Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלי,

אומנם לא פרטת הרבה, אך בכל זאת אשמח להמליץ לך על רכב שתואם מאד את רצונותך, בעיקר מבחינת בטיחות ועלויות אחזקה שוטפות.

ה- XV של סובארו (לדעתי תתאים לך יותר מהפורסטר, שהוא רכב מכוון שטח הרבה יותר ולא ג'יפון)

ה-XV משלב בצורה נפלאה יכולת בטיחותית בכביש עם זריזות ודינמיות בשטח.

אשמח לתת לך עוד פרטים באם תשאיר לי את פרטייך בהודעה בפרטי

כמו כן צרפתי לך גם כתבות ממיטב אתרי הרכב בישראל:

http://www.calcalist.co.il/local/art...638019,00.html

http://www.mako.co.il/cars-road-tests/Article-f56943933f2c741006.htm

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/1881/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%99%D7%9D/%D7%A1%D7%95%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%95-XV-%D7%9E%D7%95%D7%9C-%D7%A1%D7%95%D7%96%D7%95%D7%A7%D7%99-%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A1%D7%90%D7%95%D7%91%D7%A8-4x4--%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%90%D7%AA%D7%99

אשמח לעמוד לשירותך בכל מה שתרצי :)

פורסם

נראה לי שמבחינת זמינות בשוק והתאמה לדרישות הייתי מחפש קשקאי. בתקציב שלכם אפשר למצוא גם 2013 ויש היצע גדול של מכוניות בשוק.

מיצובישי אאוטלנדר מהדור הקודם גם הוא אופציה מעניינת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

דווקא נראה לי שקניית משומש ב-100K (אם אין לך בעייה לרכוש משומש) היא הרבה יותר הגיונית. מה גם שאולי הופעת הספורטאז' תגרום לירידת מחירים של כלי הרכב המשומשים בסגמנט.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
תודה zvico.

האם יש הגיון ללכת על שנתון ישן יותר, כך שמצד אחד אשאר בתקציב ומצד שני "אספוג" פחות ירידת ערך שכן בשנה שנתיים הראשונות יש ירידת ערך חזקה יותר לא?

ברור שיש בכך הגיון. השאלה עד כמה אתה זמין להתחיל לחפש רכב משומש.

פורסם

ידני כן, ואפשר למצוא אוטומטי ב-120 שזה הגבול העליון של התקציב.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

בשביל משפחת עם שלושה ילדים שמנים מאוד - אולי יהיה צפוף. בשביל משפחה ממוצעת - סבבה לגמרי.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
תודה zvico.

האם יש הגיון ללכת על שנתון ישן יותר, כך שמצד אחד אשאר בתקציב ומצד שני "אספוג" פחות ירידת ערך שכן בשנה שנתיים הראשונות יש ירידת ערך חזקה יותר לא?

תמיד יש היגיון בלחפש יד שנייה, אבל ההיגיון הוא כלכלי בלבד.

אם יש לך את הסבלנות ואת הידע למצוא עסקה טובה אז מצויין, אם לא אז חבל להשקיע סכום כל כך גדול על משהו שיש ספק לגבי מצבו ואמינותו

פורסם

אם לדוגמא תחליטי להתמקד בניסן קשקאי תוכלי למצוא מבחר גדול בקרסו טרייד אין, הטרייד-אין של היבואן

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...