב הוא לא מתחבב על כולם ומוניטין האמינות של גיר ה-DSG בטח לא מסייע לו.

עוד אפשרות היא ניסאן קשקאי ממודל 2012 בדגם מאובזר או 2013 מדגם הבסיס. גם הוא קטן מעט מה-CX5 והספורטאז' מה שיקל על שימוש עירוני.

פורסם

קראתי את השרשור על הקיה באמת נשמע מעניין.

לגבי היטי שמעתי בעבודה שיש מצב לבעיות עם הגיר הזה (אם אני זוכרת נכון גם לאוקטביה יש את אוטו גיר, פשוט בדקנו על זה לפני שנה).

לגבי הקשקאי, ראיתי אותו שהוא נראה לי דיי צפוף כמו שכתבו פה.

אין cx5 ב שנתון נמוך יותר?

מה לגבי משפחתיות? יש לכם אולי רעיון לאחת כזו שתתאים לדרישות?

תודה שוב לעונים!

פורסם

אין CX5 ישן יותר.

הקשקאי לא ממש צפוף אבל הוא פחות מרווח מהספורטאז'.

לגבי משפחתיות, במבצעים כמו חבר למשל אפשר לקנות משפחתיות חדשות לחלוטין בקצת יותר מ-120K. את סיאט לאון למשל אפשר לקנות ב-125K גם ללא מבצעים מיוחדים אבל היא מגיעה עם גיר DSG. גם הסוזוקי קרוסאובר מתאים לתקציב כחדש.

פורסם

כרגע התחיל מבצע עם יונדאי שאין להם קרוסאובר קטן שמתאים לתקציב.

מה שרלוונטי שם לתקציב שלכם הם i30 ו-i35 בקצת יותר מ-120 אלף שקלים.

פורסם
יש לך עכשיו את הקיה ספורטז אורבן ב-135K !! נראה כמו תמורה מצויינת למחיר !

יש כבר שני שרשורים על הרכב בצעי חיפוש .

אכן דובר עליו לאחרונה לא מעט .

עוד לא הרבה אנשים כבר ממש התנסו בלנהוג עליו ככה שקחי את הביקורות באינטרנט (לטובה ולרעה) בעירבון מוגבל.

על הנייר- הוא אמור להתאים לצרכים שלכם. הכי טוב אם תנסו לעשות נסיעת מבחן עליו

פורסם

תודה zvico.

האם יש הגיון ללכת על שנתון ישן יותר, כך שמצד אחד אשאר בתקציב ומצד שני "אספוג" פחות ירידת ערך שכן בשנה שנתיים הראשונות יש ירידת ערך חזקה יותר לא?

• תוכן חדש...